Diskusie - 3326. stránka fóra
16
Mám sa ísť najesť?
Ahojte, mám taký problém že začínam byť hladný, ale zas nie som ešte tak velmi hladný... mám sa ísť najesť? Čo by ste urobili vy na mojom mieste? Otvor fórum »
3. 1. 2013 08:27
17
Robot Unicorn Attack!
Kto sa nudí a prekoná ma? :D 32850! Birdz I challenge you! http://games. adultswim. com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game. html Otvor fórum »
3. 1. 2013 02:17
36
Prosím
Chodte hrat guličky za Pakistan alebo robiť niečo užitočnejšie ako zakladať fora o holeni ko*otov podpazuší , o tom ako si zväčšit penis, o tom či možete otehotniet z toho že sa vam chalan vystriekal na brucho ,... Otvor fórum »
3. 1. 2013 01:59
37
Niekto vynimocny
Caute, rad by som sa opytal ci sa tu da najst niekto na prijemne pokecanie, nehovorim ze si tu chcem hned najst babu ale som tu novy, neviem clekom ako to tu funguje a tak sa vas pytam je... Otvor fórum »
3. 1. 2013 00:57
14
Noha
porezala som sa pred 3 dňami na nohe a mám tam takú tú mokvajúcu ranu, nepoznáte nejaký domáci recept alebo niečo podobné? Otvor fórum »
3. 1. 2013 00:53
34
Katolícka univerzita v Ružomberku
O tejto škole som počula len samé zlé veci , je to naozaj taká zlá škola ?? čo je na nej tak zlé ?? ... je tu aj niekto kto je s tou školou spokojný ??... :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 00:27
10
Ako preformátovať video?
Urobila som si video vo Windows movie maker. Uložila som to a chcela som to spoustiť. Uložilo mi to do formátu wlvs. To video mi ale nešlo prehrať, tak som si povedala, že zmením program,... Otvor fórum »
2. 1. 2013 23:32
13
NUTNEEEE!!!!
Prosim vas nainstalovala som si Microsoft Security ochranu na 7 dni a odrazu mi napisalo po kontrole LOCKED (uzamknuty) tak som telefon vypla a zas zapla dala som PIN ale teraz chce odomna nejaky kod a ja netusim aky kolko... Otvor fórum »
2. 1. 2013 23:29
30
VEEEEĽKÝ hudobný projekt :) zapoj sa aj ty
Hľadám ľudí (15+), ktorí vedia spievať na veľký projekt, kde by sme naspievali jednu pesničku a spojili do jedného videa a do jednej pesničky. Ťažko sa to opisuje, ale tu je príklad: http://www. youtube. com/watch?v=JYtYCNkR1Yo ... Otvor fórum »
2. 1. 2013 23:15
88
Čo by si robil, keby si našiel zápisník, do ktorého keby si napísal meno a predstavil si osobu, tak by umrela?
Čo by si robil, keby si našiel zápisník, do ktorého keby si napísal meno a predstavil si osobu, tak by umrela? Otvor fórum »
2. 1. 2013 23:13
11
STUBA
Ahojte študuje niekto z vás na STU na fakulte chemickej a potravinárskej technologie na ich stranke som sa nedozvedela žiadne potrebné info dakujem :) Otvor fórum »
2. 1. 2013 23:08
28
Komu ste fanušikom?
Dajte ich mená skopírovaním pri kliknutí na blog vpravo dole.."Tvoji obľúbení" Otvor fórum »
2. 1. 2013 22:56
15
Vyskum
Ahojte, chcel by som vas poprosit o pomoc pri vyskume. Ak sa hlasite k nejakej subkulture (alebo aj nie, a mate chut sa zucastnit), tak mi prosim vyplnte tento dotaznik: https://docs. google. com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpqemlFRVplbGczRkNsLXpYaTdlUXc6 Otvor fórum »
2. 1. 2013 22:54
6
Sony ericsson x8
Chcela by som sa spýtať, keď si stiahnem nejakú hru tak mi ju vždy uloží do mobilu. Lenže v mobile už nemám žiadne miesto, nedá sa to nejako prestaviť aby mi to ukladalo na pamäťovú kartu ?? Otvor fórum »
2. 1. 2013 22:45- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?