Diskusie - 3529. stránka fóra
3
Už ste niekto strávili semester štúdia v zahraničí???
aké mate s tým skúsenosti, skúšky sa robia v zahraničí alebo až na svojej škole v SR???? Otvor fórum »
8. 11. 2012 19:36
31
Denník
Kto si píše denník resp. kto si písaval a pomohol mu? Keď sa potrebujem nutne vykecať, alebo cítim tlak a mám dáke problémy, pomôže mi keď to hodím na papier? Otvor fórum »
8. 11. 2012 19:30
29
Váš oblubeny film?Resp. film na piatkovy vecer
Nejake napady?Najlepšie by bolo komédie, alebo nejake kde sa udeje katastrofa v lietadle alebo niečo so žralokmi :D Otvor fórum »
8. 11. 2012 19:13
4
Kto si dával žiadosť o sociálne štipendium,,.
... tak ako dlho trvalo, kým mu odpovedali?? Otvor fórum »
8. 11. 2012 19:07
33
Chalani, keď poviete babe, že chcete aspoň na týždeň pauzu, čo tým v skutočnosti myslíte ?
Fakt len pauzu ..a trochu oddychu od priateľky, alebo tým mierite nepriamo na rozchod ? Otvor fórum »
8. 11. 2012 19:01
19
Čo študovať?
Som tretiacka na gympli a rozmyslam co by som mala studovat....rozmyslala som nad kadecim. Som si ista, ze technicke smery to nie su a ani farmaceuticke(chemiu nemusim)... chcem ist maturovat z dejepisu a nad druhym predmetom este premyslam.... Otvor fórum »
8. 11. 2012 18:39
16
Ako sa prinútiť učiť
Pomaly prichádza skúškové a keďže nie som na najľahšej škole, na skúšky sa začínam pripravovať už o niekoľko týždňov. Už teraz viem, že sa mi nebude chcieť. Máte nejaký osvedčený recept ako sa čo najrýchlejšie dokopať k učeniu?Čo... Otvor fórum »
8. 11. 2012 18:25
25
Dr. House - Kto sa vám páči najviac ako filmová postava?
8. 11. 2012 18:22
23
21
FIlmová postavička/ky
Čaute, chystáme sa s priateľom na zábavu ktorá bude v štýle filmov a filmových postáv... poradťe nejaký fajn párik z filmov ktorý by nebol ani moc náročný na kostým ani nie veľmi extravagantný. :) vďaka :D Otvor fórum »
8. 11. 2012 18:15
9
Mate counter strike 1. 6 a mate skype ?
mate skype a idete si zahrat ? napiste XEnglishX Otvor fórum »
8. 11. 2012 17:55
29
Hľadá sa nezvestné dievča- Nitra a okolie
http://nitra. dnes24. sk/policia-patra-domov-sa-nevratila-16-rocna-zuzana-145685 Na stránke je jej popis, ak ste ju niekto videli dajte prosím ihneď vedieť, ak by ste boli taký ochotný zdieľajte kde sa dá hoci aj na Facebooku, ďakujem. Otvor fórum »
8. 11. 2012 17:28
6
Stužková
Ja viem, že je to X krát otrepané a čítala som si aj tu rôzne komentáre ... ale poraďte mi prosím Vás niečo originálne do programu na stužkovú ... niečo čo nebude nudiť a niečo, čo... Otvor fórum »
8. 11. 2012 17:19
1
Chytá sa niekto do KE na kurzy psychológie?
Chystám sa do KE na kurz psychológie a zháňam niekoho kto tam bude tiež :D Neviete o niekom?? Dúfam, že tam nebudem sám :D Otvor fórum »
8. 11. 2012 16:58
46
Co by ste robili keby si frajerka pisala s byvalym?
Co by ste robili keby si vasa priatelka pisala s byvalym smsky? Hlavny akter je byvaly, ktory pise a vtiera sa. Zaroven by ste vsak vedeli ze priatelka sa k nemu uz nechce vratit a ani sa nevrati.... Otvor fórum »
8. 11. 2012 16:44
18
Koho z birdzu nemáte radi, nie je vám sympatický?
Stále sú tu fóra typu kto je váš najobľúbenejší uživateľ, kto má najlepšie blogy, kto je vám najsympatickejší.. ALe buďte frajeri a napíšte, koho radi nemáte, nepáči sa vám jeho vystupovanie, názory, príde vám... Otvor fórum »
8. 11. 2012 16:41- 1 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 2 Uz si si strkal prst do riti?
- 3 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 4 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 5 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Ako sa navzájom poznáme?
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 9 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?