Diskusie - 3374. stránka fóra
34
Pivo
Mate skusenost s nejakou pivnou kozmetikou ? Alebo konopnym mydlom na tvar ?:D som to kupila a tak sa pytam ze co :). Tymto dnom sa zameriavam fakt na prirodnejsiu , drogeriu, ako obycajnu :) . Otvor fórum »
23. 12. 2012 00:36
66
Mám prestať s týmto štýlom života?
Mysíte, že je natom niečo zlé, keď chodím každý výkend na diskotéku a keď nejdeme tak sme len u nás v bare a pijeme? Cez piatky chodievame si sem tam vypekať hlavy. , keď som... Otvor fórum »
22. 12. 2012 23:49
9
Koncert P!nk
Čúste, párky! :D Chystá sa niekto na koncert P!nk do Prahy? A ak aj nie, tak aký na ňu máte názor? :D Otvor fórum »
22. 12. 2012 23:24
72
Aké máte v triede skupinky? (povahovo, výzorovo začlente)
Máte aj vy v triede rôzne skupinky? (nemusia byť stále spolu ale myslím tak, výzorovo a povahovo). U nás v triede máme jednu najväčšiu skupinu - tzv "obľúbenci" kde sú futbalisti, uhukane... Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:54
3
Prijimacky MUNI Lekarska fakulta (zubne lekarstvo)
Zdravim, je tu prosim niekto kto studuje na LF MUNI Zubne lekarstvo, pripadne Vseobecne lekarstvo? Zaujimalo by ma, ako dlho a z akych materialov ste sa pripravovali na prijimacky. Studujem momentalne na inej fakulte (tiez MUNI),... Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:52
38
Slávnostná vegetariánska večera
Nuže, ešte pred tým, ako sa pustím do niekoľkodňového prehľadávania internetu... Idem variť (rádoby slávnostnú) vegetariánsku večeru. Varím si bez mäsa úspešne už niekoľko rokov, ale predsalen by som... Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:40
54
Orál
Takže baby, chalani, mám problém! Už dlhšiu dobu odmietam urobiť priateľa ústami(ešte som to nerobila). Toto je môj 1. vzťah. Preto sa chcem opýtať, baby robíte to svojmu priateľovi? Ak áno, robíte to rady a vedeli... Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:30
9
Neviete mi poradiť kde by som mohol zohnať hraciu skrinku alebo nejaký strojček e-shope niečo takéto
http://www. google. sk/imgres?q=hraci+skrinka&um=1&hl=sk&sa=N&tbo=d&biw=1366&bih=600&tbm=isch&tbnid=I8oVw_iyigJFuM:&imgr Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:24
32
Zaujímavé pocity po filme.
Stalo sa vám niekedy, že ste si pozreli film a nevedeli ste, čo si máte o ňom myslieť, ale vedeli ste, že vás niečim zaujal, len to neviete v sebe rozoznať? Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:22
5
Sex and the city - link na pozeranie
Ahojte kamoši, prosím vás nevie niekto z vás o linku na pozeranie online Sex and the city v originali (a eventualne by mi ho aj poskytol) ? sekundarne na stiahnutie? ... Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:18
17
Ktoreho mám nechať?
Ahojte, Som 8 rokov vo vzťahu, ktorý na začiatku fungoval vynikajúco, všetko klapalo ako malo. No ja som po 3 rokoch odišla študovať do úplne iného mesta a potom sme sa vídali pomenej, ... Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:14
4
Poposielajte linky na nejaké vtipné videá nech máme cez sviatky úsmev na perách :)
http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=vdbWSHdSa6s Otvor fórum »
22. 12. 2012 22:09
7
Problém so zápisom na SD kartu
Ahojte, neviete mi niekto pomôcť? chcem si dať obrázky z PC do mobilu na SD kartu, no nejde mi to, lebo mi píše, že "disketa je chránená proti zápisu"..že mám zrušiť ochranu alebo použiť inú disketu... tak... Otvor fórum »
22. 12. 2012 21:35
21
Ako prežiť,,,,,,,,
....... je nás doma na sviatky príliš veľa.... všade bordel, hluk, pootvárané dvere, alkohol....... proste, je to na nervy....ako to mám prežiť, bez rozčuľovania a psychického zrútenia? Vďaka! Otvor fórum »
22. 12. 2012 21:32- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Aké máte dnes trenky?
- 3 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 4 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 8 Nosíte biele ponožky??
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?