Diskusie - 3412. stránka fóra
3
Windows Movie Maker
Mám program Windows Movie Maker a chcela by som urobiť jedno video, tak som si stiahla film z Hellspy, lenže nešlo mi video. Iba zvuk. Audio. Tak neviem, čo je zle? Otvor fórum »
12. 12. 2012 16:26
24
Ako si predstavujete koniec sveta?
Nie či v niečo take veríte, ale proste, ak by mal raz byť koniec sveta, čo si myslíte, že by sa stalo? alebo ako by ste chceli, aby sa to stalo? Či sa len tak... Otvor fórum »
12. 12. 2012 16:16Soš mechanik elektrotechnik DNV
-naučí ma táto škola čosi s PC. -počul som že sa od 3 roč. vyberá IT a opraviť IT -čo na to poviete je to pravda? Otvor fórum »
12. 12. 2012 16:04
4
UMB Fakulta humanitných vied, učiteľstvo akademických predmetov, angličtina, francúzština
UMB Fakulta humanitných vied, učiteľstvo akademických predmetov, angličtina, francúzština :) Ja viem, že v stále je tu plno otázok o výškach, ale naozaj by som chcela vedieť, ... Otvor fórum »
12. 12. 2012 15:57
35
Pri sexe
stalo sa vam už že pri sexe s partnerkou ste vyslovili ine slovo? napr. mne sa stalo že raz som suožil s frajerkou (mal som trocha vypite) a pritom ako mi to robila ,, ja nato oooooch moja... Otvor fórum »
12. 12. 2012 15:57
10
Zrkadlovka? Kamera?
Zdravim, prosim Vas neviete mi odporucit nejaku zrkadlovku ktora foti aj nataca alebo videokameru do 250€? Otvor fórum »
12. 12. 2012 15:48
8
Swot analýza a podnikateľský plán
náhodou to nemáte niekto vypracované?? potrebujem to do školy a vážne sa mi do toho nechce :/ ak by bol dakto taký milý a poslal mi to bolo by to super :) Otvor fórum »
12. 12. 2012 15:23
2
čo je podla vás lepšie Automatizer , alebo IT ?
v 2. ročniku sa budeme delit na Atomatizer a Informačne technologie čo je podla vás lepšie Automatizer , alebo Informačne Technologie ? , lebo neviem sa rohodnutčo si vybrat , každny učitel hovorý volačo iné... Otvor fórum »
12. 12. 2012 15:10
38
Just Friends.
Poznáte to ? Sme iba kamaráti. Ta prečo viem ako chutia tvoje pery ? Aký máte na to názor ? Stalo sa vám niečo podobné ? Otvor fórum »
12. 12. 2012 13:41
11
Keby ste si mali vybrať,,.
Poviete svojmu kamarátovi, že je kubačakus a dáme mu odkusnúť z molitánu##Šťuchnete svoju sestru a napíšete jej na lístok, že treba pohnojiť muškáty##Nahovoríte rodičom, že chcete laserovú tlačiareň##Vianočný stromček postavíte za podpory kankánu##Vypočít Otvor fórum »
12. 12. 2012 13:30A toto je už čo ??? :) iba pre vysokoškolákov,,,,. http://pindex../
zaujímavý portál ... Našli ste tam svojho profáka ? ja áno :) parada http://pindex. sk/ Otvor fórum »
12. 12. 2012 13:26
11
Google maps street view
Máte nejaké súradnice niečoho zaujímavého, zábavného, niečo čo nasnímali na street view? Keď hej, dajte sem súradnice ! :P Otvor fórum »
12. 12. 2012 12:05
4
Photo editor - písmo
Dobrý deň, otravujem opäť :D prosím vás..potrebovala by som nejaký online photo editor kde vytvorím pekné/ozdobné písmo..väčšinou pracujem s PicMonkey ale tie písma sa mi úž nepáčia, poradili by ste mi niečo iné? Dôležité je aby som v... Otvor fórum »
12. 12. 2012 11:45
123
Slova ktore neznasate
mate nejake take slov aktore vrchoolne neznasate? ja som napriklad strasne alergicka ked niekto hovori ze "doboska" ... :D Otvor fórum »
12. 12. 2012 10:10
11
Stále ďalej a ďalej.
Načo by mi Žaneta pomáhala keď vie, že kvôli mojim problémom sa mi vzďaľuje. Veď toto je vyhovuje. O toto jej práveže ide. Ona vie prečo mám problémy, kto mi ich pravdepodobne spôsobuje atď. ... Otvor fórum »
12. 12. 2012 09:30- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?