Diskusie - 4489. stránka fóra
17
Britney Spears - Criminal (Remake)
Koho to nezaujíma nemusí vôbec ani zapínať ; ) http://www. youtube. com/watch?v=4bKwXh4f5aI Otvor fórum »
16. 2. 2012 20:50
23
Ak máte vodičák, na koľký raz ste ho spravili?
16. 2. 2012 20:42
32
Čo si predstavíte keď vás chalan pozve k sebe s tým že nemá doma nikoho
a či si nechce dať vodnú alebo pozreť film a tak Otvor fórum »
16. 2. 2012 20:41
14
Sprchujete / kúpete sa spolu so svojím partnerom?
16. 2. 2012 20:39
10
Geografia
Ahojte, mám takú menšiu otázku :), chcel by som ísť maturovať z geografie, keďže ma celkom baví :), ale neviem, či by som si našiel nejaké uplatnenie v živote? Samozrejme, je tu aj učiteľstvo,... Otvor fórum »
16. 2. 2012 20:37
9
Poézia
Čuste :) mam na vas taku jednu prosbu ..... neviete niekto niejaku poéziu alebo mohla by byt aj próza na prednes? teda H. Kubin....... nieco take precitene alebo o laske ... aby som to len tak tam neodrapotala... Otvor fórum »
16. 2. 2012 20:32DPŠ
Potrebujem seriózne info... niečo som už pozerala na nete, ale chcem sa uistiť, že som to správne pochopila..ak chce niekto učiť v škôlke, stačí mu DPŠ alebo treba predtým aj VŠ? Otvor fórum »
16. 2. 2012 20:23
30
Čipovanie ľudi,,. Čo si o tom myslite?
- Áno... Určite sa dám očipovat, budem sa tešiť daňovim uľavám a nakupovaniu bez čakania pri pokladni a nevadí mi, ze budem nonstop sledovaný a spravím zo seba "otroka"...
- Neviem... Nepocul som o tom ešte dost, aby som usúdil...
- Nie... V žiadnom prípade z
Hlasuj »
16. 2. 2012 20:02- Neviem... Nepocul som o tom ešte dost, aby som usúdil...
- Nie... V žiadnom prípade z
Hlasuj »
10
Kolko asi?
prosim vas kolko asi bude trvat poslanie prihlasky z michaloviec do trnavy? je to prihlaska na vysoku a 20. 2 ju idem poslat, a treba prihlasku poslat najneskor do 28. 2 Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:47
6
Čo je nove v chemii
ahojte ..potrebuj napísať projekt na tuto tému a vobec neviem o čom mam písať . Verím že je tu veľa múdrych ľudí tak vás prosím o pomoc ... dopredu ďakujeem Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:43
4
Pesničky s trojštvrťovým rytmom
Poznáte nejakú populárnu pieseň s trojštvrťovým rytmom ? Mňa napadla iba jedna a to táto: http://www. youtube. com/watch?v=-J7J_IWUhls& ob=av2e , inak táto sa mi zdá na walz rýchla a na valčík pomalá :) Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:41
22
Stalo sa vám už, ,,.
... , že ste sa spoznali s babou ( ak si dievča tak s chalanom) ktorá bola milá, zlatá aj fyzicky pekná. A aj napriek tomu , že si nebol/a v žiadnom vzťahu , si si s... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:39
5
Konzoly
Chcel by som poprosit o radu prehladal som googl ale nic som nenasiel :) chcel by som kupit nejaku staru sega konzolu ale nie cez izerat no myslim ze uz sa take nic nevyraba. Staci uplne take daco ze... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:31
18
Piercing
Ahoj-te v lete budem mať 15 :D takže by som si chcela dať piercingy za peniaze čo dostanem k narodkam... no foter by mi ho dovolil v klude a mama vobec mam 18mm tunely a mama my stale nadava že... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:27
6
Prípravný kurz- PraF UK BA
Len tak pre zaujímavosť, chystá sa niekto na prípravný kurz na právo, kt. organizuje UK? Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:25
1
Externe studium v CR
Zdravim vas. Nastupujem do zamestnania na plny uvazok. Momentalne studujem vysoku skolu na Slovensku, denne, prvy rok Bc. Chcem poziadat o individualny studijny... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:19
1
STU Bratislava
Chcela by som sa opýtať tých, ktorí študujú na STU-čke v Ba na fakulte architektúry a urbanizmu že aký majú názor na ten odbor a či by som to zvládla ak som chodila na priemyslovku a predmetu ako staviteľstvo... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:12- 1 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 2 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 3 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- 4 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 5 Pilates
- 1 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 2 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 4 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 5 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 6 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 7 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 8 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- 9 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 10 Pilates