Od archívu! Teda takej krabice, kam sme si s najlepším bratrancom schovávali naše výtvarné diela, rozhovory a podobne. Vzácny je aj ten náhradný od zámky, ktorú sme s frajerom zamkli v Prahe na moste, ale ten by mi nevadilo stratiť A kľúč od chalupy na Orave, lebo mám vždy pocit, že tam môžem utiecť.
mám len dva kľúče, jeden od babkyneho bytu (nikdy som ho nepoužila) a druhý od nášho bytu, tak asi ten najdôležitejší, ale žeby mi bol nejaký vzácny no neviem D..ale rada by som vlastnila taký veľký starodávny kľúč, ten by bol určite môj najvzácnejší
mam jeden podivny zvazok klucov, ktore sice nie su najvzacnejsie, ale boli asi najdrahsie, ake mam. dostala som ich do zalohy za 10 eur s tym, ze ich majitel mi mal tie peniaze do 15 min. vratit. nevratil. asi som nemala byt az taka doverciva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
..inak za vzácne považujem skôr klúčenky .. najvzácnejšia je z koncertu Bryana Adamsa a Rammstein klúčenka
vždy dostávam orgazmus keď sa HO dotýkam....
(prozářit temnotu)
klúče jebať, tie nepotrebujem