Diskusie - 3306. stránka fóra
25
Prestum na strednej help :)
Takže chcem sa spýtať či sa dá prestúpiť na polroku prveho ročníka na inú školu stím, že ovládam len jeden jazyk tak že čo by mi asi tak povedali na inej škole či sa tam oplatí zájsť. ... Otvor fórum »
6. 1. 2013 10:53
40
Aký máte vzťah zo súrodencom/ami
Aký vzťah mas zo svojim súrodencom?? Ja mám malú sestru a o 2 roky mladšieho brata... sestra je este mala má 2roky s bratom sa dosť často hadame a je strašne protivny vždy niečo vzali na mňa ... a kto... Otvor fórum »
6. 1. 2013 10:52
35
Skúškové
Ako to máte so skúškami? Ja ľutujem, že som si niečo nedal skoršie keď som ešte mohol, mám tento týždeň pozemko a chémiu a nemám pocit, že by som to mal dať :D Otvor fórum »
6. 1. 2013 10:17
17
Sharon den Adel
Čo poviete na jej nový disko počin? http://www. youtube. com/watch?v=TxvpctgU_s8 Ja som zostala sklamaná ešte veľmi dlho po zhliadnutí s miernou bolesťou brucha, ba až miernym náznakom smútku... Otvor fórum »
6. 1. 2013 10:14
8
Stiahnem si neaku hru a potommi nejde spustit kde je problem?
pomomozte hned lebomam nervz y toho dik Otvor fórum »
6. 1. 2013 10:00
17
Nešťastný aj po,,.
Chcem sa opýtať, čo je pravdy na tom, že človek, ktorý zomrie nevyrovnaný a nešťastný nenájde pokoj ani po smrti. Ďakujem. P. S. : Žeby sa nepovedalo, že tu zakladám témy len o tej... Otvor fórum »
6. 1. 2013 09:57
49
Komentovanie fotiek na FB
Baby, vadilo by vám, keby váš priateľ komentoval "horúce" profilovky svojich kamošiek na FB typom ou ou ou yééééé... ??? Otvor fórum »
6. 1. 2013 09:28
33
Sex vo vztahu na dialku
Ahojte. potrebovala by som radu... Mam priatela, on byva v UK, ja na Slovensku. pozname sa od augusta 2012 ale prvykrat nazivo sme sa stretli v oktobri a teraz v januari pride on na slovensko.... Otvor fórum »
6. 1. 2013 06:47
37
Láska nebeská
Po dlhom chystani som si konecne kukla, a videla to cele, no ako sa vam paci, popripade kolko raz ste videli ?:) Recenzie ma najlepsie co som citala, 10 z 10 ! to len tak... Otvor fórum »
6. 1. 2013 02:38
37
Aké knihy najčastejšie čítate ? Ak čítate :D
6. 1. 2013 02:34
14
10
Prima cool prave teraz,,.
Prave tam je jeden s mojich oblubenych filmov ..SAW ..ake su vase nazory na tento film ? videli ste ho ? Ak nie odporucam. . Otvor fórum »
6. 1. 2013 01:58
26
Kedy to začnete brať vážne?
Kedy začnete brať vážne vzťah s opačným pohlavým bez toho aby ste si to nejakým spôsobom povedali (že ste oficiálne pár)? A druhá otázka naozaj už väčšina ľudí berie FB tak vážne, že ak nemáte vzťah v profile... Otvor fórum »
6. 1. 2013 01:46
36
Najobľúbenejšia pesnička
Tak čo, mali ste najobľúbenejšiu pesničku, keď ste boli ešte len malí zmrdíci? :D A aká to bola? :D Otvor fórum »
6. 1. 2013 00:56
29
Aky mate nazor na ludi ktory va neodpisuju ?
- debili
- rychlo pišem a leze mi to na nervy tak ani ja mu nebudem pisat
- pohadam sa snim
Ďalšie možnosti »
6. 1. 2013 00:55- rychlo pišem a leze mi to na nervy tak ani ja mu nebudem pisat
- pohadam sa snim
Ďalšie možnosti »
43
- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže