Diskusie - 2823. stránka fóra
12
Smrdí vám vagína?
Nech admin má čo robiť, ked už len tak sedí a čumí na facebook... :D Otvor fórum »
25. 6. 2013 02:17
4
Mal by som otázku na zvuk
vytváram teraz jedno nové intro a chcel by som si nahrať hlas prerobiť ten hlas na nejaký PC hlas znáte nejaký taký program ? prosím najlepšie nejaký link dopred ďakujem :) Otvor fórum »
24. 6. 2013 23:43
48
Slovo "sexík" vo mne vyvoláva,,.
- hnus- je mi z neho na grc.
- neutrálny postoj
- pozitivne pocity- sám/sama toto slovo používam
Hlasuj »
24. 6. 2013 23:27- neutrálny postoj
- pozitivne pocity- sám/sama toto slovo používam
Hlasuj »
20
Učenie na internátoch na VŠ
Cawte ako je to z učením na internátoch, lebo ja som naučením ako vela ludí sa učiť v klude a ako je to tam zo zábavou ? :D Na VŠ existujú aj nijaké študovne, lebo som bol teraz... Otvor fórum »
24. 6. 2013 21:41
8
Gratulacia ucitelom
Gratulovali ste niekedy alebo gratulujete spatne ucitelom, ktory vas kedysi ucili/ucia. Mam totiz dilemu... ci mam alebo nemam. Myslim k meninam. Hmm? Otvor fórum »
24. 6. 2013 21:34
35
Kapitalizmus, socializmus alebo iný ekonomický systém?
Ja som za spojenie výhod kapitalizmu a socializmu a za zrušenie úrokov v reálnej ekonomike. A tiež nie zisk za každú cenu. A radšej dlhodobo prosperujúce hospodárstvo uspokojujúce materiálne a nemateriálne potreby obyvateľstva ako snaha o neustály ekonomi Otvor fórum »
24. 6. 2013 21:05
11
Vysoká škola (Výber)
Zdravím všetkých prítomných, chcel by som sa vás popýtať na váš názor ohľadom dvoch škôl na ktoré som bol prednedávnom prijatý. Jedná sa o Leteckú fakultu (Riadenie leteckej dopravy) a FBERG (Geodézia a geografické informačné systémy) - školy... Otvor fórum »
24. 6. 2013 20:43
29
Ako zistiť IP adresu?
Potrebujem zistiť IP adresu neviete ako sa to dá? Otvor fórum »
24. 6. 2013 19:27
16
Ako si zarobiť cez prázdniny ?
Ako si zarobiť cez prázdniny ? Aspoň do tých 350 € ....nejaká brigády alebo niečo iné na dva mesiace. nechcem robiť gigola :D Otvor fórum »
24. 6. 2013 19:17
41
Ako veľmi sa (ne)tešíte na vysvedčenie?
No pochváľte sa so známkami, či ste spokojní a či vás nezabijú rodičia :D Otvor fórum »
24. 6. 2013 19:12
57
Prečo sa učíte resp. neučíte cudzie jazyky?
Teda aká je vaša motivácia na učenie sa viacerých jazykov? Kde si myslíte, že potom tieto znalosti využijete? A ak sa teda neučíte alebo viete len anglicky, z akého dôvodu sa neučíte ďalšie? Pretože si myslím, že... Otvor fórum »
24. 6. 2013 17:58
35
Katolícka uni. v RK
Niekto, kto tam pôjde? TS :) a poprosím bez blbých komentárov :) Otvor fórum »
24. 6. 2013 17:37- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 3 Aká je vaša práca ?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?