Diskusie - 4509. stránka fóra
5
Hľadám pesničku
Ahoj, pomôžte mi prosím nájsť pesnčku. Pamätám si však len, že sa tam spieva "by my side", a v podsate je to jednoduchá pieseň, opakujú sa len dve melódie. ďakujem. Otvor fórum »
11. 2. 2012 15:21
4
Skúšky na VŠMú
Chcela by som sa opýtať či neviete niečo o odbore muzikálové herectvo. Pozerala som stránku a vždy mi to ukáže na herectvo a niesom si istá z čoho teda robím prímacie skúšky. Podľa mňa je to niečo iné ale... Otvor fórum »
11. 2. 2012 15:15
53
Kvôli čomu ste naposledy zvracali?
kľudne popíšte kombináciu jedla, veľká bolesť, alebo zvraciate aj z psychických problémov? Otvor fórum »
11. 2. 2012 14:51
13
Hľadám pesničku
hľadám pesničku .. :D je to niečo nové... nejaké disko ... :D spieva to muž a žena ... :D bohužiaľ památám si len, že to má dáky podmaz ( tu tu tu ru tu... Otvor fórum »
11. 2. 2012 14:27
2
Noty na klavír
..prosím vás nemá niekto na noty na "Only You" - Piano version of Yaz song alebo Heartbeats od Sebastiana Larssona??..:) ..alebo nevie náhodou kde by som ich zohnala?..na mojenoty. cz niesu..:/ Otvor fórum »
11. 2. 2012 14:09
34
Akadémia Policajného zboru Bratislava
Prosím Vás mohol by mi niekto povedať či sa robia na túto školu príjmačky alebo sa tam príjma na základe vysvedčení na strednej škole a maturitného vysvedčenia ?? ..lebo každý hovorí niečo iné tak ja už... Otvor fórum »
11. 2. 2012 14:08
16
8
Problém s tlačiarňou
Potrebujem poradiť, mám problém s tlačiarňou HP LaserJet 1020. Doteraz fungovala bez problémov, keď som chcela tlačiť napr. wordovský dokument, klikla som v menu na ikonu „tlačiť“ a v strede obrazovky sa mi zobrazila tabuľka... Otvor fórum »
11. 2. 2012 13:46
7
Učebnice na stiahnutie
prosím neviete mi pomôcť kde by som mohla stiahnuť učebnice? :D Otvor fórum »
11. 2. 2012 13:45
1
Kábel na iPod
kupoval tu niekto tento kábel na iPod touch 1Generácie http://www. hej. sk/mobily-mp3-gps/obchod/1438722/belkin/belkin-ipod-iphone-1-2m-f8z328ea04-blk-/?kampan=257#utm_source=heureka. sk& utm_medium=srovnavac lebo zatial vsetky c Otvor fórum »
11. 2. 2012 13:09
5
Nová stránka picr8. eu
Ahojte, našla som novú stránku www. picr8. eu a celkom ok sa zda byt... Čo si o nej myslíte? Na aké stránky chodíte keď nuda? Otvor fórum »
11. 2. 2012 12:58
11
Logopédia-talentová skúška
čaute :)) nenachádza sa tu niekto, kto robil teraz talentovky a uspel ??.. A kto sa chystá študovať tento odbor??=)) Otvor fórum »
11. 2. 2012 12:51
30
Depr.
Dá sa depresia vyliečiť sama? Resp. dokáže sa s depresie človek vyliečiť sám? Alebo záleží aj od stavu a pokročilosti choroby a človeka. Otvor fórum »
11. 2. 2012 11:16
36
49
- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 4 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 5 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 4 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 5 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 7 DOMÁCA ÚLOHA
- 8 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 9 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 10 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?