Diskusie - 3004. stránka fóra
2
Chata v okolí Detvy
ľudiaa potrebujem poradiť nejakú chatu v okolí Detvy za nejakú serioznu cenu :D na víkend Otvor fórum »
7. 4. 2013 20:10
40
Je možné aby sa žena prisala vagínou na podlahu?
Proste je možné aby tam vznikol taký podtlak že sa nebude dať odtrhnúť? Otvor fórum »
7. 4. 2013 19:54
35
Z plastovej fľaše vecička na praktické využitie?!
Dostali sme domácu úlohu spraviť z plastovej fľaše hocijakú vec, ktorá má praktické využitie (nezáleží aké)... fakt ma nič nenapadá.. neviete poradiť? A zdržte sa blbých komentov prosím ; ) Otvor fórum »
7. 4. 2013 19:44
38
Žiarlivosť, dôvera
Situácia: Dvaja sa lúbia s všetko klape, vzťah ako z rozprávky, každý by taký chcel.. avšak je tu jeden problém ŽIARLIVOSŤ .. ale nie taka obyčajna, ale prehnaná.. Chalan žiarli ako divý a pritom... Otvor fórum »
7. 4. 2013 19:29
4
Programovanie v Delphi 7.
Potrebujem pomôcť s jednou vecou. Máme urobiť pyramídu z obdlžníkov pomocou cyklu for. Ako to mám urobiť ? Otvor fórum »
7. 4. 2013 18:56
23
Beh a bolesť kolena
Na akom povrchu je najlepšie behať, keď som mala problémy s kolenom??? Doktor mi povedal že behať môžem, ale neviem že na akom povrchu, bola som včera na 15 minút, bežala som po asfalte, ale... Otvor fórum »
7. 4. 2013 18:45
24
Najvzácnejší kľúč na kľúčenke
Ktorý kľúč na kľúčenke je pre vás ten najvzácnejší ? :) btw: to len ja mám toľké kľúče vo vreckách že sa niekedy neviem ani hýbať ? Otvor fórum »
7. 4. 2013 18:45
4
STUBA -FA -Dizajn
Ahojte ... Mozno toto bude dost blba otazka, ale chcela by som sa spytat ... Vlastne zacnem takto .. viem ze na STU v BA je dost potrebna najma matematika a fyzika ... Ale je potrebna... Otvor fórum »
7. 4. 2013 17:27
24
Bežci , ideálna vzdialenosť ?
Všetci čo bežíte , koľko zvyknete behať , a čo pokladáte za normálnu zvdialenosť na jeden tréning ? Ja som behával 4km , teraz chodievam 11km . Otvor fórum »
7. 4. 2013 17:25
30
Dobré podniky v Žiline
Tak... Miestna smotánka určite bude poznať podniky v ZA do ktorých sa dá ísť, dajme kategórie: A) - Pivné bašty(dobré podniky, niesu extra zafajčený. dobrý výčap....chápete) B) - Disko... Otvor fórum »
7. 4. 2013 16:03
11
Vápnik v jednom zube
prosím vás, nevie niekto aká je hmotnosť Ca v jednom zube? Otvor fórum »
7. 4. 2013 15:59
7
HTML ! každý kto programuje webstránky,,prosím o POMOC
ide tu teraz o obrazkovu mapu zajtra v teste dostanem otazku : Aký kód použijeme na odstránenie neželaného modreho štvorčeka , ktory vznikne pri vytváraní obrázkovej mapy ..NEVIEM!!:( prosím kto vie nech napíše :/ Otvor fórum »
7. 4. 2013 15:32
10
Displej samsung galaxy s3
neviete kde a za kolko by som ho mohla kupit pripadne kde mi ho vymenia Otvor fórum »
7. 4. 2013 15:12
5
Original pesnička
nevie niekto nahodou ako sa vola originál pesnička čo hra ako podmaz v tejto http://www. youtube. com/watch?v=npdiUjjD8wk& list=LLzJcUdi_GubCtm67r82-mOAhttp://www. youtube. com/watch?v=npdiUjjD8wk& list=LLzJcUdi_GubCtm67r82-mOA Otvor fórum »
7. 4. 2013 15:10- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?