niektorými ľuďmi nenávidený, ale je to lepšie, ako by ťa mali radi, strácal si s nimi čas a nenašiel tých, ktorí ťa budú mať radi pre to, aký naozaj si. a taký sa nájdu, ak nemáš úplne psychopatický charakter.
@hoperpohroma Ale môžeš sa snažiť zmeniť. Toto je jeden z tých prvých "hlboko inteligentných" výrokov, ktorých teraz máme plný internet a sú pri nich mená ako Paolo Coello a Dalai-Lama. No a ešte že tento výrok povedal Cobain, idol mládeže, lebo niektorým ľuďom dáva nádej, že aj "troska" sa môže stať slávnou. A čo mu to bolo platné, keď si, hrdina, udrbal hlavu, keď bolo treba vstať a bojovať za to, čo máš rád. Milujem takých ľudí ako on. Kopa rečí a keď je treba čosi robiť, tak to vzdajú.
@ink a co ludia s chronickymi depresiami? a co ked bol s jednym z nich? mohol brat lieky a byt ako ziva mrtvola alebo trpiet to, co by aj tak vzdy len smerovalo k tomuto.. niektori ludia su proste taki.. ked do toho nevidis a nemas to prezite tak by si sa k tomu nemal takto vyjadrovat
@hoperpohroma No lieky na depku z Teba neurobia zrovna živú mŕtvolu. Ale sú aj iné riešenia. Napr. mať ľudí, na ktorých sa môžeš obrátiť. A podľa jeho výroku, to sú Tí ľudia, ktorých mal okolo seba, lebo sa vždy správal iba tak, aký skutočne bol. Keď sa ale pre to, aký skutočne bol s ním nikto nebavil, tak mi je to na jednej strane ľúto, na druhej strane potom vidieť, že ani "byť sám sebou" Ti nezaručí dobrých ľudí okolo seba. Takže, význam tohoto?
@ink a co z teba urobia? budu ti umelo navodzovat euforiu? neviem, ja som nic take nebrala, ale co som proste videla ucinky antidepresiv tak z cloveka spravia akusi melancholicku flegmu a tak by som teda ja zit nechcela.. vzdy mozes mat okolo seba fajn ludi, ale ked raz vedies vnutorny boj sam so sebou, tak ti casto ti ludia nemozu pomoct ani keby chceli.. mne je kurt prave sympaticky preto ako bol, preto cim presiel, preto ako umrel.. a bol sam sebou, neobdivujem ziadnu jeho pozu - cize ja s tymto vyrokom suhlasim
@hoperpohroma Čo Ti ja viem? A čo také hrozné si v živote zažil? Jeho rodičia sa rozviedli, no a? Ok, uznávam, že jeho mamu mlátil jej nový priateľ, ale žena, ktorú si vzal jeho otec sa o neho starať chcela. Ale on ju nemal rád. Šikanoval iné deti, až ho otec musel dať na opatrovníctvo. Ako, z tohoto mi to trochu vychádza, že chlapec nebude až tak úplne obeť.
Ja poznám kopu ľudí z rozvedených rodín, čo nikoho nešikanujú a nerobia bordel. A ak robia, tak ich mnoho ľudí neoznačuje za chudákov.
@ink nemozes porovnavat cloveka a cloveka. on mohol vnimat vsetko uplne inak ako ostatni, nikdy nevies preco robil to co robil. predstav si ze tvoju mamu mlati nejaky chlap a ty s tym nemozes nic robit - no ako by si sa asi citil? jasne ze tu novu zenu predsa nemal rat - niekto mu vnutil noveho rodica a on sa nechcel vzdat toho stareho.. pre niekoho to moze byt malickost a pre niekoho trauma, preto nemozes nikdy porovnavat ze aj ja mam v okoli kopu rozvedenych a co..
o tej sikane v jeho zivote ani nic neviem, kazdopadne si myslim ze vela deti sikanuje ine lebo je to tak zauzivane, je to pre ne normalne, mozno si sam chcel nieco tym dokazat, co mu chybalo.. myslim si ze v tomto ohlade dost nabral rozum ked bol starssi
@hoperpohroma Ako, keby to vnímal tak, že chce zamordovať polku spolužiakov, tak ho pochopíme? Lebo si chce niečo dokázať?
Neprišiel mi, že by nabral rozum. Ak mám depky a riešim ich alkoholom a drogami, nemôžem čakať, že sa mi to zlepší. Podľa mňa si to chlapec dosť pohnojil sám.
Ale dobre. Naozaj sa s Tebou nechcem hádať. Vidím, že ho máš rada
@ink hovorim ze ja neviem nic o tej sikane, cize ako vazna bola to vobec netusim..
pozri, poviem ti to na sebe. mam depky. stale, vkuse. mam priatela, ktory je na mna strasne dobry, mily, zlaty, vsetko, ale bohuzial s nim nemozem byt stale. akonahle uz vidim ten nas dom tak to proste vsetko na mna padne a nemam kam utiect. doma nemam nikdy dobru naladu, vzdy sa len tesim az odtialto vypadnem a najviac sa tesim az vypadnem permanentne. niekedy mam tiez chut najebat sa ako prasa, nadrogovat sa a najlepsie keby som tak aj skapala, len proste nie som dostatocne hlboko na to, aby som zatial tak skoncila. mozno raz. boh vie. ale co ti mozem povedat, je to ze nie vzdy sa da proti tomu bojovat. neviem co viac by som uz mala spravit aby som bola stastna.
@hoperpohroma "si myslim ze vela deti sikanuje ine lebo je to tak zauzivane, je to pre ne normalne"???wtf??..ako to vazne myslis?...nie je to normalne, a nie je to vsade zauzivane, a uz VOBEC nemozes ho takymito pseudoargumentami obhajovat....vidno,ze ho mas rada, a vo vsetkom, co robil hladas len pozitiva...keby teba sikanoval nejaky blbec, tak by si to nebrala, ze je to normalne..."mozno si sam chcel nieco tym dokazat, co mu chybalo"..ano, toto je ten pravy dovod, ale dokazovat si nieco sa da aj mnohymi inymi sposobmi.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a že prečo ma takmer každý nenávidí..
A tiež ťa asi ešte nefajčila žiadna po tom ako si jej natáral, že si po pol roku došiel z výletu v himalájoch a preto si bradatý v ošúchanom svetri
*miesto navodzovat navadzat
*je mi sympaticky preto aky bol
Ja poznám kopu ľudí z rozvedených rodín, čo nikoho nešikanujú a nerobia bordel. A ak robia, tak ich mnoho ľudí neoznačuje za chudákov.
To je môj dojem z neho.
o tej sikane v jeho zivote ani nic neviem, kazdopadne si myslim ze vela deti sikanuje ine lebo je to tak zauzivane, je to pre ne normalne, mozno si sam chcel nieco tym dokazat, co mu chybalo.. myslim si ze v tomto ohlade dost nabral rozum ked bol starssi
to je tak ked som rozohnena
Neprišiel mi, že by nabral rozum. Ak mám depky a riešim ich alkoholom a drogami, nemôžem čakať, že sa mi to zlepší. Podľa mňa si to chlapec dosť pohnojil sám.
Ale dobre. Naozaj sa s Tebou nechcem hádať. Vidím, že ho máš rada
pozri, poviem ti to na sebe. mam depky. stale, vkuse. mam priatela, ktory je na mna strasne dobry, mily, zlaty, vsetko, ale bohuzial s nim nemozem byt stale. akonahle uz vidim ten nas dom tak to proste vsetko na mna padne a nemam kam utiect. doma nemam nikdy dobru naladu, vzdy sa len tesim az odtialto vypadnem a najviac sa tesim az vypadnem permanentne. niekedy mam tiez chut najebat sa ako prasa, nadrogovat sa a najlepsie keby som tak aj skapala, len proste nie som dostatocne hlboko na to, aby som zatial tak skoncila. mozno raz. boh vie. ale co ti mozem povedat, je to ze nie vzdy sa da proti tomu bojovat. neviem co viac by som uz mala spravit aby som bola stastna.