Uz isty cas sa stretavam s ,,kamaratom´´ ktory ma 34 rokov. chodime spolu po kavach, kecame uplne vo vsetkom. je mi s nim dobre.raz ma pozval na kavu odvtedy mu vzdy volam ja ked som v meste ci nezabehneme na kavu, vzdy ide a je uplne super. ja pracujem v
s tým vekovým rozdielom by som si až takú hlavu tiež veľmi nerobila...je to najmä o tých dvoch - buď sa nad to vedia povzniesť a dokážu spolu fungovať alebo sa nad to nevedia povzniesť a veková priepasť bude pre nich asi stále prekážkou....mimochodom, tiež mám kamaráta o jedenásť rokov staršieho...
z toho čo si napísala, by som však povedala, že ten tvoj kamarát nemá o Teba záujem. Vyjdete si na kávičku, pokecáte, super sa zabavíte, ale tým to končí. Možno Ťa berie len ako fajn spestrenie dňa, prípadne ako kamošku, s ktorou môže na chvíľu vypnúť a odreagovať sa. Nenapísala si, či spolu komunikujete aj inak ako len keď mu voláš, aby ste sa stretli, ale keby chce viac, tak sa snaží a vyvíja nejakú iniciatívu i on sám. Neospravedlňuj ho tým, že pracuješ v inom meste a on chudáčik nevie, kedy kde si, lebo keby skutočne chce, tak si to zistí. Koniec koncov on sa Ťa viac nepokúšal ani kontaktovať, aby ste šli von. Možno by Ťa zastihol vždy doma, takže nemá na základe čoho robiť závery, že sa Ti neoplatí volať. Skús sa mu dlhšiu dobu neozvať, či mu budeš chýbať a uvidíš
Predstav si, že ty by si s ním naozaj chcela byť len kamarátka a on by ti stále volal, ale fakt už dlhú dobu (aj potom, ako si ho poprosila, aby to nerobil)
@janulka2116 vykasli sa na to. Chlapovi v takomto veku je jedno, kto sa okolo neho obsmieta a ak je to k tomu zaba co ma 23, co je od neho o 10 rokov mladsia, tak je to pre neho parada.
- Nabude na nom nic? Ma 34 a nema zenu?
- Chces mat s nim dieta? porodis ked bude mat 37, ked bude mat dieta 13 on bude mat 50, v den 25.tich narodenin dietata ocko uimrie.
- najdi si mladsieho
- je rad ze sa mu venuje mlada standa a chce ho
A po dalsie, aj ked chlapovi nechybate, kvoli tomu aby si udrzal VAS ZAUJEM O NEHO tak vam zavola.
@janulka2116 23 a 34? vravím nie! predstav si, ze on bude mat 60 a ty o jedenásť menej - hrôza! starí chlapi smrdia a na všetko hundrú to by si chcela, ked budes este relatívne na vrchole svojich síl? čudujem sa ti
a čo sa týka toho stretávania - súhlasim s @lintu....ked ma muz o zenu zaujem, tak sa snazi, nehladiac na to, ci si 20 km od neho alebo na Sibíri!
Myslím, že buď má priateľku, alebo je ženatý a hľadá len rozptýlenie....alebo ho fyzicky nepriťahuješ a čaká, že keď ho pozveš na kávu, tak mu ju zaplatíš....(platí ty alebo on - ale pravdu!). Ďalšia možnosť môže byť, že keď sa mu ozývaš ty, čaká, kedy sa mu sama pozveš do postele (hrá na teba nezáujem - to vraj na ženy zaberá)....možností môže byť milión.....do hlavy mu nevidím, ale to nikto....
mňa by skôr zaujímalo prečo sa mu ozývaš ty? nepoviem, že raz dvakrát, ale pre boha, kde si nechala hrdosť?! Ozývať sa chlapovi, aké nechutné.....veď ho nechaj sa prejaví!!!!! ak sa neozve po dlhej dobe (u muža okolo dvoch týždňov), tak by som to ďalej neriešila.....a nevysvetľuj mi tu, že ste kamaráti, je zjavné, že máš o ňho záujem - tak sa chovaj ako vzácna trofej a nemeň si s ním úlohy ja v dobrom samozrejme
@profesor počkaj počkaj, napísala som, že dvakrát sa ozvať to je ok, ale stále? no pre boha živého kde to žijem? však ani kamarátovi sa neozývaš furt, keď nejaví inak záujem, či áno? ja by som mala pocit, že sa stále vnucujem len ja....a tobôž ešte mužovi, u ktorého potrebujem zistiť, či má alebo nemá záujem.....mne je jedno, veď nech to dievčatá robia veselo ďalej, ale nech sa nečudujú, že potom si ich tí chlapi nevážia ale čo čakajú, keď sa im samy uložia do postele?! nemoralizujem, robte si čo chcete, ja sa na tom celkom dobre bavím niekedy
áno, jasné, že žena bude hundrať, priberie, a tak ďalej to bolo myslené viac-menej obrazne a zo srandy.....ale skutočne nevidím zmysel vo vzťahoch, kde je muž o dosť starší od ženy.....ale dobre, 11 rokov nie je moc ja s tým skúsemosť nemám, neodsudzujem to, ale čo ja viem....neviem si to dosť dobre predstaviť na sebe!
@profesor herec? celebrita? dakujem, mam rada svoje sukromie a aj herec a celebrita sú obyčajní ľudia, obyčajní chlapi, ktorí doma spia, prdia, rozhadzujú ponožky a tak ďalej DDDDD
nechápem, radu, čo robiť, aby sa jej viac ozýval? a to akože sa dá niekoho niečím donútiť, aby sa ozýval?? v prvom rade by sa mala prestať ozývať ona....ci?
@chef ked som sa narodila, tak moj oco mal 41. a predstav si, ze niesom fyzicky postihnuta a nemam ani inu vadu. o chvilu mam 25 a predstav si, ze on este zije! ..... medzi mojou mamou a ocom je 7 rocny rozdiel. medzi mojou spolubyvajucou a jej, teraz uz manzelom, je 8 rocny rozdiel a medzi rodicmi mojho kamosa je 12 rokov rozdiel. ono ide aj o vyspelost tych danych dvoch ludi. lebo ten starsi chlap moze byt taky deckejsi a ta zena moze byt na svoj vek vyspelejsia a rozumnejsia. tato moja narazka sa netyka tejto konkretnej baby, ktora zalozila forum, ale celkovo tvojho nazoru na ten vekovy rozdiel. lebo sa ma to dotklo.
@janulka2116 to sa ozyvas len ty jemu? kebyze ma zaujem, tak hadam vie, z ktoreho mesta si a aj by za tebou dosiel. nechaj, nech sa ozve on tebe. ked sa dlhsie neozve, tak ser na to.
@millieandrea no tak ale takýto rizikový otec a ešte taká vysokopostihnutá škola čo študuješ... nevidím to s tvojou budúcnosťou ružovo
a inak súhlasím s @17 - keby mal záujem, ozve sa. aj keď len kvôli nejakej drobnosti, ale ozve... (horšie, ako to, že sa neozve, je už len to, keď povie, že sa ozve a aj tak sa neozve.)
krista, ľuďom v tejto diskusii jebe či čo? okej, radšej neriešim...
@janulka2116 - skús tesne pred tým ako sa na konci takého kávičkovania rozídete každý vo svoj smer spraviť/povedať/naznačiť niečo také čo mu nedá spať, a bude mu musieť stále vŕtať hlavou...
(nepýtaj sa čo, ak tak často kávičkujete a furt si máte čo povedať tak by si mala vedieť čo naňho zaberie).
a potom sa mu neozvi. teória vraví že pokiaľ mu to fakt bude vŕtať hlavou, tak sa ti ozve on. a tým prelomí ten zvyk že sa furt ozývaš len ty. a možno ťa aj zavolá na kávičku on .
postup je prípadne možné opakovať, ale možno to nebude potrebné
@luc.ka mala by som si setrit peniaze na nejake dobre miesto na psychiatrii (hlavne kvoli skole).... a moj oco je dobry. ked nezinfarktoval kvoli informacii po minulosemestrovom skuskovom, tak toho nic tak skoro neskoli
@millieandrea dakujem sa povzbudenie ja tiez neschvalujem rozdiely20-30 rocne az to je podla mna chore. len podla mna niektory chlapy tesne po 30 vyzeraju mladsie a su trosku inde v chovani... a celkovom zmyslani
@egon ále kdežé ale za 11 rokov od 34 bude už starý! poznám jedného, čo má 33 rokov, je to kus, ách, to hej, ale neviem si predstaviť s ním byť vo vzťahu - pre mňa je ako partner starý a aj keď ja tiež nemladnem, on oproti mne zostarne rýchlo ale to je moj níázor a môj postoj, niekomu to môže vyhovovať
@luc.ka coze? ani at.3 nemas? ja som to nejako vykecala s tym mojim konzultantom. skoda skoda :/ to je mi luto. ......... u mna to tiez vyzera vselijako a zatial sa utesujem, ze tento rok skoncim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Teraz musis uz len zacat davat nenapadne dvojzmysly, napr. na kave:
On: *blablabla praca blabla my dvaja blabla*
Ty: Och! Tiez citis ten nahly zavan vetra?
On sa zaskocene rozhliada: Nie, nic take tu teda necitim
Ty v nahlom, naivnom osvieteni: Tak to, co ma unasa prec z tohto sveta potom nie je prievan, ale TY!!!
z toho čo si napísala, by som však povedala, že ten tvoj kamarát nemá o Teba záujem. Vyjdete si na kávičku, pokecáte, super sa zabavíte, ale tým to končí. Možno Ťa berie len ako fajn spestrenie dňa, prípadne ako kamošku, s ktorou môže na chvíľu vypnúť a odreagovať sa. Nenapísala si, či spolu komunikujete aj inak ako len keď mu voláš, aby ste sa stretli, ale keby chce viac, tak sa snaží a vyvíja nejakú iniciatívu i on sám. Neospravedlňuj ho tým, že pracuješ v inom meste a on chudáčik nevie, kedy kde si, lebo keby skutočne chce, tak si to zistí. Koniec koncov on sa Ťa viac nepokúšal ani kontaktovať, aby ste šli von. Možno by Ťa zastihol vždy doma, takže nemá na základe čoho robiť závery, že sa Ti neoplatí volať. Skús sa mu dlhšiu dobu neozvať, či mu budeš chýbať a uvidíš
- Nabude na nom nic? Ma 34 a nema zenu?
- Chces mat s nim dieta? porodis ked bude mat 37, ked bude mat dieta 13 on bude mat 50, v den 25.tich narodenin dietata ocko uimrie.
- najdi si mladsieho
- je rad ze sa mu venuje mlada standa a chce ho
A po dalsie, aj ked chlapovi nechybate, kvoli tomu aby si udrzal VAS ZAUJEM O NEHO tak vam zavola.
a čo sa týka toho stretávania - súhlasim s @lintu....ked ma muz o zenu zaujem, tak sa snazi, nehladiac na to, ci si 20 km od neho alebo na Sibíri!
Myslím, že buď má priateľku, alebo je ženatý a hľadá len rozptýlenie....alebo ho fyzicky nepriťahuješ a čaká, že keď ho pozveš na kávu, tak mu ju zaplatíš....(platí ty alebo on - ale pravdu!). Ďalšia možnosť môže byť, že keď sa mu ozývaš ty, čaká, kedy sa mu sama pozveš do postele (hrá na teba nezáujem - to vraj na ženy zaberá)....možností môže byť milión.....do hlavy mu nevidím, ale to nikto....
mňa by skôr zaujímalo prečo sa mu ozývaš ty? nepoviem, že raz dvakrát, ale pre boha, kde si nechala hrdosť?! Ozývať sa chlapovi, aké nechutné.....veď ho nechaj sa prejaví!!!!! ak sa neozve po dlhej dobe (u muža okolo dvoch týždňov), tak by som to ďalej neriešila.....a nevysvetľuj mi tu, že ste kamaráti, je zjavné, že máš o ňho záujem - tak sa chovaj ako vzácna trofej a nemeň si s ním úlohy ja v dobrom samozrejme
btw 49 rocna zena v prechode bude hundrat aspon 2x tolko ako ten chlap
áno, jasné, že žena bude hundrať, priberie, a tak ďalej to bolo myslené viac-menej obrazne a zo srandy.....ale skutočne nevidím zmysel vo vzťahoch, kde je muž o dosť starší od ženy.....ale dobre, 11 rokov nie je moc ja s tým skúsemosť nemám, neodsudzujem to, ale čo ja viem....neviem si to dosť dobre predstaviť na sebe!
ani nejaky ten herec prip. ina celebrita by sa nenasla po 35 pre teba ?
nechápem, radu, čo robiť, aby sa jej viac ozýval? a to akože sa dá niekoho niečím donútiť, aby sa ozýval?? v prvom rade by sa mala prestať ozývať ona....ci?
aj tak sa da , ale ked sa potom neozve ani on tak neviem neviem
@janulka2116 to sa ozyvas len ty jemu? kebyze ma zaujem, tak hadam vie, z ktoreho mesta si a aj by za tebou dosiel. nechaj, nech sa ozve on tebe. ked sa dlhsie neozve, tak ser na to.
@millieandrea no tak ale takýto rizikový otec a ešte taká vysokopostihnutá škola čo študuješ... nevidím to s tvojou budúcnosťou ružovo
a inak súhlasím s @17 - keby mal záujem, ozve sa. aj keď len kvôli nejakej drobnosti, ale ozve... (horšie, ako to, že sa neozve, je už len to, keď povie, že sa ozve a aj tak sa neozve.)
@janulka2116 - skús tesne pred tým ako sa na konci takého kávičkovania rozídete každý vo svoj smer spraviť/povedať/naznačiť niečo také čo mu nedá spať, a bude mu musieť stále vŕtať hlavou...
(nepýtaj sa čo, ak tak často kávičkujete a furt si máte čo povedať tak by si mala vedieť čo naňho zaberie).
a potom sa mu neozvi. teória vraví že pokiaľ mu to fakt bude vŕtať hlavou, tak sa ti ozve on. a tým prelomí ten zvyk že sa furt ozývaš len ty. a možno ťa aj zavolá na kávičku on .
postup je prípadne možné opakovať, ale možno to nebude potrebné
ja si šetrím na školné a potom na tú psychiatriu ešte by som pomedzi to chcela čo-to pocestovať... toľko k mojim vyhliadkam do budúcna
tak to je potom silný ujo naši sú mladší a mali na mále...
no šak moje ateliéry 3 a 4 tento rok dosť komplikované... celé zle proste, blbá akreditácia
no inak fakt... bohvie ako dopadneme my v takej situácii