Nie určite to nieje najlepšie obdobie života (pre mňa).. ako nemám sa zle ale je to také.... obyčajné. Prakticky žijem rovnako ako som žil aj v 16tke čiže len doma za PC, TV, posilka, basket a škola.
ako mne sa kúsok pred sedemnástkou začali plniť sny, lebo mi akosi došlo, že hups, kurňa, veď dokedy chcem ja s tým čakať
áno, mám krásne obdobie života, aj keď veľa vecí, je tak ako by nemalo byť, ale nezaoberám sa s nimi a tak akosi sa mi teraz v tomto veku páči
ale verím, že to bude len lepšie a lepšie
@mollly123 ako 17 rocny som bol uplne kazdy piatok zjebany jak svina, 2 promile minimalne.. niekedy aj piatok a este nejaky den. Je to urcite pekny vek ale.. clovek si plnymi duskami vychutnava dospievanie.. ked ma uz 18,19,20,21, taK sice este stale nie je psychicky dospely ale uz podvedome citi, ze je na velmi tenkej hrane medzi dospievajucim a dospelym clovekom a okolie od neho ocakava ze by uz mal byt dospely
no čo sa týka 17 neviem či to bolo najkrajši eobdobie na strednej som nezapdla moc ku spolužiakom nerozumela som si snimi skôr nie ako hej o rok končím som rada dúfam že sa mi otvorí krajšia nová etapa života
ako v čom....
ale keďže sa vtedy začal rúcať môj svet, asi nebolo práve naj
ale pre veľa vecí to bolo...moje poprvé...prvý alkohol, prvý šľuk....prvá pusa
niektoré veci boli fajn, niektoré boli až moc nefajn...ale bolo aj horšie...aj bude
môj 16ty rok bol najhorší, celý... celý rok som sa spamätávala z rozchodu, izolovala sa od všetkých a robila sama sebe zle (pozostatky vidieť dodnes)
17ka bola o vracaní sa preč od tých... sra*iek.. naspäť medzi normálnych ľudí spoznala som vtedy človeka, ktorý pre mňa veľmi veľa znamenal a som rada, že som ho spoznala.
teraz mám 18, keďže čoskoro 19, môžem zhodnotiť aj tento rok spočiatku to boli zdravotné problémy a trocha aj samota, ale potom sa všetko urovnalo a som najšťastnejšia a teda za svoj najlepší rok považujem 18ku
kazdy musi vychadzat zo svojej situacie...ja dufam,ze nie, takisto o vysokoskolskom zivote sa vravi,ze je uplne super, ale ako pre koho...ja sa neviem dockat konca ...
Jop, jop..dlho som hovorila, ze by som chcela mat spat svoju 17ku .. Ale kedze ja som bola vtedy tam, kde som bola a moj mily bol vtedy, tam kde bol (v podstate na rovnakom mieste s takmer uplne identickou skupinou ludi, len slepi jeden na druheho), tak si poviem, ze teda ta 23 je najkrajsie obdobie mojho doterajsieho zivota
Ale tak v podstate svet bol gombicka, ziadne problemy som nemala, aj zodpovednost skoro ziadna a vymozenosti uz take, ako aj teraz, cize z toho uhla pohladu to bolo uuuuuplne super .. A teraz som sa tak zamyslela, ze keby poviem mojmu 17rocnemu ja, kde skoncim, s kym skoncim a co budem mat vystudovane, tak by ma asi obrovsky vysmialo
u mna to neplati, v ten rok som maturovala a pre mna cele to obdobie puberty resp. gymnazia (10-18 rokov) bolo dost tazke, ja som nejako nikdy nebola clovek do velkeho kolektivu a k tomu pubertalne depresie a problemy so sebavedomim a hladanie sameho seba...
Mám práve 17 takže mohol by som písať... no vôbec sa mi nezdá, teda dúfam, že lepšie obdobia ešte len prídu. Dobré asi v tom, že keď je niekde vstupné do 15 zdarma, poviem že nemám a som skoro dospelý. Ale inak nič moc, nemám ani veľa priateľov a cez prázdniny tiež nuda.
všetko je na P ... krásne časy prešli , a teraz len depky a hádky a nespokojnosť spôsobená objektívnym pohľadom na moje schopnosti a budúcnosť ktorá tak či tak príde.
Ani nie, práve mám a nič zaujímavé, sem tam chata,zmot s partou ktorá dosť tak upadá, žiadna frajerka, takže tak.... no teda berem to tak preto lebo 15 a hlavne 16 boli o dosť brutálnejšie
@62 tak
btw neviem aké "sa" toto hovorí, ale je to dobrá pičovina, a vhľadom k tomu, že sa so mnou rozišiel priateľ, maturujem, pracujem, mám nervy jak sviňa a na nič čas tak asi ťažko,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
áno, mám krásne obdobie života, aj keď veľa vecí, je tak ako by nemalo byť, ale nezaoberám sa s nimi a tak akosi sa mi teraz v tomto veku páči
ale verím, že to bude len lepšie a lepšie
ale keďže sa vtedy začal rúcať môj svet, asi nebolo práve naj
ale pre veľa vecí to bolo...moje poprvé...prvý alkohol, prvý šľuk....prvá pusa
niektoré veci boli fajn, niektoré boli až moc nefajn...ale bolo aj horšie...aj bude
17ka bola o vracaní sa preč od tých... sra*iek.. naspäť medzi normálnych ľudí spoznala som vtedy človeka, ktorý pre mňa veľmi veľa znamenal a som rada, že som ho spoznala.
teraz mám 18, keďže čoskoro 19, môžem zhodnotiť aj tento rok spočiatku to boli zdravotné problémy a trocha aj samota, ale potom sa všetko urovnalo a som najšťastnejšia a teda za svoj najlepší rok považujem 18ku
Ale tak v podstate svet bol gombicka, ziadne problemy som nemala, aj zodpovednost skoro ziadna a vymozenosti uz take, ako aj teraz, cize z toho uhla pohladu to bolo uuuuuplne super .. A teraz som sa tak zamyslela, ze keby poviem mojmu 17rocnemu ja, kde skoncim, s kym skoncim a co budem mat vystudovane, tak by ma asi obrovsky vysmialo
18!!!!
najlepsie zacalo po 19tke
btw neviem aké "sa" toto hovorí, ale je to dobrá pičovina, a vhľadom k tomu, že sa so mnou rozišiel priateľ, maturujem, pracujem, mám nervy jak sviňa a na nič čas tak asi ťažko,