Co by ste robili keby si frajerka pisala s byvalym?
Co by ste robili keby si vasa priatelka pisala s byvalym smsky? Hlavny akter je byvaly, ktory pise a vtiera sa. Zaroven by ste vsak vedeli ze priatelka sa k nemu uz nechce vratit a ani sa nevrati. Vadilo by vam to alebo by ste to brali v pohode? Mne to va
čo by si robil keby tvoja frajerka bol hlavny akter ktory by nejakeho svojho znameho tlačila do stretnutia, nech idu spolu von, vypisovala by mu smsky pred spanim a tebe zatajovala že sa snim vobec baví? ale ty by si mal jej heslo na fb, mal by si možnosť prečitať si všetky jej spravy jemu, flirtovali by tam o spodnom pradle a dohadovali by sa o tom ako pojdu druhy den von a z teba by si robili spolu srandu že si len žiarlivy kokot čo preháňa ked sa o nu bojí.... ???? bolo prehnané ked som sa s chlapom rozišla, ked sa presne toto stalo mne?
ospravedlnujem sa, viem že sa to fora netyka, a nie na toto si sa pýtal ,ale chytila som amok a som z toho celeho ešte stále zmätená
Asi by som si to s ňou vydiskutoval a pokial by som naozaj vedel že ona v tom má jasno a nechce sa k nemu vrátiť tak by mi to až tak nevadilo. Ale keby jej stále vypisuje aj napriek tomu že s tým ona nesúhlasí tak by som tomu jej bývalému dohovoril.
šak nech si piše aj nech si za nim ide keď ma potrebu zbytočne jej budeš niečo hovoriť keď chce niečo ine buď rad, že si na to prišiel tak skoro a neťahala ťa za nos dlhšie, žien je kooopa
z vlastnej skusenosti mozem povedat,ked mne pisal byvaly,ktory mal frajerku tak ona z toho sice nebola moc nadsena ale neopravnene,co bolo to bolo..nemusia sa k sebe chciet vratit,mozu byt iba kamarati ale sms sme si nepisali
@mrx nie som z toho nadsena, ale viem, ze si obcas napise smsku s byvalou, s ktorou bol 5 rokov, viem aj o tom, ze spolu boli vonku venit psa... Pokial mi o tom povie naroivnu tak ok. Nie som z toho nadsena, ale respektujem, ja som tiez bola na vine s byvalym, je to pre mna uz len kamarat, tak dufam, ze pre toho mojho je henta tiez uz len kamaratka ...
A neviem ci po tom ako sa rozisli spolu ostali v kontakte ako kamarati,alebo ci sa vobec nebavili a zrazu si zacali pisat,lebo to je trocha podozrive,a hlavne ak tvoja priatelka hovori ze ho nechce ale aj tak si s nim pise-preco ho neignoruje?
EX ma byt minulost a nema zasahovat do pritomnosti. Normalne jej to vsetko vysvetli a nech z jej telefonu posle SMS byvalemu ze uz nechce s nim komunikovat ze ma super vztah a nechce si ho pokaslat.
A keby to nerespektoval tak potom je uz len na tebe ako sa zachovas.
Určite by ma to štvalo, ale zas na druhú stranu nezakazoval by som to.. tiež som si písal s bývalými.. čo je na tom ? Nemám rád obmedzený podpapučnícky život, rozumný človek vie čo si môže dovoliť a pozná určité hranice..
urcite zalezi na tom, ze o com si pisu.. ak ostali v dobrom kamarati a aj ty ho osobne poznas tak na tom nic neni a je to ok.. ale ak je to idiot, ktory sa ju snazi dostat naspat a ona s nim stale komunikuje, tak by som jej povedala nech si vyberie, kto je pre nu dolezitejsi a toho druheho necha na pokoji.. je to fakt dost neprijemne ked sa byvaly/byvala jedneho z vas dvoch cpe do vasho vztahu..
--> 1 : Nepovedal si,o čom si píšu, to je dosť podstatné , ALE, berme logicky.
.Ak by si chcel iba kmarátsky pokecať tak je to v pohode, ale cez SMS-ky je to divné, kedže dnes sa dosť využíva FB a iné soc. siete, kde je chatovanie zadarmo . Takže mi z toho vyplíva, že sa chlapec o niečo snaží.
Teraz dosť záleží na tom, čo mu tvoja priateľka na tie jeho vtieracie SMS-ky odpisuje, pretože :
--> ak mu stále nejak milo odpíše na jeho ľúbostnu smsku, dáva chalanovi akú takú nádej, takaže sa to môže v konečnom dôsledku vyhrotiť celkom zle.
--> ak mu už po tretí krát napisala, že nech ju nechá napokoji a jej stále doma vyzvána mobil, že jej prišla SMSka od toho drbka, tak by som to riešil s chladnou hlavou a to tak, že by som jednoducho zablokoval jeho číslo. ( Samozrejme s vedomím priateľky )
Stále sa snažím riešiť veci čo najučinejšie a bez konfliktov, ale ak by aj tak písal básničky z iného mobilu tak by som skočil za ním a rázne, ale naozaj RÁZNE mu dal vedieť o tom, že nech ju nechá na pokoji.
Kámo, ale ak ti môžem poradiť tak určite nedávaj najavo tvojej mladej, že ťa to nejak "extra" trápi.
Ak by si to robil, tak je to znak nízkeho sebavedomia, pretože sa bojíš o to, že ti ju niekto preberie. ( Samozrejme že ti to nie je jedno, len jej to nedavaj najavo tým spôsobom, že jej budeš rozprávať o tom, ako ho sundáš ked jej nedá pokoj ) ...( ak už k tomu dôjde, že si to budeš musieť vybaviť ručne, tak to zrob, ale nehovor jej o tom, iba jej povedz, že : "Zlatko neboj, už ta nebude otravovať )
..no...podla charakteru smsiek by som sa zachoval možno z vašeho pohľadu barbarsky..ale rozbiť mu hubu - žena si uvedmí že vám na nej záleží (aj ked vás zavrú na pár dní, tak láska este bude vačšia) a jednak si debo uvedomí že tento strom je už označkovaný iným samčekom ktorý ho nabudúce zabije - alebo nechaj tak a daľej krvácaj a trp všetky tie veci a jedného dna otvoríš dvere na spálni a .....cies ktorý dvaja ludia sa tam budú schovavať..
moj uz teraz byvaly to robil stale...stale sa natahoval s tymi dievcatami ktore zo seba robili handry len aby sa k nim vratil (niektore z birdzacok by sa tu aj nasli) mne nevadilo ze si s nimi pisal. mne vadilo ked mu pisali nech ich pride poriadne ******* teraz mi je z toho uz len vtipne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a keby si pisem tak ma isto frajer za to dojebe...
a ja jeho tiez
ale ak jej pise len on a ona mu neodpisuje tak nemas byt za co nasraty moc
a normalne by som sa s nou o tom porozpraval..ze mi to vadi, preco mi to vadi a podobne
diky za nazory prosim viac, nech sa mozem presvedcit ze je to normalne
ospravedlnujem sa, viem že sa to fora netyka, a nie na toto si sa pýtal ,ale chytila som amok a som z toho celeho ešte stále zmätená
A neviem ci po tom ako sa rozisli spolu ostali v kontakte ako kamarati,alebo ci sa vobec nebavili a zrazu si zacali pisat,lebo to je trocha podozrive,a hlavne ak tvoja priatelka hovori ze ho nechce ale aj tak si s nim pise-preco ho neignoruje?
Proste kamarátsky pokec...
Ak mu napíše niečo v zmysle: #&@ {, choď už konečne do {@ #&{}... Tak pohodka.
A keby to nerespektoval tak potom je uz len na tebe ako sa zachovas.
--> 1 : Nepovedal si,o čom si píšu, to je dosť podstatné , ALE, berme logicky.
.Ak by si chcel iba kmarátsky pokecať tak je to v pohode, ale cez SMS-ky je to divné, kedže dnes sa dosť využíva FB a iné soc. siete, kde je chatovanie zadarmo . Takže mi z toho vyplíva, že sa chlapec o niečo snaží.
Teraz dosť záleží na tom, čo mu tvoja priateľka na tie jeho vtieracie SMS-ky odpisuje, pretože :
--> ak mu stále nejak milo odpíše na jeho ľúbostnu smsku, dáva chalanovi akú takú nádej, takaže sa to môže v konečnom dôsledku vyhrotiť celkom zle.
--> ak mu už po tretí krát napisala, že nech ju nechá napokoji a jej stále doma vyzvána mobil, že jej prišla SMSka od toho drbka, tak by som to riešil s chladnou hlavou a to tak, že by som jednoducho zablokoval jeho číslo. ( Samozrejme s vedomím priateľky )
Stále sa snažím riešiť veci čo najučinejšie a bez konfliktov, ale ak by aj tak písal básničky z iného mobilu tak by som skočil za ním a rázne, ale naozaj RÁZNE mu dal vedieť o tom, že nech ju nechá na pokoji.
Kámo, ale ak ti môžem poradiť tak určite nedávaj najavo tvojej mladej, že ťa to nejak "extra" trápi.
Ak by si to robil, tak je to znak nízkeho sebavedomia, pretože sa bojíš o to, že ti ju niekto preberie. ( Samozrejme že ti to nie je jedno, len jej to nedavaj najavo tým spôsobom, že jej budeš rozprávať o tom, ako ho sundáš ked jej nedá pokoj ) ...( ak už k tomu dôjde, že si to budeš musieť vybaviť ručne, tak to zrob, ale nehovor jej o tom, iba jej povedz, že : "Zlatko neboj, už ta nebude otravovať )
Potom napíš ko to dopadlo
A nepamätám si za posledné týždne deň, kedy by som sa nenasrala nad takouto témou vo fóre
1. nie BY, ale čo som robil.
2. nie len smsky, ale aj na chate (icq) a maily
3. nie len písala, ale sa s ním aj stretávala
4. nerobil som nič, maximálne som sa tak občas spýtal ako bolo. Často som sa ani nemusel pýtať, lebo mi povedala sama.
A ide o dôveru.
asi ako @41