Diskusie - 3429. stránka fóra
10
Dá sa "deaktualizovať" android?
Ide o to, že som si na svojom galaxy ace aktualizovala android cez samsung kies a bohužiaľ to môj mobil nezvláda. Baterka mi nevydrží ani 4 hodiny a veľmi mi to komplikuje život, dá sa to nejako... Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:41
13
Gélové nechty
Ako ich dávate dole, ak samé od seba neodpadnú... teda myslím tým, či ich nejak zoškabete alebo na to existuje nejaký prípravok alebo návod. Takto to znie trošku divne, ale rada by som predišla tomu,... Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:37
19
Uchylak
Ahojte, niekedy sa tak viac obzeram v zrkadle ako by som mal - neviem to viac popisat a co vy nato? Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:08
6
Stehna
caute mam taky problem chcel by som chucie stehna poradite mi ako to mam urobit poradte mi nejake domace cviky dakujem Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:58
10
Polda - veselá česka adventura
ak poznete sterho dobreho poldu Pankráca v hlavnej úlohe Ludek Sobota, tak povedzte ktory polda bol naj. a konkretnu, najlepsie vtipnu scenu Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:55
16
Birdz blogy, paradox
všimli ste si že každý úspešný autor birdz blogu, píše a rozoberá nejakú zásadnú negatívnu vec, alebo úplne maximá v jeho živote? Napríklad bol tu minule článok o drogách a pod. veciach, potom sú tu tie... Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:35
22
Politická situácia na Slovensku ,,,,.
... aneb je mi z toho na grcanie.. názory , prípadne riešenia, čo by ste namiesto tých tupých hláv spravili vy ... :) Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:27
2
Geológia
Ahojte, študujete niekto Geológiu na Prírodovedeckej v Bratislave? :) Ak hej, mohli by ste sa ozvať a dať pár info ohľadne náročnosti štúdia a tak, také základné veci... :) Ďakujem Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:18
17
Požívanie alkoholu a následná hnačka
Čaute ľudia. Mám menší-väčší problém . Vždy ked požijem alkohol (aj ked len trošku), tak bud ešte v ten deň alebo nasledujúce ráno dostanem hnačku. Nieje to nič príjemné , ved asi niektorí z vás poznajú. ... Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:08
7
Typy na cudzie jazyky
Pekný večer prajem :) Ako ste sa, alebo ako sa, učíte cudzie jazyky ? Myslím, tie jazyky ktoré sa učíte ako samouk, nie tie ,,školské". Počula som metódu o učení sa s piesní, textov..... Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:08
19
Farebný šampón
Ahojte, prosím vás baby poraďte mi ! :) Čo to spraví ked si dám na svoje jeden krát prefarbené na blond vlasy čierny šampón ? ( ako to absorbuje, za koľko sa to zmije, na akú... Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:49
18
CSS-ko
Mohol by mi tu niekto poradiť, ako spravím okrúhly avatar? Najlepšie by bolo, ak by ste mi napísali tie kódy, lebo ja sa do toho naozaj nerozumiem... ĎAKUJEM :) Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:23
11
Problem z Notebookom
Mam taky problem sam od seba sa mi vypol notebook moze to byt aj tym ze bol priehriaty ?? ale ako sa mi mohol sam vypnut plz pomozte Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:19
2
Aká to je pesníčka?
Pls čo je toto za pesníčku? Hladacie programi na hudbu nemám a na soundhound je to prikrátke, nwm jak sa sem dávajú videá tak tu máte odkaz: www. youtube. com/watch?v=LoaADvpxwJQ pesníčka začína 0:50 Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:17
27
Nedokážem mať vzťah!
Mám strašný problém!... nedokážem mať vzťah. Niekoho mám strašne rada, aj si myslím že ho ľúbim, ale keď príde na to ..že máme spolu chodiť, tak proste ustúpim... a nechám všetko tak..Nechápem to absolútne :( ... Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:08
8
Dominik Tatarka
Prosím vás, pomôžte mi a vyplňte krátku anketu ( má len 3 otázky) o Dominikovi Tatarkovi. Nemusíte sa báť, že sa strápnite, dotazník je anonymný. Tu je link http://www. survio. com/survey/d/P4C4L8M1V2H6J1Y5M Ďakujem veľmi... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:50
25
Prečo podľa vás padol komunizmus?
Prosím vás, nepíšte tu zase somariny že: lebo ľudia chceli byť slobodný... Možno niektorý, ale za komunistov si ľudia mysleli že "tam vonku" je to hrozné, hovorili si že majú šťastie že žijú v ZSSR.. Povecte... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:49- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 5 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 6 Galéria v telefóne
- 7 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?