Diskusie - 2861. stránka fóra
19
Priradenie
Dnes ráno mi napadla jedna blbosť. Mne ich ráno napadá dosť často, ešte tak nepremýšľam, no ale možno by sa z toho dalo spraviť fórum. Dívala som sa na svojho syna ako sa zobudil a napadlo... Otvor fórum »
10. 6. 2013 09:00
30
Rodičia
čo vlastne chcú? dnes som zachránil život 20 ročnému chalanovi, chytil som ho v poslednej chvíli, keď skákal pod vlak (bývalý spolužiak) za príčinu to malo, že som zmeškal posnedný bus domov (ďalší šiel až... Otvor fórum »
10. 6. 2013 00:55
5
Google Drive
Dobrý, že mám asi 40 obrazkov na Google drive nahratých v jednom priečinku. Ked ten priečinok otvorim, ukazuje, že je prazdny. Keď ale dám do search nazov toho obrazka, najde mi ho... Otvor fórum »
10. 6. 2013 00:11
18
Tmavšia pleť
Ahojte :) zajtra sa fotíme a chcel by som aby vynikla moja opálenosť :D znie to čudne :D a chcel by som vedieť či budem viac tmavšie vyzerať v bielom tričku alebo v nejakom tmavšiom? :D Otvor fórum »
9. 6. 2013 23:44
18
Zdravím poctiví birdzáci,
Helfnite mi prosím s týmito individuami: Prvé individum: Jeho birdz nick je: majo V profile má uvedené, že má 9 rokov a v kolonke bydlisko má slovakistan.... Otvor fórum »
9. 6. 2013 22:57
11
Whistle metal ballad
raz som počul skvelu pesnicku na aligatore trvala si tak 4 minuty a posledne 2 minuty sa tam pomerne casto piskalo, mala taku krasnu melodiu ze mi az slza ukapla, a vzdy ked si na nu spomienim, ... Otvor fórum »
9. 6. 2013 22:54
8
Ako vytvrdiť papier ?
Prosím potrebujem aby mi stvrdol papier je to možne ? aby mi kancelársky papier stvrdol alebo výkres ? Otvor fórum »
9. 6. 2013 22:41
10
Matthias Schlitte čo má s rukou?
Snažil som sa o ňom najsť na nete ale mne všetko len v nemčine o ňom našlo :D ak niekto mate nejaku stranku v slovenčine alebo češtine kde sa píše prečo ma jednu ruku jak... Otvor fórum »
9. 6. 2013 22:21
18
Pichali ste si uz niekedy prsty do zadku a potom ich vonali ? poprípade robievate to často ?
áno ##nie ##nwm ##nenapadlo ma to este ale idem to hned vyskusat##fuuuj blee ani za svet Otvor fórum »
9. 6. 2013 22:08
77
Čo považujete za neodpustiteĺné?
Čo by ste nevedeli odpustiť aj najlepšej kamarátke/kamarátovi, priateľke/priateľovi... proste ľuďom, ktorí vás obklopujú :P Otvor fórum »
9. 6. 2013 21:45
44
Keby si mal/a taku moc, ze mozes zmenit 1 vec vo svete, co by to bolo ?
Keby si mal/a taku moc, ze mozes zmenit 1 vec vo svete, co by to bolo ? Otvor fórum »
9. 6. 2013 20:51
4
Niekto kto pozná rastlinky
Brý večer, prosím nevie mi niekto poradiť, čo je toto za rastlinku? (obrázok v komente) Otvor fórum »
9. 6. 2013 20:34
32
Ktoré botičky?
9. 6. 2013 20:03
3
Bol niekto cez erasmus v taliansku vo Forli - na unuversite Bologna?? aké mate skúsenosti???
Bol niekto cez erasmus v taliansku vo Forli - na unuversite Bologna?? aké mate skúsenosti??? Otvor fórum »
9. 6. 2013 19:46- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?