Aký používate? Pustila by som sa aj do Photoshopu, ale tomu sa treba dlho venovať a práve na to nemám čas. Avšak neviem nájsť nejaký dobrý program na úpravu fotiek (offline, používam Picasu), tak by som bola rada, ak by ste mali nejaké návrhy
@tomias hmmmm tak samospúšť to asi nemá ale Pixlr je celkom fajn.. alebo Aviary či Aviara či ako sa to volá to som nemala ale kamarátovi sa to veľmi páčilo
ja na fotenie so samospustou pouzivam camera timer a na upravu, adobe espress photoshop alebo picsart.. a ten adobe sa mi vobec nepozdava aj ked sa mi s nim dobre pracuje, len mi vadi, ze 1MB fotku zmensi na 100kb a , resp. 300kb na 30 a nizsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A DO MOBILU NEJAKY PHOTOSHOP?
+ DO MOBILU FOTAK SO SAMOSPUSTOU, KTORA ROBI KVALITNE FOTKY A MA AJ NEJAKE REZIMY?
@wonderlua skúsim to obzrieť, ďakujem
@tomias
VYPNI SI CAPSLOCK. A kto tu hovoril o aplikácii do mobilu?
ja to chcem pre seba..
ja na fotenie so samospustou pouzivam camera timer a na upravu, adobe espress photoshop alebo picsart.. a ten adobe sa mi vobec nepozdava aj ked sa mi s nim dobre pracuje, len mi vadi, ze 1MB fotku zmensi na 100kb a , resp. 300kb na 30 a nizsie..