Diskusie - 3354. stránka fóra
32
Bola niekedy tvoja anketa/diskusia na birdzi zmazaná?
27. 12. 2012 22:48
12
Rozvrh na cviky do posilky
dnes som bol prvýkrát v živote v posilke a keby som tam nebol s kamarátkou, ktorá mi všetko vysvetlila, tak nemám šajnu, čo mám robiť... ale všade ponúkajú možnosť, že vám tréner vypracuje rozvrh/plán... ... Otvor fórum »
27. 12. 2012 22:26
17
Môžem ísť ako 15 resp. 16 ročný sám do zahraničia?
Chceme ísť len tak do Viedne. Rodičia nám to dovolili. Potrebujeme nejaké splnomocnenie? Otvor fórum »
27. 12. 2012 22:10
17
Pomoooooc s WIFI!
Samozrejme s mojou deravou pamäťou som zabudla prihlasovacie meno a heslo na nastavenia WiFi (také ako býva prednastavené "admin, admin") a nastavila som si nové, lenže to teraz neviem, dá sa to niekde zistiť alebo som v... Otvor fórum »
27. 12. 2012 22:02
14
Kedže som postrehla forum o ŤZP preukazoch, tak by ma len zaujímalo koľko je tu držiteľov preukazu ŤZP, prípadne aj či vlastní
áno mám preukaz ŤZP##nie nemám ##nemám , ale chcel by som (určite je tu niekto taký)##som uznaný soc. poisťovňou ŤZP, ale nevlastním preukaz ŤZP##vlastním preukaz ŤZP ale nie som uznaný invalidným soc. poisťovňou##iné Otvor fórum »
27. 12. 2012 21:59
86
Kto to ma v zivote tahsie?
Napadlo ma co si myslite kto to ma v zivote tahsie zeny alebo muzi? Ak si myslite, ze zeny tak preco? A ak muzi tak preco? Ja myslim, ze v zivote to maju tahsie zeny. Dovod je:... Otvor fórum »
27. 12. 2012 21:37
161
Zoznamka
Áno ! Presne tu v tejto téme sa môžeš spýtať " Kto chce so mnou chodiť ? " A aby to malo úroveň aspoň ako na pokeci tak napíš akého partnera hľadáš. Opíš svojho princa/princeznú. Vek, farba... Otvor fórum »
27. 12. 2012 21:31
32
Birdz sex
Ahojte, kto (IBA ZENY!!!) ma neskrotne sexualne tuzby vymykajuce sa spolocenskym konvenciam, vyskusaj virtualny sex so mnou, kde by si kludne mohla vyjadrit narovinu svoje najtemnejsie fantazie, vyskusat si veci, o ktorych len snivas vo svojich... Otvor fórum »
27. 12. 2012 21:15
11
Vylet do Pariza - lacnejsie ubytko
Viete mi poradit nejake lacnejsie ubytovanie v Parizi?..a celkovo nejake informacie, ktore by ma mohli zaujimat, kedze sa tam s kamaratkou chystame na jar :). nejake tipy na kluby atd... dakujem sa kazdu uzitocnu reakciu :) Otvor fórum »
27. 12. 2012 21:12
14
Programy na úpravu fotiek
Ahojte :) Nepoznáte nejaký dobrý program na úpravu fotiek, ktorý je zadarmo a online ? Najprv zrušili Picnik, teraz spoplatnili Picmonkey.. Ak poznáte niečo podobné tak dajte vedieť :) Vopred pekne ďakujem každému :) Otvor fórum »
27. 12. 2012 21:11
20
Ktorá by si somnou vedela niečo predstavit :))
Mislým to vážneee :)))) naozajj :))) čmuk čmuk Otvor fórum »
27. 12. 2012 21:05
12
Zuby múdrosti
Má tu niekto skúsenosti so zubami múdrosťami? Resp. trápil sa niekto takou bolesťou ako ja teraz? Tá bolesť je katastrofálna a radšej by som si strelila guľku do hlavy ako prežívať toto! :(((((( Otvor fórum »
27. 12. 2012 21:02
11
Zrkadlovka s videom, lacno
Ahojte, nemáte niekto prehľad v zrkadlovkách?... už mám dosť toho pátrania po nete a som zúfalá z toho:D..Neviete niekto o nejakej zrkadlovke, poprípade aj stránke, kde by sa dala kúpiť... do tých 350 €, najskôr som... Otvor fórum »
27. 12. 2012 20:59
20
VŠ- AJ tlmočníctvo
Ahojte, neviete či sa dá niekde na SR, príp. Brno študovať Angličtina tlmočníctvo jedno-odborovo? diki:) Otvor fórum »
27. 12. 2012 20:42
13
Myslíte si že keď budem napodobnovať tieto videa tak to pomože postave ???
http://www. youtube. com/watch?v=4U5kXK82H9I http://www. youtube. com/watch?v=fdIkx3xl9Uc http://www. youtube. com/watch?v=sGIeHDEnETU http://www. youtube. com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI atď... takže stravu mám už naplanovanú kamarátka s ňo Otvor fórum »
27. 12. 2012 19:55- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Akej farby máte dnes ponožky?
- 3 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?
- nie
- neviem
Ďalšie možnosti »