Diskusie - 4527. stránka fóra
19
Hviezdy
mylsite ze len tak prenic zanic sa v setky planety v nasej sustave tocia kolo nej ? :D Otvor fórum »
6. 2. 2012 14:07
34
Robíte high-five s kamarátmi?
http://i. imgur. com/S7pWm. jpg "Daj na to. " Otvor fórum »
6. 2. 2012 13:44
37
Nechávate v bare/krčme/klube/,,atď,, tringelty?
Koľko najviac ste chtiac/nechtiac nechali a v akom podniku? A čo obchody (handry, obuv..), čakáte, kým vám predavačka vydá aj ten 1 cent? Otvor fórum »
6. 2. 2012 13:00
19
Vie niekto vypočítať tento príklad?
príklad : Na pružinu sme zavesili závažie s hmotnosťou 150 g. Pružina sa tým predĺžila o 75 mm a ostala v pokoji. Závažie sme rukou posunuli o 25 mm nižšie a uvoľnili. Závažie sa začalo kmitať. ... Otvor fórum »
6. 2. 2012 11:54
51
Kolko ubehneš bez zastavenia ?
6. 2. 2012 11:51
5
Grappling KE
Zhanam ludi ktorí by mali záujem trenovat grappling (prípadne brazilske jiu jitsu) v Košiciach. Ktokolvek kto maš čas a chuť cvičiť. Treningy by boli zadarmo alebo len za minimalny poplatok (záleží podla priestorov) Otvor fórum »
6. 2. 2012 11:44
6
Pašovanie
Zdravim . Mám kamaráta :) a on chce ist do holandska a rád by nieco poslal kamošom domov ... asi tak 300g ... a ja by som chcel zistit či nepoznate zaruceny sposob ako to poslat. ... Otvor fórum »
6. 2. 2012 07:49
36
Pustiť sa do toho či nie?
Asi pred 5 mesiacmi som cez najlepšiu kamošku spoznala chalana..chodili sme vonku s partiou, ale medzi sebou prehodili len veľmi málo slov..brala som ho ako "cudzieho" keďže sme sa dobre nepoznali..pred mesiacom do mňa odrazu začal rýpať pred partiou "napr Otvor fórum »
5. 2. 2012 23:32
8
MUNI Anglický jazyk - Slovenský jazyk
Ahojte, okrem UKF a UMB som našla kombináciu AJ - SJ i na MUNI. Ak máte niekto skúsenosť s týmto odborom na muni, budem veľmi rada:-) Lil Otvor fórum »
5. 2. 2012 23:15
24
Niekto z MUNI? - obor Podniková ekonomika a management?/alebo proste niektorý obor z ESF?
Serus, najde sa niekto, kto by mi trosku priblizil prijimacky(docitala som sa ze sa prijima na zaklade TSPčka) + studium na tejto fakulte na Masarykovej?... vopred díííík ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2012 22:55Máte niekto skúsenosti zo strankou livejasmin .net ?.
... mna konkretne zaujima program livejasmin hack ... na sledovanie free private show .... chcem sa spitat ci ste si to uz niekto stiahol a ci ten program fungoval .... popripade aj link s ktoreho to stiahnem... Otvor fórum »
5. 2. 2012 22:53
14
Potrebujem pomoc z BP
Ahojte potrebovala by som poradiť ako mám začať robiť prieskum na tému neverbálne správanie učiteľa. Ak sa tu niekto taký nájde, ktorý ma aspoň troška na kopne ďalej budem nesmierne rada už som totálne zúfala. Otvor fórum »
5. 2. 2012 22:36
5
Srbský film
všimol som si tu tému o human centipede, z môjho pohľadu dosť neškodný film. videli ste preto niekto srpski film? myslím že tam kde human centipede zvrhlosťou končí tam srpski film ešte ani nezačal :) ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 22:32
8
Piercing štúdio BA
Prosím o vaše tipy na p. študia najlepšie v blízkosti River center. A poprosim bez blbych komentarov. Dakujem:) Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:53
8
Stiahnutie videa
Čaute, chcela by som sa spytať či mi niekto nevie poradiť ako by som mohla stiahnuť video z azetu do pc.. Dik :) Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:50- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 8 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 9 DOMÁCA ÚLOHA
- 10 Uz si si strkal prst do riti?