INTJ A sedí to dokonale Aj keď, čo je veľmi ne-INTJ, dokážem súcitiť s inými a niekedy aj na základe toho robiť rozhodnutia. Aj ked - východiskovo také správanie nemusí byť nelogické, keďže rozumnosť (logickosť) správania je možné posudzovať len vzhladom na uskutočnenie nejakých cieľov.
@hajlander tak neviem, nešpecifikovalo mi posledné, písalo, že sú vyrovnané
je veľa vecí, a situácií ktoré chcem mať pripravené, zorganizované a nastavené, a popritom je množstvo takých, v ktorých jednám intuitívne, improvizačne a bez rozmyslu...ale keby teda treba fakt zúrivo rozhodnúť, tak potom asi P
@anxiousfish pretoze vacsina testov a definicii neberie v uvahu tie funkcie, samozrejme, ked sa zacnes v tom vrtat tak s nimi musis pracovat, len malokto to robi, jednoducho ze za tou skratkou sa skryva toho troska viac nez len 4 definicie kazdeho pismenka
@marleymt ano, aj typ J aj typ P mozu byt rovnako organizovani/neorganizovani, rozdiel je v tom, si je to extro- alebo introvertne (vo vztahu k sebe, alebo vo vztahu k druhym)
@candy36 Podľa profilu určite sedí to, že si NT A pamätaj, že patríš medzi 7% populácie, ktorá zmýšľa z drvivej väčšiny racionálne, takže vo vzťahu s druhými to máš ťažké práve preto
ked ta zaujima problematika odporucam zahlbit sa do tajov socionics.
je to trochu zlozitejsie, ale dost zaujimave a vela vysvetlujuce » goo.gl/bQ5PG... .. to je pre tvoj typ. ( nepomylil som sa INTp je cca INTJ v mbti (sleduj funkcie)
@candy36 na tom ale nie je nič zlé Lebo rozmýšlať racionálne a priori nemusí znamenať byť bezcitný, akurát nerozmýšlať neinteligentne, stupídne A teda taký človek, ktorý má inteligenciu robota, ale napriek tomu srdce, je snáď úžasný, nie?
Ja som si to robila viackrát a už si ani nepamätám, čo mi vyšlo prvé. teraz úplne ľutujem, že som ako následok svojej prvotnej nespokojnosti robila test viackrát ( niekedy mi vyšlo iné a občas sa opakovali ) A btw, už mi snáď vyšli všetky a stále nie som spokojná lebo sa neviem rozhodnúť, ktorý je vlastne najlepší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
porovnaj si P s J a jedno si vyber, tu je to vyborne vysvetlene: » personalitycafe.com/myers-briggs-fo...
a asi nie, neviem
je veľa vecí, a situácií ktoré chcem mať pripravené, zorganizované a nastavené, a popritom je množstvo takých, v ktorých jednám intuitívne, improvizačne a bez rozmyslu...ale keby teda treba fakt zúrivo rozhodnúť, tak potom asi P
je to trochu zlozitejsie, ale dost zaujimave a vela vysvetlujuce » goo.gl/bQ5PG... .. to je pre tvoj typ. ( nepomylil som sa INTp je cca INTJ v mbti (sleduj funkcie)