Diskusie - 3429. stránka fóra
11
Problem z Notebookom
Mam taky problem sam od seba sa mi vypol notebook moze to byt aj tym ze bol priehriaty ?? ale ako sa mi mohol sam vypnut plz pomozte Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:19
2
Aká to je pesníčka?
Pls čo je toto za pesníčku? Hladacie programi na hudbu nemám a na soundhound je to prikrátke, nwm jak sa sem dávajú videá tak tu máte odkaz: www. youtube. com/watch?v=LoaADvpxwJQ pesníčka začína 0:50 Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:17
27
Nedokážem mať vzťah!
Mám strašný problém!... nedokážem mať vzťah. Niekoho mám strašne rada, aj si myslím že ho ľúbim, ale keď príde na to ..že máme spolu chodiť, tak proste ustúpim... a nechám všetko tak..Nechápem to absolútne :( ... Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:08
8
Dominik Tatarka
Prosím vás, pomôžte mi a vyplňte krátku anketu ( má len 3 otázky) o Dominikovi Tatarkovi. Nemusíte sa báť, že sa strápnite, dotazník je anonymný. Tu je link http://www. survio. com/survey/d/P4C4L8M1V2H6J1Y5M Ďakujem veľmi... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:50
25
Prečo podľa vás padol komunizmus?
Prosím vás, nepíšte tu zase somariny že: lebo ľudia chceli byť slobodný... Možno niektorý, ale za komunistov si ľudia mysleli že "tam vonku" je to hrozné, hovorili si že majú šťastie že žijú v ZSSR.. Povecte... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:49
6
Metalshop
Nemáte niekto skúsenosti s týmto internetovým obchodom? Potrebujem vedieť za koľko doručia tovar do výdajného miesta v Bratislave na Chorvátskej ulici..... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:49
3
Paradox a historicky prezent
Ahoj, ahoj ..robím olympiadu a pripravujem sa na maturity .. prosím pomôžte mi tu nájsť historický prézent a paradox..dakujem :) Výťah zastal na siedmom poschodí vežiaka, Ján Dobrovodský vystúpi, a kým nenatrafí na... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:36
10
Webcamera na notebooku
čaute, mám takú otázku na technicky zdatnejších jedincov: mám notebook asus, ked chcem fotiť web kamerou, tak ako sa to dá?? alebo ako aspon zapnem tu kameru?? viem to iba vtedy, ked... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:32
3
Chodí alebo chodil z vás niekto do jazykovky Chantal?
čaute chodil tu niekto z vás do tej jazykovky? Aké máte skúsenosti ? Je kvalitná tá škola? Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:28
23
Čo by potešilo 16 ročného chalana na vianoce?:))
čaudee. neviem či to tu už bolo ale tak asi hej, nechce sa mi to hladať. proste neviem čo by som mu mala kúpiť, sme spolu pol roka, jeho záluby sú kajakovanie, skatebordovanie. Chcela som mu kúpiť elektrickú cigaretu lenže... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:16
26
Pracovne dni vstavam o,,.
7. 12. 2012 19:04
26
Baby, ako sačešete do školy????
Myslím či si žehlíte, kulmijete alebo sa vám moc nechce... . Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:51
10
ahojte ; ) Som 8čka a rozmýšľam nad hereckou školou len dúfam že ma tam zoberú. Vysvedčenie nemám také hrozné :D len jedna 3-ka z matiky potom ostatné dvojky a jednotky (jednotky prevládajú :D) a veľmi ma to baví... Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:44
16
Páči sa vám nový Youtube?
Áno##Nie##Neviem o ničom novom####Fuj##Nie, myslím si že nie. ##Nechodím na YouTube Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:44
13
Problem s Nokiou
Zdravím, kupil som si Nokiu 5310 XpressMusic z Bazosu. S majitelom som sa osobne stretol. Mobil fungoval, všetko super. Až na jednu vec ktoru som zistill az doma. Ak chcem otvoriť... Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:26- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?