Asi polovicu, aj viac.. Niekoľko ich mám už mŕtvych a proste celkovo som zdedila také zuby, že mi sama zubárka docentka najsamväčšia čo už videla všeličo povedala, že som jeden z najhorších prípadov, aké kedy mala.. proste ako keby ani nemám sklovinu, úplne minimálne len a že mám asi 10 krát väčšiu šancu, že sa mi spraví kaz, ako "normálni" ľudia..
Okrem toho mi dva rastú úplne odveci dozadu, našťastie niesu vidieť a osmičky mi tri rastú do ostatných..
ani jeden jediný dobrá genetika po starkovcoch...ale asi v 11-12 rokoch som nosila strojček lebo som mala predkus...teraz sú ale rovné jak sviece oltárne
tak ako @19 ... a mala by som, lebo tie lieky vsetky ma pripravia o jednicky kde ta jedinka plomba co mam musela nutne vypadnut a zobrat si zo sebou kus pamiatky A nemam cas/peniaze a dobreho zubara, ktory mi to zazracne opravi .. prestanem sa potom usmievat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Okrem toho mi dva rastú úplne odveci dozadu, našťastie niesu vidieť a osmičky mi tri rastú do ostatných..
Proste SKVELÉ ZUBY mám!!
áno, mám rada svoje zuby
a tak, nemôže mať každý všetko, síce nemám holyvúdsky úsmev, ale aspoň ma nič nebolí
inak su v poho,aj zdrave
Inak jednu jednotku už vlastne nemám
no schytila som kvalitné gény na zuby nom
myslím, že Budiš urobila svoje