Diskusie - 2863. stránka fóra
25
Čo robiť ak ma neprijmú na vysokú školu?
Dala som si prihlášku na dve vysoké školy - právo a filozofická dejiny umenia, obe sú UK, učila som sa na nich ale nevenovala som tomu brutálne veľa času. Zmaturovala som na samé jednotky a v každom... Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:31
147
Co zeny v skutocnosti chcu? BEZ CENZURY!
Cim viac spoznavam zeny, tym viac mi pride, ze reci typu "chlapi chcu sex, a zeny lasku" je blba propaganda, a vacsinou to je naopak. Cim viac sa cisto sexualne spravam k zenam (ale nie... Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:19
12
Dobrý film
Neviete mi poradiť nejaký dobrý film, učím sa celý víkend a chcem si pri dačom oddýchnuť :)) Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:07
11
Ahojte , potrebovala by som poradiť,,
Som v štádiu vyberania a porovnávania mobilov... Zatiaľ len tak približne. Neviem od mobilu nemám veľa požiadaviek ale tak jasné , že základné funkcie : ako Wi-Fi , Bluetooth .. fotaparát atď. Nevedeli by ste... Otvor fórum »
9. 6. 2013 10:58
4
Video maker
Zdravim, rozbieham svoju Youtube kariéru a pre too samozrejme potebujem nejaky Video maker. Zatial používam Windows Movie Maker ale obavám sa, že to nebude stačiť. Potrebujem niečo lepšie s viac možnosťami a tým pádom... Otvor fórum »
9. 6. 2013 10:01
6
Ku ktorému kontinentu patrí Nový Zéland? ďakujem za odpovede
Ku ktorému kontinentu patrí Nový Zéland? ďakujem za odpovede Otvor fórum »
9. 6. 2013 09:23
12
Internátna skola
Je niekde na Slovesnku internátna skola kde sú triedy od prvého rocnika základnej skoly az do 4. rocnika strednej skoly? Kde ziaci majú rannú rozcvicku na intráku a nosia uniformu.... Otvor fórum »
9. 6. 2013 08:47
14
Stihlo vás dnes už niečo rozosmiať ?
Mňa https://www. facebook. com/photo. php?v=254691861340612 Otvor fórum »
9. 6. 2013 08:27
10
Peco chodi/chodil kazdy druhy vychodniar na železničiarsku priemyslovku/učnovku?
viem že železničiari vela chlastajú Otvor fórum »
9. 6. 2013 06:56
54
Pekná čašníčka
ahojte, stala sa mi taká vec, že sa mi strašne zapáčila jedna čašníčka v istej reštaurácii..a..neviem čo ďalej :D myslíte si, že by bolo vhodné prihovoriť sa jej, prípadne ju niekde pozvať alebo tak? ... Otvor fórum »
9. 6. 2013 01:39
6
UTorrent- pomalé sťahovanie
Neviete prečo mi cez uTorrent strašne pomaly sťahuje? :D cez stránky napr Uložto sťahuje rýchlo ale keď idem dačo cez Torrent tak furt mi ukazuje viac ako 3dni -. -" Otvor fórum »
8. 6. 2013 23:59
11
Keď si mením CSS-ko profilu
- vymažem všetko staré a píšem nové od nuly
- niečo staré vymažem, niečo staré upravím, niečo nové pripíšem
- poväčšine len upravujem staré veci, príliš nemažem, príliš nepripisujem
Ďalšie možnosti »
8. 6. 2013 23:38- niečo staré vymažem, niečo staré upravím, niečo nové pripíšem
- poväčšine len upravujem staré veci, príliš nemažem, príliš nepripisujem
Ďalšie možnosti »
175
Mňa by znovu informačne zaujímalo:
Okruhy: skratky, hasiace prístroje, hlásič dymu, hasiaca deka, eutanázia. skratky: Nenapadne mi, čo znamená skratka bm. možno sa s ňou stretnúť napríklad v sklárstve.... Otvor fórum »
8. 6. 2013 23:12- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?