Diskusie - 3515. stránka fóra
16
Iba "kamaráti" ,,,,ale cítim niečo viac
Určite to poznáte, najprv okoloidúci známi, neskôr "nič moc" a potom sa to zvrtne a ste kamaráti.. :) Píšete, rozprávate sa a bláznite. Cez to všetko sa do neho "zbláznite"... Môj prípad ... :)... Otvor fórum »
12. 11. 2012 17:51
13
Strojcek na zuby vs piercing v jazyku
mam piercing v jazyku a chcela by som(potrebujem) fixny strojcek na zuby .. prekazalo by si to navzajom velmi ? :D Otvor fórum »
12. 11. 2012 17:46
15
Čo by ste si vybrali ako tému na rečnícky prejav do školy?
Čo by ste si vybrali ako tému na rečnícky prejav do školy? Otvor fórum »
12. 11. 2012 17:40
6
Prečo sa mi nechcú stiahnuť aplikácie z marketu (obchod play)?
Mám tu taký menší problém už dlhší čas nemožem nič stiahnuť z marketu proste keď to dám sťahovať nabehne tam len tá prvá zelená pretrhovaná čiara, ktorá jazdí stále dokola a to je všetko. Ale na iných wifi dostupných miestach... Otvor fórum »
12. 11. 2012 16:54
25
Bratislavčania neviete kde by som tu mohla niekde kúpť vykrajovač štamperlikov ?
Potrebujem tu v tejto Bratislave nájsť obchod kde by sa dalo toto http://img. pesiazona. sk/wo/143551126/Vykrajovac-stamperlikov. jpg kúpiť , nevie mi prosím vás niekto pomôcť ? Otvor fórum »
12. 11. 2012 16:19
5
1
Zlepšite sa! Nové alternatívne vzdelávanie
Ahojte, pozrite si nový projekt www. zlepsisa. sk. Nachádzajú sa tam rôzne kreatívne kurzy, za fakt ľudské ceny. Nájdete tam trebárs aj ako zbaliť ženu za 10 eur :-)... Otvor fórum »
12. 11. 2012 16:09
5
Fotoobraz?
Ludia prosím poradte:) Chcem dat na Vianoce rodičom taký obrovský obraz?portrét? niečo také s našou rodinou foto... neviete mi poradit či by mi také niečo mohli normálne vyvolať u fotografa? prezerala som stránky ale nič som nenašla prosto neviete kde... Otvor fórum »
12. 11. 2012 16:09
27
Minuloročný silvester
Ako ste minulý rok silvestrovali? Zopakovali by ste si niečo podobné aj tento rok, či práve naopak? :) Otvor fórum »
12. 11. 2012 15:49
16
Superstar
Ahojte, neviete nahodou kto bude v porote Superstar tento rok ??? vraj sa mala menit :) Otvor fórum »
12. 11. 2012 15:29
16
Iphone 4/4s alebo prenos. DVD prehravac?
Mam dilemu, neviem si vybrat z tychto dvoch darcekov, ktore by som chcela pod stromcek, ale nechcem, aby rodicia platili vela, tak sa musim rozhodnut pre jedno. Ktore by ste si vybrali vy? Otvor fórum »
12. 11. 2012 15:20
19
Posielanie sms z internetu. Vie niekto o nejakej slovenskej stránke? Viem len o českej. Nejaké tipy? Ďakujem
Vie niekto o nejakej slovenskej stránke? Viem len o českej. Nejaké tipy? Ďakujem Otvor fórum »
12. 11. 2012 15:12
16
Páčia sa vám
také črty tváre typické pre SUMO zápasníkov ? Teda okrúhle s podbradkom, mohutný krk a ramená ? Dievčatá, odpovedzte. Otvor fórum »
12. 11. 2012 15:11
6
Akú saunu máte najradšej
Akú saunu mate najradšej? aky je podla vas rozdiel medzi finskou a švedskou saunou? Aky druh saun poznáte, vaše typy? čo v saune máte radi a čo nie? Otvor fórum »
12. 11. 2012 14:54
34
Prdíte v noci?
Stáva sa aj vám niekedy, že spíte u svôjho milovaného/milovanej, celý deň sa snažíte neprdieť a pri zaspávaní to samo nejako vykĺzne a potom už len dúfate, že nič nepočul? Alebo naopak, že vy ešte nespíte... Otvor fórum »
12. 11. 2012 14:39
6
Mafia II.
Zdravím, inštalujem si mafiu 2 a chce to odomňa product key, dám tam toto - 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q A proste vypíše mi: Invalid Product Code The product code you´ve entered is... Otvor fórum »
12. 11. 2012 14:33- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?