Diskusie - 2977. stránka fóra
14
Dá sa prestúpiť na inú strednú ?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať , že či sa dá prestúpiť z OA na Pedagogickú, i ked druhú prihlášku som dala na Hotelovú. ?! Otvor fórum »
18. 4. 2013 22:21
41
Krčné mandle,,Celková anestézia alebo lokálna?
Onedlho pôjdem na operáciu krčných mandlí, doktorka mi povedala, že si mám vybrať či chcem celkovú alebo lokálnu anestézu. Viete mi niekto poradiť, čo by bolo lepšie? Máte stým nejaké skúsenosti? Otvor fórum »
18. 4. 2013 22:12
30
Pomozte mi s mojou laskou :)
Chcem uprimne rady od normalnych ludi, nepotrebujem nikoho trapne reci :) , t ak podme k problemu Proste dva roky chodim s jednym chlapcom ktoreho uz nemilujem, pretoze zacal mat problemy s drogami a zhnusil sa... Otvor fórum »
18. 4. 2013 22:09
13
Nechty
Teraz po zime sa mi dáko velmi začali lámať nechty a tá koža okolo nich je strašne suchá, nepomáha ani každodenné krémovanie, ..raz dva krát do týždňa si ich strčím do olivového oleja no nepomáha nič :( poraďte dačo účinné... Otvor fórum »
18. 4. 2013 21:57
132
Pracujete alebo pracovali ste niekedy vo VW v blave ??
Pracujete alebo pracovali ste niekedy vo VW v blave ?? Otvor fórum »
18. 4. 2013 21:25
16
Problém s potkanom
Ak máte niekto doma potkana, poradili by ste mi prosím? Ja mám toho môjho asi týždeň a dnes sa nejako zachytil o klietku a odlomil sa mu pazúr na nohe, chvílu mu z toho tiekla krv,... Otvor fórum »
18. 4. 2013 21:20
7
"All things truly wicked start from innocence. " Ernest Hemingway
Z ktorej knihy pochádza tento výrok ? :) vopred ďakujem :) Preklad : (Všetky skutočne zvrátene veci začínajú nevinne. ) Otvor fórum »
18. 4. 2013 20:59
4
Deň zeme - zoo BA
Neviete kedy je zadarmo zoo v bratislave počas dňa zeme? Dík Otvor fórum »
18. 4. 2013 20:51
24
Kolieskové korčule
- Keď je teplo som skoro stále na nich. Chodím s nimi vo, do obchodu..
- Pravidelne sa chodím korčuľovať, chcem mať kondičku, trochu schudnúť.
- Občas pôjdem, ale len kvôli relaxu.
Ďalšie možnosti »
18. 4. 2013 20:46- Pravidelne sa chodím korčuľovať, chcem mať kondičku, trochu schudnúť.
- Občas pôjdem, ale len kvôli relaxu.
Ďalšie možnosti »
11
Ústny pohovor na VŠ. Čo sa ma budú pýtať??
Dala som si prihlášku na UMB na Sociálnu prácu... Prišiel mi list, že obsahom pohovoru budú okruhy ako osobnostné predpoklady, motivácia k štúdiu či riešenie sociálnej situácie.... Čo im tam mám trepať?? Mám to iba ako poistku..( to... Otvor fórum »
18. 4. 2013 19:09
17
Vlasy :- )
cawello ... Vedel by mi niekto poradit, nieco ohladom tychto vlasou? : http://www. birdz. sk/webka/avieabbey/fotoalbum/bez-nazvu/760185-foto. html resp. tych co mam na profilovke ... Farbia takto v beznych kadernictvach? Vydrzi farba alebo sa bude zmyvat? Ak Otvor fórum »
18. 4. 2013 18:46
13
Vyrazka
ako sa mam co najrýchlejšie zbaviť vyrážok? za odpovede vopred ďakujem Otvor fórum »
18. 4. 2013 18:31
10
Aký je život na intráku ?
Nazdar ako vsetci snad vieme za chvilu sa konci skolsky rok a mna caka dilema zivota na intraku preto by som sa rad opytal birdzakov z ktorych je tu asi dost vela na itntraku ake to je ? ... Otvor fórum »
18. 4. 2013 18:11
50
Čo ti napadne ako prvé, keď sa povie BIRDZ?
Čo ti napadne ako prvé, keď sa povie BIRDZ? Otvor fórum »
18. 4. 2013 17:46- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 3 Akej farby máte dnes socks
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?