Diskusie - 3526. stránka fóra
4
The sims 3
už vám niekedy vybehla keď ste spúšťali simsa 3 taká tabulka kde je napísané že: pri spustení došlo k chybe. viac informácií nájdete v chybovom hlásení ( súbor Log. ) ja skrátka neviem že čo... Otvor fórum »
9. 11. 2012 20:03
5
BA - dobrá posilka v okolí Starého Mesta.
Prostím poradte nejakú, ktorú máte odskúšanú :) Otvor fórum »
9. 11. 2012 20:00
41
Pre starších !! Ako je to možné?
Skvelé - zaujal som ťa. Povedz - prečo máme dnes všetci pocit že doba sa mení k horšiemu? Nevšimli ste si ako sa zmenili ľudia okolo?Prejdite sa okolo areálu škôlky - budete počuť slová ktoré sa za vašich časov... Otvor fórum »
9. 11. 2012 19:48
3
Potrebujem stiahnuť film
Mám taký menší problém. Chcela by som stiahnuť film Conan the Barbarian z roku 2011, najlepšie s českým, alebo slovenským dabingom. Skúšala som to stiahnuť z uložto, ale tam mal ten film veľkosť vyše 2GB... Otvor fórum »
9. 11. 2012 19:43
6
Báseň
Ahojte nepoznáte nejakú peknú báseň, ktorá by sa hodila na začiatok príhovoru k 40tym narodeninám...., ??? Otvor fórum »
9. 11. 2012 19:28
15
Aké najstrašidelnejšie video, film ste videli,,,,.
Aké najstrašidelnejšie video alebo film ste videli? A o čom bolo? Otvor fórum »
9. 11. 2012 19:25
33
Ako sa zachovat??? ,,hmmmm,,.
Ahojte.. pred par dnami sa mi stala jedna dost chulostiva vec. Jeden chalan, ktory ma akoze podotykam akoze velmi miluje sa predomnou rozplakal. Dovod bol asi ten, ze jemu na mne straaasne zalezi a ja... Otvor fórum »
9. 11. 2012 19:22
12
Aké sú najlepšie gymnázia v Košiciach?
Neviem ci to tu už bolo ale potrebujem vaše skúsenosti :-D.... Je šanca že na strednú školu pôjdem na gympel, takže chcem ísť na nejakú na úrovni, kde nesu samy buzeranti a nechodia tam 5-kári a 4-kári. ... Otvor fórum »
9. 11. 2012 19:15
1
Lenovo G580 - webkamera
Nejde mi zapnúť webkamera... neviete čo s tým je? Otvor fórum »
9. 11. 2012 19:14
6
Dva operačné systémy
Ľudia, potreboval by som pomôcť nainštalovať ešte 1 OS Windows7 do PC, aby som mohol prepínať medzi tým a týmto čo mám teraz momentálne win. XP. Je to v podstate tak, že len nainštalujem ten win7 do druhého disku D... Otvor fórum »
9. 11. 2012 19:05
35
Aký máte vzťah ku kôrkam?
Všimla som si, že veľa ľudí zje len jadro chleba a kôrku zahodí :/. (Ja ich mám z celého chleba najradšej, hlavne ak sú chrumkavé^^) Otvor fórum »
9. 11. 2012 18:30
3
10
Sú snowboardy ROXY kvalitné alebo sa tam platí len za značku? Čo o Rossignol alebo radšej iné?
Prosím, niekoho, kto naozaj vie o čom je reč a vyzná sa. Naozaj chcem niečo kvalitné a bol mi odporúčaný http://www. roxy. com/product/index. jsp?productId=13262757 ale nie som o ňom presvedčená, vzhľadom na tú cenu.... Otvor fórum »
9. 11. 2012 16:33- 1 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 2 Uz si si strkal prst do riti?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Ako sa navzájom poznáme?
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?