Diskusie - 2942. stránka fóra
12
Pripojenie ipadu ku mobilnému internetu (usb)
Potrebujem pripojiť ipad ku mobilnému usb internetu.. Videla som, že sa dá kúpiť usb adaptér pre ipad, ale neviem či to pôjde aj ako pripojenie na net.. nemáte s tým prosím niekto skúsenosť? Otvor fórum »
5. 5. 2013 15:14
35
Ostalo mi pípatko na oblečení z obchodu a neviem ho dať dole
Nevie mi s tým niekto poradiť? Kúpil som si futbalový dres s obchodu a predavačka mi zabudla dať dole ten senzor, pípatko či čo to je. A neviem to dať dolu. Kúpil som si to na výlete... Otvor fórum »
5. 5. 2013 14:38
11
Je tu niekto, kto vie dobre matiku?
čaute, potrebujem pomôcť s jedným príkladom z matiky. Príklad pošlem do správy. Prosím, ak tu je niekto kto má hlavu na matiku, pomôžte mi s týmto príkladom :) Otvor fórum »
5. 5. 2013 14:29
8
Stanicne individum z Nitry
je ich tam vzdy nespocetne ale predsa... jedno z nich ma zaujma o cosi viac... neviem ani ci je to zena/dievca/chlap/chlapec cernoch/cernoska/rom/romka ale nosi vzdy vela tasiek a je neskutocne hyperaktivny/na vzdy vykrikuje po vsetkych spieva si barco... vi Otvor fórum »
5. 5. 2013 14:27
5
Nič mi nefunguje.
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či náhodou nikto z vás nemal ten istý problém, pretože mi v compe nič nejde.. už druhý mesiac ani Google, Youtube, Yahoo, eBay, W. Media... Otvor fórum »
5. 5. 2013 14:08
2
Brigáda- doma aj zahraničič
Ahoj. Chcem sa len opýtať na brigády- najmä zahraničie. Tu doma si brigádu na toto leto dokážem zohnať. Ale Vás (skúsených) sa chcem opýtať či, a ak aké máte skúsenosti so zahraničnými agentúrami. A skôr... Otvor fórum »
5. 5. 2013 14:04
2
Brigáda BA
Nevie nahodou niekto, o nejakej letnej brigade ? Dakujem ... Ja samozrejme planujem zajst behom tyzdna sa niekam popytat ... Len ci nahodou ... :- ) Otvor fórum »
5. 5. 2013 13:41
11
Obchod s národnou tématikou
Vie mi niekto poradiť kde v BA nájdem takýto obchod? Otvor fórum »
5. 5. 2013 13:28
39
Pod pojmom "prvá láska" si predstavíš:
- Prvú zaľúbenosť, hoci možno neopätovanú (napr. v škôlke)
- Prvú opätovanú lásku = prvý vzťah
Hlasuj »
5. 5. 2013 13:20- Prvú opätovanú lásku = prvý vzťah
Hlasuj »
16
Afrika
Prečo investovali bývalé koloniálne veľmoci toľko prostriedkov do kolonizácie Nového sveta, keď kúsok od Európy je Afrika ? Prečo je v Afrike tak málo bieleho obyvateľstva ? Alebo respektívne čo zachránilo Afričanov od toho, čo postihlo... Otvor fórum »
5. 5. 2013 13:02
5
Http://www.najlepsia-autopozicka.. a ggauto.. Vase Skusenosti
mate niekto skusenosti s tymito dvoma bazarmi? jeden je v BA Petrzalke a jeden v Komarne. Jedna sa o Suzuki Swift R2011. CHcel by som auto nie na pozicku ae na hotovost. K... Otvor fórum »
5. 5. 2013 12:22
27
TSP - test vseobecnych predpokladu
Kto bol tento rok??? Ako sa vam to pozdavalo?? A ktora cast sa vam zdala lahka a naopak, ktoru cast ste nezvladli?? Mne osobne prisiel tento test velmi tazky oproti minulym rokom Otvor fórum »
5. 5. 2013 11:55
8
Dado sens kozmetika
Ahojte, máte niekto skúsenosti s kozmetikou Dado sens? Ja ju používam už asi mesiac a dosť sa mi zhoršila pleť. Vraj sa pleť nakprv zhorší, a potom sa bude rýchlo zlepšovať, tak neviem, mám zemniť... Otvor fórum »
5. 5. 2013 11:26
34
Baby, Páči sa vám vôňa mužských šamponov a gélov?
5. 5. 2013 11:04
6
Pomôžte prosím s názvom filmu
Hľadala som ho už dlho, ale ani za svet si neviem spomenúť na názov. Je trocha starší odohrával sa na púšti kde bola taká čiernovlasá modrooká herečka a volali ju v tom filme modrooká diablica, ...... Otvor fórum »
5. 5. 2013 10:54- 1 Si fatphobic?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 4 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 2 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 8 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 pumpa
- 6 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- nenápadne prejdem do kúta/k oknu/na miesto kde je menej ľudí a prdnem si tam
- snažím sa to udržať, ale keď už to ďalej nejde, uľavím si
Ďalšie možnosti »