Diskusie - 3420. stránka fóra
7
Príklad z chémie
Ahojte, mám problém s príkladom, počítam ho tretí deň a nijako nechce výjsť, vyzerá primitívne, ale je zákerný: Vypočítajte pH 1% (hm. ) roztoku kyseliny sírovej s hustotou 1, 005 g/cm3.... Otvor fórum »
10. 12. 2012 11:21
48
Sny
nekde som čital že sny su nekesi spomienky s minuleho života. Podla mna niečo vtom asi aj je, co vy nato? Otvor fórum »
10. 12. 2012 09:15
48
Viete spať vo vlaku?
Viete vo vlaku zaspať? Dokážete spať po sediačky alebo sa vrtíte a hlava vám padá do strán, prípadne sa uložíte na sediaceho vedľa :D Slintáte? Chrápete? Šomrete si zo sna? Otvor fórum »
10. 12. 2012 03:34
2
Ako veľký máte penis?
Bola to jedna z mojich prvých tém na Birdzi a vtedy ste ju odmietli. Tak tu ju máte po mesiacoch znova a mala by tu aj ostať. Len si dajme normálnu diskusiu. To je asi všetko. ... Otvor fórum »
10. 12. 2012 01:49
35
Last Christmas
Aky mate k nej vztah/ uz ju nenavidite ? Kolko raz ste ju stihli pocut tento rok ? Ja teraz prvy na Vive :D, tak mi napadlo, a bratranko si nemohol kupit rifle kvoli tomu ze ju nemoze... Otvor fórum »
10. 12. 2012 00:10Skúšali ste si niekedy vytlačiť obsah krvavého tampónu do úst?
Áno##Nie##Raz to skúsim... raz! Otvor fórum »
9. 12. 2012 23:25
11
Hľadám film.
Pamätám si len dialóg (veľmi krátky a tiež nie presne. ) Takýto nejaký: "Zničil si mi(premárnila som pri tebe?) najlepšie roky svojho života. " "To boli najlepšie?" Fakt... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:57
61
Mám pre vás výzvu!
Kto by sa chcel ku mne pridať? Najskôr by sme mohli vytvoriť občianské združenie, nech občania vidia, že to myslím/myslíme vážne. Následne politickú stranu, A v krajnom prípade aj občianskú... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:48
24
Smiley piercing
čaute , chcem sa vás opýtať , čí máte niekto skúsenosti s týmto piercingom? Chcem ho , ale kamoška , ktorá ho má , mi ho nemá kedy spraviť (prepichnuť) a ja sama neviem ako... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:32
22
Tehotensky test
baby, chcem sa spytat, ake mate skusenosti s tehotenskym testom, ci ste niekedy skusali, ako vysiel, pripadne kedy ste rozmyslali ci si ho kupite a ci ste si ho aj kupili a pouzili/nepouzili. Dakujem za odpovede.... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:26
3
Vlci z Aljašky
Čítali ste niekto túto knihu? Ak áno, aký ja váš názor na ňu? Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:23
63
Nemám Facebook
Ahojte vtáčikovia :-) Chcem sa spýtať ako komunikujete tý ,, KTORÝ NEMÁTE FACEBOOK a podobné sociálne siete , prosím odpovedajme normálne bez vulgarizmov, pýtam sa to preto lebo... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:20
22
Sebaprezentácia na internete - máš pocit že:
- som v skutočnosti horší ako sa prezentujem
- som v skutočnosti lepší ako sa prezentujem
- som rovnaký ako v skutočnosti
Ďalšie možnosti »
9. 12. 2012 22:14- som v skutočnosti lepší ako sa prezentujem
- som rovnaký ako v skutočnosti
Ďalšie možnosti »
7
Hľadám knihu
Zdravím.... zháňam knihu, o ktorej mi vravel môj priateľ bohužiaľ s ním už niesom v kontakte tak sa obracám na Vás. no v skratke viem že to nie je obyčajná kniha, ... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:07
21
Prekrútené pančuchy/silonky
Totiž, zaujíma ma, či to len ja som taká divná, alebo nie, keďže zväčša chodím v silonkách a pančuchách - to "a" tam je náročky, pretože pri nižších teplotách nosievam 2 vrstvy :) a kým... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:01
38
Existuje nejaký kus oblečenia, akýkoľvek, ktorý máte špeciálne radi?
Neviem, ktorá z ankiet tuto ma inšpirovala, ale zaujímalo by ma, či máte nejaké oblečenie, doplnok, obutie, ktoré fakt radi nosíte, ktoré vás možno charakterizuje, alebo sa v ňom dobre cítite... a... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:01- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?