Diskusie - 3352. stránka fóra
22
Dievčenský román
Neviete mi niekto poradiť niaky dobrý dievčenský román so študentského prostredia ? môže byť aj niečo také ako diskoteky, láska, sex. dikičkoo. Otvor fórum »
28. 12. 2012 15:44
13
Hodia sa moderátorke?
Moja mama usporiadava velku udalost na temu NOČNÝ DYCH . Hodia sa tieto šaty moderátorke ? http://hvezdicky. blogerka. cz/Saty/Modr-saty-xD. Sú druhé . Ak by vam to neslo spustit tak nato kašlite. Otvor fórum »
28. 12. 2012 15:40
12
Bloger
Napiste meno vasho oblubeneho autora blogov (popr hodte aj link). Hoci aj mimo Birdzu. Otvor fórum »
28. 12. 2012 15:33
11
Kupovanie sluchadiel
Ahojte, neviete mi poradit stranky , kde sa predavaju nejake fajne sluchatka?=) ... Musim sa rovno priznat, ide mi hlavne o ich vyzor, ale samozrejme nechcem uplne nejake shity po technickej stranke.... A prosim, ... Otvor fórum »
28. 12. 2012 15:28
5
Práca a zamestnanie:
Nevedel by mi niekto preložiť dva termíny? Prvý: i. n Druhý: asap Z prvým termínom som sa stretol napr: Kuchár i. n Z druhým termínom: ... Otvor fórum »
28. 12. 2012 15:19
22
Poradte mi nejaku hororovu rozpravku
Nepoznáte niečo dobré, niečo podobné Burtonovkám?? Len nie nič od Burtona, to už som videla všetko. Prosím, niečo pozeratelné :D Otvor fórum »
28. 12. 2012 15:00
73
Som ešte panna?
viem že je to trochu trápne, ale nemám sa to koho iného spytať. proste som ešte panna keď chalan bol vo mne, trvalo to asi 10sek. ale sex nebol? a nič som necitila. ... Otvor fórum »
28. 12. 2012 14:54
30
Chcem si založiť účet ,,
Chcela by som si založiť účet .. vedeli by ste mi poradiť v akej banke ? Aké máte výhody alebo nevýhody ... V akej banke sa to fakt oplatí. Vopred ďakujem :) Otvor fórum »
28. 12. 2012 14:34
19
Programovanie
Som uplny zaciatocnik no chcel by som skusit sa v tomto vzdelat aspon trocha ako samouk a preto by som sa chcel spytat co by ste mi ako zaciatocnikovi odporucili sa nastudovat na start... Popripade nejaku stranku kde by... Otvor fórum »
28. 12. 2012 14:30
38
Och
co su ludia koli peniazom alebo vyhre v sporte ochotny spravit niekedy ked pozeram ten hokej ide tam vazne o zivot priklad dnes zapas nasich mladikou s kanadou aky mate nazor na to to stoji zdravie za to ? Otvor fórum »
28. 12. 2012 14:05
5
Zdravím, nevedel by mi niekto pomôcť s farbou na vlasy?
mam tmavohnedé vlasy a ked som mala mierne problemy zafarbila som si ich znova na tmavohnedu mam ich asi do polovice odrastene a chcela som ist na blond /kvoli farebným melírom-modrá ružova/ lenže moju farbu vlasov chytilo hned po... Otvor fórum »
28. 12. 2012 13:42
15
Nálepka na stenu
Páčia sa mi na stene nálepky. Ale bojím sa, že sa to rýchlo odlepí alebo ju nebudem vedieť tak pekne prilepiť a zostanú vzduchové bubliny. Nemáte ju niekto v izbe? Dá sa potom odlepiť... Otvor fórum »
28. 12. 2012 12:57
25
Bilinguálne, či normálne gymnázium?
Ahojte, obraciam sa na vás s otázkou, či si radšej vybrať bilinguálne, alebo klasické gymnázium? Neskôr by som chcela ísť na pedagogickú a neviem, ktoré gymnázium by bolo prospešnejšie, alebo z ktorého by som mala... Otvor fórum »
28. 12. 2012 12:57
32
Môže pes zjesť zemiakový šalát?
Ak niekto viete alebo máte nejaké vedomosti či môže pes zjesť zemiakový šalát bez ujmy na zdraví. Otvor fórum »
28. 12. 2012 12:49
16
Ako si rýchlo zarobiť peniaze
Cawte, chcel by som si narýchlo zarobiť nejaké peniaze. Na nete sú aj tie platené reklamy je to klam alebo pravda aké skúsenosti máte vy s tým ??? Otvor fórum »
28. 12. 2012 12:27- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Akej farby máte dnes ponožky?
- 3 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?