Diskusie - 3302. stránka fóra
42
MBTI typy.
Ak poznate, aky ste typ? Suhlasite s vysledkom? :) (Ano, viem, ze su to zjednodusene Jungove funkcie. ) < --- INTJ. Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:28
43
Čo je pre teba rozhodujúce pri výbere partnera??
Čo je pre teba rozhodujúce pri výbere partnera?? Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:27
8
Kto by mi vedel poradit nejaku stranku, kde by som nasla diktaty vhodne pre skolakov? existuju vobec take?
Kto by mi vedel poradit nejaku stranku, kde by som nasla diktaty vhodne pre skolakov? existuju vobec take? Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:13
6
Animátor do detských taborov
Máte niekto skúsenosti s takouto prácou? Kde sa dá také niečo zohnať? Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:08
9
Je to blbosť prestupovať na polroka na konzervatórium?
Ahojte.. tak ja som prváčka na hotelovej. Je tu fajn aj všetko je super len predsa ma viac ťahá smer konzervatorium. Prestupovali ste už niekto zo školy cez polroka? .. Dá sa to vôbec? Zažili ste to niekto?... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:37
10
Nejde mi lognut League of legends
Cste, prihlásla som sa cez off. stránku na LoL a prišiel mi normal aj mail že account je vytvorený atd... stiahla som si normal LoL a ked napíšem moje meno heslo vypíše mi že "invalid ussername/ password combination"... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:37
28
11
Odhoď narcis, kúp si jablko!
http://www. badatel. sk/kpm/wp-content/uploads/2013/01/odhod-narcis-kup-si-jabko-300x140. png Podporíte? http://www. badatel. sk/kpm/odhod-narcis-kup-si-jabko-1-preco-ignorujem-den-narcisov-2013/ Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:33
36
Hanblivý chalan, hanblivá baba
Ako zistiť u chalana, ktorý je hrozne hanblivý, že sa mu páčim? Ja som tiež veľmi hanblivá, takže skúste brať do ohľadu aj toto prosím. A tiež nechcem taká že: povec mu to na rovinu, ... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:22
8
Filmy z povinného čítania
V poslednom čase ma začala baviť práve literatúra, ktorú sme mali na strednej povinnú, či už je to Dostojevskij, Tolstoj, Remarque, Poe, Shiller, Goethe a spol... a rada by som si k niektorým... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:19
33
Ako si vyberáte partnerku?
Ahojte chalani, chcela by som Vas poprosit o pomoc s vyskumom, kedze mi chybaju chlapci, tak by mi velmi pomohlo, ak by ste si nasli cas... dam tu aj vysledky, kde sa najdete podla kodu,... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:14
42
Ako zlepšiť listenning
Mám problém, že keď počúvam anglický text, pesničky, pozerám filmy a podobne, tak rozumiem asi každému piatemu slovu. Filmy pozerám v angličtine s titulkami (poväčšine so slovenskými, s anglickými iba občas), ale bez... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:02
5
Stroj na jazyky
Čítali ste túto e- knihu? Čo si o nej myslíte? Pomohla vám? 22, 50 eur sa mi na takúto knihu zdá dosť veľa, ale ak by to stálo za to... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:01
12
Ako jej dokázať?
Ako jej dokázať, že ja som jej neublížil? Ľudia sú svine, to viem už dávno. Tí pozerajú len na to ako tomu druhému uškodiť než aby mu pomohli. Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:54
24
Videli ste niekto film "V moci zla"??
Včera v noci bežal film na markíze hneď po Twilighte. Volal sa "V moci zla"... Taký celkom psycho ale inak sa mi zdal krátky ale nakoniec som skonštatovala, že je celkom fajn. Ak ste... Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:44
12
Ipad
Ahojte, chcem sa spýtať tich ktori sa tomu rozumia, že ked som na tablete Apple IPad 3 stále nonstop cez den a iba tak ho hocikedy iba zablokujem a tak fungujem cely den že ho vypinam iba na... Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:37
12
Tajné správy
píše tajné správy a mne nenapíše a nenapíše resp. neodpíše. čo s tým? kedy mi hodlá odpustiť? Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:30- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 6 Akej farby máte dnes socks
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže