Diskusie - 4484. stránka fóra
1
Prihláška na UMB
Zdravím, rada by som sa opýtala niekoho, kto má skúsenosť s vyplňovaním prihlášok na ekonomickú fakultu UMB, či je potrebné vypisovať jednotlivé predmety počas stredošk. vzdelávania alebo stačí napísať len aritmetický priemer z každého ročníka :)... Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:32
1
Prison break
Prosim vie niekto nejaky LINK kde sa da pozriet serial Prison break ??? dakujem pekne:) Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:08
42
Volný vztah
Pod pojmom volný vztah si predstavujete aj to že partner vás može podvádzat? alebo práve naopak? Ako nato prídeš že naozaj hceš taký vztah? prosím o rady a nie výsmešky, dakujem Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:04
44
VOLIME MARIANA KOTLEBU !!!!!!!!!
Romske osady sa rapídne rozmnožujú. Za 10 rokov ich na Slovensku pribudlo viac ako 71. Cigánskych osád na slovensku prbuda je ích uz 691. V roku 2000 bolo na Slvoensku registrovaných 620 v lani sa ich počet... Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:00
21
Ktorý z produktov Spiš ORIGINAL máš najradšej?
18. 2. 2012 10:45
36
Piati birdzáci, ktorí vám prídu na rozum, keď,,.
Napíšte nick-y prvých piatich Birdzákov, ktoré Vás napadnú, ak sa povie: BLOGY: FÓRUM: FOTO: NÁSTENKA: Otvor fórum »
18. 2. 2012 10:22
9
Stretko
Takže oragnyzujem stretko pre byrdzákov z okolia BB. Čo takto sa stretnúť o dva týždne na námestí SNP ? Ak napadá sneh, prineste si aj sánky, môžeme sa ísť sánkovať. Otvor fórum »
18. 2. 2012 10:01
13
Dajte zarucene tipy na zlepsenie nalady a nabranie pozitivnej energie
Nalad tipu nemam naladu nic mi nejde sadnem si na cestu nieco ma prejde Otvor fórum »
18. 2. 2012 09:45
6
ZTE Skate a. k. a. Orange Monte Carlo
Zdravím, v najbližšej dobe by som mala v pláne kúpiť si tento mobil... Je tu niekto, kto tento mobil má? Alebo o ňom niečo vie? Čítala som recenzie, všetko mám naštudované, už len potrebujem počuť... Otvor fórum »
18. 2. 2012 09:07
13
Zivotna realita?
- Kazdy ma vlastnu realitu
- Existuje realita spolocna, ktora sa pretina s realitami druhych ludi
- Realita je spolocna pre vsetkych
Ďalšie možnosti »
18. 2. 2012 07:56- Existuje realita spolocna, ktora sa pretina s realitami druhych ludi
- Realita je spolocna pre vsetkych
Ďalšie možnosti »
8
Video
dá sa stiahnúť video z FB? Kamarát má jedno video z oslavy a na pamiatku by som si ho chcel nechať len neviem či sa dá stiahnúť... Otvor fórum »
18. 2. 2012 01:23
17
Chcela by som
poprípade naznačit? on mi niečo podobné už hovoril ale ždycky som to dojebala..a som na rade ja Otvor fórum »
18. 2. 2012 01:00
24
Mobil s wifi do cca 100€
Poradíte nejaký? Nemám nejaké špeciálne požiadavky, wifi a celkovo internet budem používať len občasne, aby by bol dobrý foťák tak poteší, potešila by aj podpora dvoch sim kariet, ale čo som pozerala, tak mobily v... Otvor fórum »
18. 2. 2012 00:46- 1 V akej časti BA ste už niekedy bývali?
- 2 Aký máte názor na bývanie v panelákoch na sídlisku?
- 3 Ja som sa tiež musel starať, a to hovorím
- 4 Nonstop uzliace sa vlasy
- 5 Hi, akej farby je Vás dnešný outfit
- 6 Ktoré z týchto mojich obľúbených miest ste tiež navštívili?
- 1 Keby mal váš životný príbeh knižnú podobu, do akého žánru by ste ho zaradili
- 2 V akej časti BA ste už niekedy bývali?
- 3 Aký máte názor na bývanie v panelákoch na sídlisku?
- 4 Ja som sa tiež musel starať, a to hovorím
- 5 Nonstop uzliace sa vlasy
- 6 Hi, akej farby je Vás dnešný outfit
- 7 Kto bol lepsi minister zdravotnictva v USA?
- 8 Ktoré z týchto mojich obľúbených miest ste tiež navštívili?