Diskusie - 3502. stránka fóra
69
Problém s ženskou
cawte mam jeden mensi problem konecne som si nasiel dievca s ktorym si rozumiem len je tu jeden problem ja fandim united a ona city (ved viete, zenske idu po peniazoch) myslite ze to moze byt problem vo vztahu? Otvor fórum »
15. 11. 2012 22:03
12
Medicína
Má niekto skúsenosť, príp. aký je váš názor na študovanie medicíny (vyžadovaná biológia a chémia), ak máte strednú školu, kde sa tieto predmety nevyučovali. Presnejšie obchodná akadémia. Dá sa to zvládnuť ? Dá sa... Otvor fórum »
15. 11. 2012 21:44
7
Lepidlo na spevnenie skate obuvi
Zdar, dosť skejtujem a často sa mi rozpadajú topánky, hlavne v oblasti vedľa špičky (tou ktorou sa kopú triky) , tak sa chcem spýtať, či existuje nejaké lepidlo alebo niečo podobné, s čím sa dá... Otvor fórum »
15. 11. 2012 21:44
4
Vie niekto poradiť nejakú dobrú strednú ??
Ide mi vlastne o to aby škola organizovala jazykové pobyty... prax v zahraničí... široký výber jazykov.... Na spôsob obchodnej akadémie Otvor fórum »
15. 11. 2012 21:11
17
Nechápem
Prečo rodičia učia svoje deti nechodiť po blate ale oni samy cezeň chodia bežne? :D teda aspoň ja to vidím každodenne. šetci dospelý využívajú každodenne bárs jakú polmetrovú zablatenú skratku bo sa im nechce ísť po chodníku či? :D... Otvor fórum »
15. 11. 2012 21:10
9
Keby ste si museli vybrať, ktorú z týchto možností by ste si vybrali?
15. 11. 2012 21:02
2
Literatúra
Ahojte dostali sme ulohu z literatury a preberame text Ežo Vlkolínsky a mame zistit k comu autor cize Hviezdoslav prirovnava deti... pytala som sa kamosiek ci to nemaju no nevedia to najst tak ci mi reds poradite vy :) Otvor fórum »
15. 11. 2012 20:59
53
Čo by ste urobili keby,,.
Stretnete sa s kamarátkou, ona den predtým dala na fb status typu "Ak si môj kamarát daj like. - sleduj koľko máš kamarátov. " A ona sa vás spýta prečo ste jej to neofajčili či ju fakt beriete... Otvor fórum »
15. 11. 2012 20:33
13
Kto ma zastaví?
radšej mať problémy celý život ako sa Žanety vzdať. chápeme sa, že? kto alebo čo ma zastaví? ja viem, že nikto, ja sa len pýtam. Otvor fórum »
15. 11. 2012 20:22
32
Najlepšie mužské vône podľa Vás sú,,. ?
Najlepšie mužské vône podľa Vás sú... ? Otvor fórum »
15. 11. 2012 20:19
28
Čo robíš ?
Keď by sa vás niekto len tak spýta že "Čo robíš ?", čo by ste odpovedali ? (Samozrejme nie len tak z fleku na ulici v rámci nejakého rozhovoru. ) Otvor fórum »
15. 11. 2012 20:19
8
Zlé jazyky
Zlé jazyky hovoria že 9/10 je ehm..vyjednaných vypočítavých a zlých, je to pravda?? Stretli ste sa s niečím úplne nemorálnym, napr pomsta v práci od šéfa kôli jeho ješitnosti? Otvor fórum »
15. 11. 2012 20:09
54
Muži, muži, muži
No... cítim sa ako 11 ročné dievča, čo sa ide prvý krát niekoho chytiť... ale!! Existenčný problém, ale potrebujem sa trochu poradiť. Skrátene: Chlapi, čo by ste si mysleli... Otvor fórum »
15. 11. 2012 19:58
19
Kupovanie hudby
Ahojte aký má zmysel kupovať si hudba keď je zadara na youtube ? rádio Ďakujem Otvor fórum »
15. 11. 2012 19:53
22
Pre vás možno vtip ale premňa veľký problém.
Takže, vždy keď sa bozkávam s priateľkou, tak to ide v pohode..ale po chvíli mi začne dochádzať dych a dýchať nosom mi volajako nejde (zapchatý nos).. tak čo mám robiť ak mi dojde dych a nechcem prerušiť bozkávanie?..... Otvor fórum »
15. 11. 2012 19:38
44
Technika bozkávania
Ahoj :) Chcela by som sa opýtať že akú techniku máte na bozkávanie? :D Napríklad na francuzáka :)) ako pritom postupujete? :) Otvor fórum »
15. 11. 2012 19:18
10
Podľa čoho sa mám rozhodovať pri výbere tabletu???
Neviem na čo sa mám sústrediť pri výbere tabletu. Nemusí to byť niaky extra ale aby šiel net a prípojka na USB a niake tie sťahovačky zadarmo.... Please pomoc :( Otvor fórum »
15. 11. 2012 19:12- 1 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 2 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 2 Ako sa navzájom poznáme?
- 3 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 4 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 5 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 6 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 9 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 ako periete prádlo
- 3 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 4 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 5 Ako sa navzájom poznáme?
- 6 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 7 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 8 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?