Diskusie - 2877. stránka fóra
2
Má niekto skúsenosti s týmto stepperom - Stepper SPARTAN Rock n Roll???
má niekto skúsenosti s týmto stepperom - Stepper SPARTAN Rock n Roll??? Otvor fórum »
2. 6. 2013 19:15
21
Bary/puby/krcmy v ziline
zilincania aj nezilincania, ktory bar je prave ten vas oblubeny kam sa oplati ist a kam by ste zavolali kamosa, ktoreho mate na navsteve dik :) Otvor fórum »
2. 6. 2013 18:52
21
Ubytovanie na 1 noc, Bratislava
Ahojte, hlavne tí, ktorí žijú/študujú v BA - vedeli by ste mi, prosím, niekto poradiť, kde by som zohnala ubytko pre dve hlavy v BA na jednu noc? Najlepšie by bolo na intrákoch, keďže... Otvor fórum »
2. 6. 2013 18:32
31
Poraďte do života :D
Končím prvý semester na výške, zdravotná sestra, na ten odbor som šla, pretože sa mi to zdalo logické zo strednej zdravotníckej školy, povedala som si, že na medinu nepôjdem, lebo sa mi nechce učiť,... Otvor fórum »
2. 6. 2013 18:27
25
Chcel som založiť,,.
ďalšie trápne fórum, ale wualááá, stalo sa :) Tak píšte, ako ste sa mali dnes a či ste šťastný alebo nie... Otvor fórum »
2. 6. 2013 17:42
6
Angličtina online
Ahoj, vie mi niekto poradiť nejaké online stránky na gramatiku, prípadne nejaké čítanie s porozumením? Jednoducho niečo, s čím by som oprášila angličtinu a slovnú zásobu. Vopred vám ďakujem :) Otvor fórum »
2. 6. 2013 17:39
39
Co robit v takomto pripade?Komu to treba oznámit?
Od novembra chodim na Pasienky, pravidelne tam chodievam niekedy s jednou kamoskou, ktora sa chce naucit plávat. Plaváren sa mi zapácila. , ale co sa tam deje v poslednej dobe je ozajstná katastrofa, malé decká skákajú... Otvor fórum »
2. 6. 2013 17:10
26
Odnaučiť sa fajčiť
Je tu niekto kto fajčil , tak že bol závislý a nejak sa mu podarilo prestať? ak hej tak ako? čo ste robili keď ste zasa dostali nutkanie? Otvor fórum »
2. 6. 2013 16:39
58
čo s vami robí alkohol? :D
dajte nejakú story, zážitok, trapas .. čo s vami vie alkohol spraviť :D Otvor fórum »
2. 6. 2013 16:24
14
Drogová problematika
niekedy nechápem túto (ne)spravodlivosť nášho štátu... človeka, ktorého prichytia na ulici napr. s 0, 1g marihuany tak ho idú väzniť na pár rokov a prečo napr. v BA v Pentagone tam si robia čo chcú s drogami... Otvor fórum »
2. 6. 2013 16:09
6
Chystá sa z vás niekto na prijimacky na DVS- v Bratislave?
Prijimacky na odbor vseobecná sestra sa konajú 25. júna, chystá sa tam niekto? Ak áno z coho sa ucite? Otvor fórum »
2. 6. 2013 14:42
53
Ako prežívate skúškové?
Otázka pre vysokoškolákov. Ako prežívate skúškové? Koľko sa denne učíte, ako dlho sa učíte na jednu skúšku + akú školu študujete. Záleží Vám na známkach, či sa snažíte rýchlo spraviť skúšky? Užívate... Otvor fórum »
2. 6. 2013 14:14
4
Chcel by som sa poradiť ohľadne sťahovania súborov:
Na stránku www. uloz. to som si uložil 10 gb súbor vo formáte rar. Na server som ho nahral cez ulozto file manager. Cez file manager som ho však teraz nemohol stiahnúť, lebo... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:54