Diskusie - 3507. stránka fóra
5
Solárium spálenie
čaute mám takú otázočku, či sa vám niekedy podarilo sa spáliť v soláriu a ako ste to riešili? myslím také mierne až stredné zarudnutie kože a iba na niektorých miestach (prsia, bikiny... ). Prosím napíšte mi vaše... Otvor fórum »
14. 11. 2012 20:10
18
Oko
s čoho konkrétneho by mohlo sčervenieť oko? viem že z rôznych infekcií ale keby že vie niekto že z čoho konkrétneho tak by to bolo fajn. blbé odpovede ani píssať nemusíte Otvor fórum »
14. 11. 2012 20:01
23
WIN 8
No čo chlapci(možno aj dievčatá) máte už nový Win8. Ako vám ide? Mne to akosi hapruje pri aktualizáciách. Otvor fórum »
13
Ahojte len to by som sa chcela spýtat ked som včera večer dobrala antibiotiká tak už v piatok možem pit?
Ahojte len to by som sa chcela spýtat ked som včera večer dobrala antibiotiká tak už v piatok možem pit? Otvor fórum »
5
Ísť či neísť na VŠ?
Toto je moja dilema. Netuším, či na vysokú školu mám, predsa pri mojich známkach. Teda ak by som nerátala ekonomiku a účtovníctvo, bolo by to fajn. Rozmýšľala som nad žurnalistikou alebo tlmočníctvom, lenže... Otvor fórum »
14. 11. 2012 19:58
5
Bilingválne gymnázium Jura Hronca, Bratislava
Chodím na ZŠ som v 8. roč. a plánujem ísť na bilingval práve na slovensko-anglické na gjh. Odprúčate mi to či skôr zostať na ZŠ a ísť z deviny, ale tak viete láka ma ten jazyk... Otvor fórum »
14. 11. 2012 19:56
9
Literarne smery
Prosim ludia nemohli by ste mi povedat nazvy 3 literarnych smerov 19-20 storocia??? A este ze co patri k administratyvnemu stylu? Otvor fórum »
14. 11. 2012 19:44
23
Sny? Predstavivosť? Realita?
Je niečo, v čo veríte aj keď podľa ostatných je to hlúposť? Otvor fórum »
14. 11. 2012 19:35
3
Pomoc s rozťahovaním ucha
Zdravím. Chcela by som tunel (zatiaľ len do jedného ucha). Mám doma 2mm slimáka, skúšam, skúšam už týždeň a nejde mi to tam narvať. Spredu to tam vopchám vpohode a vzadu ako to má vyjsť,... Otvor fórum »
14. 11. 2012 19:34
23
Videli ste niekde polkilovú čokoládu?
Videli ste niekde polkilovú čokoládu? Otvor fórum »
14. 11. 2012 18:53
22
Mám kamarátku Katku a kamaráta Sama boli pre mňa tí najlepší kamaráti začali spolu chodiť a všetko bolo super.
Sú spolu 2 roky. No v poslednej dobe sa to všetko začalo kaziť. Samo začal Katke nadávať za to, že chodí so mnou a ešte s našimi kamarátkami von, zakázal jej chodiť na zábavy a keď... Otvor fórum »
14. 11. 2012 18:32
39
Je niečo, čo vás dokáže vytrhnúť z reality?
niečo ako kreslenie, hudba alebo také? :D Otvor fórum »
14. 11. 2012 18:13
6
Keby bolo keby
Ahojte, potrebujem pomôcť s domácou úlohou z Nemčiny. Máme robiť úvahu o tom "čo by som robila, keby som bola riaditeľkou školy". Nič ma poriadne nenapadá tak som sem prišla po radu. Môže to byť... Otvor fórum »
14. 11. 2012 18:06
24
Stereotyp
Och joj.. Nemáte pocit, že žijeme príliš stereotypne? Teda, vy možno nie a asi sa vás nájde plno takých, ktorí mi tu budete písať "Tak choď von, neseď za počítačom...."... Otvor fórum »
14. 11. 2012 17:19
17
Zamilovanie
Mali ste niekedy pocit ze ste sa do svojho priatela/priatelky s ktorym ste boli uz dlhsi cas akoby znova zalubili?? :) Otvor fórum »
14. 11. 2012 16:51- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 4 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 5 Ako sa navzájom poznáme?
- 6 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 7 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 8 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 9 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 10 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?