@makiri Lebo muž je od prírody medzi kamarátmi kanec, keď "sundá" každú druhú, je to určitá nadradenosť v spoločnosti.
Žena ak dá každému druhému, ktorý sa s ňou zhovára znamená, že sa nevie ovládať, nie je oddaná a s takouto ženou nie je dobrý vzťah, lebo si ju treba ustrážiť...
Prosím ťa, ale fakt prosím ťa! Neber to ako diskrimináciu, lebo je to trápne až povrchné!!!! A nezačni do mňa jebať s feministickými kecami
@makiri Asi to bude tym, ze ked si chce vrznut muz, musi sa snazit a nieje to samozrejme, ze si vrzne. Ked si chce zena vrznut, tak si takmer isto vrzne. Vzdy boli frajeri ti, co dosiahli nieco co vacsina dosiahnut nedokazala a za cim stalo urcite usilie, kdezto z pohladu zeny sa o nejakom velkom usili hovorit neda.
No tak prr, nehádž všetky baby, čo spia s každým druhým, do jedného vreca! Môžu to byť, ako hovoríš, ľahké devy, ale pokojne tiež nymfomanky. Treba to rozlišovať.
@method na oplátku súhlasím ja s tebou mne príde až smiešno keď vidím debilkov, ako sa snažia len o jedno a vyprávajú ako musia nejakú "klepnúť".. a o to horšie, keď ženy idú.. no čo.. výsledok doby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
precitaj si metafyziku lasky od Artura Shopenhauera a budes vedeirt.
úplne si teraz začala s doteraz neprebádanou tematikou.
Žena ak dá každému druhému, ktorý sa s ňou zhovára znamená, že sa nevie ovládať, nie je oddaná a s takouto ženou nie je dobrý vzťah, lebo si ju treba ustrážiť...
Prosím ťa, ale fakt prosím ťa! Neber to ako diskrimináciu, lebo je to trápne až povrchné!!!! A nezačni do mňa jebať s feministickými kecami
lebo zbalit zenu umenie je
lebo od zien sa ocakava, aby mali aj naroky
a ak ich nahodou nemaju, tak su kurvy