Diskusie - 2990. stránka fóra
7
Evolúcia okolo nás
Mnou robené myslím si že zaujimavé videá o tom ako sa to všetko pekne okolo nás rozvíja a ide do predu : Otvor fórum »
13. 4. 2013 14:54
30
Susedia
Hovorí sa, že dobrý susedia sú druhou rodinou. Ale život so zlým susedom je peklom na zemi. Aký máš vzťah so susedom? btw, moji susedia majú na dvore pneuservis - drifty od 6ráno, zváranie a... Otvor fórum »
13. 4. 2013 14:43
7
Hľadám pesničku
Viem že toto je asi 3557. forum v poradí ale súrne potrebujem nájsť pesničku, spieva sa tam dačo že 'nanana come on come on, na na na come on... '. takže to je anglické a myslím... Otvor fórum »
13. 4. 2013 14:37
1
Pomoc s názvom piesne
zdravím, nepoznáte náhodou názov pesničky? spieva v nej zrejme nejaký talian o láske. v klipe si dve postavičky z papieru hladajú k sebe cestu... jediné čo viem, že sa tam spomína slovo amore :D ale to... Otvor fórum »
13. 4. 2013 14:19
23
Ktorý z týchto filmov je najstrašidelnejší?
13. 4. 2013 14:09
4
Cervena farba na valsoch hnedych
povodne mam svoje hnede vlasy chcela som vyskusat cervenu. ale vobec sa mi to nepacitak som si kupila hnedu farbu a zafarbila. teraz mam hnedo cervenu. neviete mi poradit ze co mam spravit aspon som mala hnedu? Otvor fórum »
13. 4. 2013 13:55
15
Ženské prsia na verejnosti
Ahojte. Napadlo mi, že sa nemá chodiť po vonku nahý. Ale keď muž môže ísť von s odhalenou hruďou a nepovažuje sa to za nahotu, prečo "nemôže" ísť von žena s odhalenou hruďou? Je to aj... Otvor fórum »
13. 4. 2013 13:52
12
Môj notebook sa nejak divne zapína
Normálne ho zapnem, začne sa načítavať windows, ale potom sa obrazovka sfarbí na modro a začne sa zapínať od začiatku, no potom mi tam nabehne že či chcem windows zapnúť normálne /keď dám túto možnosť tak to... Otvor fórum »
13. 4. 2013 13:44
6
Kvapky do očí
Trocha blbá otázka ale... Myslíte že môžem použiť kvapky do očí aj ked sa tam píše že po otvorení spotrebovať do 28 dní a odvtedy už pár dní prešlo? alebo radšej neriskovať? ... Otvor fórum »
13. 4. 2013 13:32
19
Kedy sa robí občianský preukaz?
13. 4. 2013 13:25
8
Ktorá škola??
Ahojte ja sa len neviem rozhodnuť. Prijali ma na bilingválne gymnázium D. Tatarku do Popradu , ktorá je vzdialená asi 240 km a potom ešte na topoľčianske gymnázium a gymnázium v Nitre. Ktoru školu by ste... Otvor fórum »
13. 4. 2013 12:58
27
Nepoznáte nejakú podobnú hru ako Skyrim?
Gothic nechcem ten som už prešiel. . Otvor fórum »
13. 4. 2013 12:55
15
Dobrovolne
ucili ste sa niekedy len tak dobrovolne? ze ste nemuseli ale aj napriek tomu ste to drvili? Otvor fórum »
13. 4. 2013 12:44
23
O Prahe, Viedni a Budapešti.
Ak sa vám chce tak napíšte svoje dojmy o jednom z týchto miest v ktorom ste boli? Taký kratučký blog napíšte. Chcel by som veďieť že ako ľudia na Slovensku vnímajú tieto bývalé metropoli Rakúsko-Uhorska. Otvor fórum »
13. 4. 2013 12:25
3
Android Market
Ahojte mam v mobile android market a stiahla som si free aplikacie ale tie mi začali strhávať kredit neviem prečo nikomu to nestrhava kredit .... Pripojenie k internetu mam tiež . Už neviem čo s tym . ...... Otvor fórum »
13. 4. 2013 12:04
2
Video
Ahojte chcem sa opytat ako pridam video z youtubu do statusu... skusala som uz asi milionkrat kopirovat adresu ale nic som zufala uz... :( Otvor fórum »
13. 4. 2013 11:47- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?