Diskusie - 4499. stránka fóra
10
Vzácné podzemné huby-hluzovky. Poznáte ich?
Hluzovky sú vzácne huby používané v gastronómii ako korenina. Kedže tvoria plodnice pod zemou na ich vyhladávanie sa používajú ošípané alebo špecialne cvičené psy. Niektoré druhy podzemných húb- hluzoviek sa vyskytujú aj na území Slovenska. Hlavne bielohl Otvor fórum »
14. 2. 2012 09:00
15
Ako mu mám povedať, že sa mi páči?
Už dlhšiu dobu sa mi páči môj spolužiak..Chodili sme spolu ale keďže sme spolužiaci rozdelili nás :( Teraz sa po mne stále díva, usmieva sa na mňa a ja neviem o to znamená..Chcela by som mu povedať, že ho mám... Otvor fórum »
14. 2. 2012 03:59
29
Neviem sa rozhodnúť
Mám taký problém. Dva roky dozadu som skončila gympel a podala si prihlášku na medinu do BA a TT učiteľstvo (miesto výberu kvôli ubytovaniu). Zapísala som sa na TT , ale musela hneď v začiatkoch skončiť, kvôli financiam(dostala som vyhadzov... Otvor fórum »
14. 2. 2012 00:28
28
Aky vztah medzi dvoma ludmi uprednostnujete ?
- (vazny) Byt k sebe uprimy , verny , zasadovy , spolahlivy , jednoducho byt jeden per druheho navzdy ak to vyda
- (na lahku vahu) Byt spolu no nie jeden od druheho tak zavysli ako vo vaznom vztahu (nic od seba neocakavame len si uzivame spolocne chvile)
Hlasuj »
14. 2. 2012 00:06- (na lahku vahu) Byt spolu no nie jeden od druheho tak zavysli ako vo vaznom vztahu (nic od seba neocakavame len si uzivame spolocne chvile)
Hlasuj »
4
Aký elektrický holiaci strojček pre citlivú pleť? (pre známeho)
Ahojte Viete niekto poradiť aký elektrický holiaci strojček pre citlivú pleť ? potrebujem ho pre známeho ktorý keď sa holí klasickým (manuálnym) strojčekom tak sa mu vyháďze tvár respektíve sa mu objavia na tvári také červené... Otvor fórum »
13. 2. 2012 23:45
33
čo myslíš, sú na teba rodičia hrdí?
- áno, povedali mi to
- neviem, nepovedali mi to ale tak určite, majú na to dôvod
- nie, lebo na to nemajú dôvod
Ďalšie možnosti »
13. 2. 2012 23:29- neviem, nepovedali mi to ale tak určite, majú na to dôvod
- nie, lebo na to nemajú dôvod
Ďalšie možnosti »
33
čo si myslíte o Rómoch ?
Ahojte ! Na uvod musim napisat ze niesom ziadna rasistka.. len ma zaujima co si mysli slovenský národ o ludoch ktorý strpčuju život normálnym bileym ludom nicia vsetko okolo seba nič nerobia a rapídne sa množia ako potkany ... niektorí... Otvor fórum »
13. 2. 2012 22:41
10
Právo alebo masmediálna komunikácia ?
Pomôžte mi prosím Vás, sa trochu rozhodnúť... kto navštevuje jedno alebo druhé + a + tých škôl, alebo čo si o tom myslíte.. Ď Otvor fórum »
13. 2. 2012 22:31Prague College
Ahojte, nema niekto niejake informacie ohlaodm tejto sukromnej vysokej skoly v Prahe ? alebo niekto kto ju navstevoval..navstevuje? pls Otvor fórum »
13. 2. 2012 22:15
59
Ako to robíte?
Ahoj.. Moj problém je taký že si musím do 1 dňa rozdeliť frajera, kamošku a učenie.. a nejako to nestíham. Učenie je pre mňa prvoradé a až potom možem ísť von, ale ked idem von... Otvor fórum »
13. 2. 2012 22:15
12Facebook
chcem sa opytat ohladne toho nove fb timeline... co su tam tie kolonky photos, friends, maps.... a pod tym sa ukuzujú aj čísla... tak sa chcem opytat preco sa my tam ukazuje ze mam 170 liknutych stranok... Otvor fórum »
13. 2. 2012 21:59
48
Nechávate sa viesť radšej rozumom? alebo,,. nazvime to srdcom, inštinktom,,. ???
Nechávate sa viesť radšej rozumom? alebo... nazvime to srdcom, inštinktom... ??? Otvor fórum »
13. 2. 2012 21:10
23
Poradte daku dobru hudbu na ukludnenie
piste sem daku hudbu pri akej sa da rozmislat Otvor fórum »
13. 2. 2012 21:08
6
Aký mp4 prehrávač?
Tak do 100-120 eur by bolo najlepšie, ktorý má 8-16GB pamäť a prehráva hudbu minimálne 24 hodín. Rozmýšľala som nad ipod-om nano alebo niečím takýmto http://www. alza. sk/philips-sa3ara16k-d234814. htm . Poprípade čo iné odporúčate? Otvor fórum »
13. 2. 2012 21:08
31
Kolko máte rokov ak sa nebojite povedat???
12##16##18##19##25##viac##menej Otvor fórum »
13. 2. 2012 20:48
42
Aké máš zuby????
- Mám všetky zuby pokazene!
- Mám pokazenú asi polovicu zubov
- Mám pokazené asi 2-3 zuby
Ďalšie možnosti »
13. 2. 2012 20:40- Mám pokazenú asi polovicu zubov
- Mám pokazené asi 2-3 zuby
Ďalšie možnosti »
12
Kupel,,.
ahojte... len by som sa chcela opytat ci mate nejake jednoduche recepty na dobry domaci kupel :) Otvor fórum »
13. 2. 2012 20:27- 1 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 2 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 2 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 3 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 4 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 5 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 5 DOMÁCA ÚLOHA
- 6 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 7 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 8 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 9 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 10 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička