Diskusie - 2816. stránka fóra
2
UMB BB Bez prijímacích skúšok
Mal byť niekto z vás prijatý na UMB BB (FHV učiteľstvo) bez prijímacích skúšok? Už vám prišlo rozhodnutie? Otvor fórum »
27. 6. 2013 19:29
9
Oslava
ahojte o tyzden idem so svojim priatelom na oslavu jeho starych rodicov(bude v restauracii). co by ste poradili, co na seba? a co by ste kupili ako darcek?( chceme nejaku malickost, poskladame sa na to + kvet. ) diky Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:55
7
Odvolanie z UP Olomouc?
Prosím, niekto, hocikto!! Neviete kedy dostanem rozhodnutie o odvolaní z Univerzity Palackého v Olomouci (LF)? Je možné, aby to bolo skôr ako do 31. 8. ? (áno, viem,... Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:50
20
SEX
Zdravim deti, hlavne chlapcov. Chodievate vo svojom meste za štetkami. Myslím do bytu, dáte jej 30€ a sa jej vystriekate do papule a ona to ešte s veľkou vďakou prehltne. Aké máte... Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:48
11
Učiteľstvo AJ - NJ na UK alebo na Trnavskej?? neviem sa rozhodnuť,,.
Prosím ak má niekto z vás nejaké skúsenosti alebo informácie o štúdiu na týchto školách, prosím píšte... som prijatá na obe, na oboch mám aj rovnaké kombinácie (učiteľstvo angličtina a nemčina) len si neviem vybrať na akú... Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:27
32
Čo najtrapnejšie sa vám stalo?Som zvedavá na vaše príbehy! :) :D
Napríklad mne sa raz stalo, že som venčila psa. Bola som zamilovaná do môjho suseda a konečne po rokoch sa mi šiel pozdraviť no čo schválnosť chcela, vodítko od psa sa mi zamotalo pomedzi nohy, šmykla som sa a... Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:06
29
Nájde sa tu nejaký fanatik, fanúšik GoGoManTV?
Je tu niekto záávislák na šiške a DEUTSCH FACE? :) :) Milujem jeho vlogy, obzvlášť tie, ktoré majú nejakú tému :) Otvor fórum »
27. 6. 2013 17:02
10
Cauko
baby ako velke mate rady? cokolvek :) ako dlho ste boli mez sexu, milovania sa Otvor fórum »
27. 6. 2013 16:39
23
Oochovanie škrečka
Ahojte, dnes mi zomrel skrečok a naozaj neviem, kam ho mám pochovať, do koša ho vyhodiť nechcem, bývam v bytokve, takže nemáme ani záhradu. Premýšľala som, že ho pochovám niekde von, ale... Otvor fórum »
27. 6. 2013 16:35
36
Nenávisť?
Prečo sa ľudia tu na birdzi do seba stále navážajú a vkuse sa s niekým hádajú a vyvyšujú sa nad niekoho? Snáď komplexy? Prečo sa nejde slušne správať aj na internete? Verím tomu, že keby sa tí ľudia stretli... Otvor fórum »
27. 6. 2013 16:20
71
Akú prácu by ste v živote nerobili ?
Respektíve -nechceli robiť. Môžte aj uviesť prečo :) Ja vodiča v MHD, deratizér, smetiar, urológ/gynekológ, učiteľka v škôlke či škole... alebo niekde zavretá v kancelárii s x ďalšími ľuďmi, poisťováka, robotníka... Otvor fórum »
27. 6. 2013 16:02
9
Niekto kto je už prijatý na Žilinskú univerzitu
Cawte koho už prijali na Žilinskú univerzitu a na akú fakultu idete ? Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:43
10
Balík
Ahojte :) pýtam sa vás či musím mať občianský pri prevzatí balíka na pošte. :) lebo objednal som si niečo a musím si to vyzdvihnúť ja a nikto iný ani nemôže lebo nieje nikto k dispozícii :P tak bez... Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:38
10
Neprišla mi SMS
Ahojte. Včera som poslala SMS do inej krajiny, dotyčnému prišla až o 2 hodiny neskôr, ale prišla. On mi poslal tiež SMS, ale neprišla mi. Neviete kde je problém? Ja mám T-mobile. ... Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:30
3
Kde nájdem config na CS 1. 6
Zdar... Môžem sa opýtať kde nájdem config cs 1. 6 ? Mám steam... Vďaka za odpoveď. Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:27
18
Oblečenie na večeru
Ahojte, potrebujem pomôcť s oblečením :D Idem na večeru zo školy, ako darček kvôli prospechu a tak, proste za odmenu. A keďže som skôr typ ktorý na večre nechodí, netuším čo si mám dať na... Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:19
2
Sú tu nejakí budúci prváci na FEE Technickej univerzity vo Zvolene ? :)
Sú tu nejakí budúci prváci na FEE Technickej univerzity vo Zvolene ? :) Otvor fórum »
27. 6. 2013 13:54