Diskusie - 4530. stránka fóra
6
DOD Presov fil. fakulta
Chystá sa niekto tuto stredu na DOD , do PO na FF ??? :DDD alebo tí, co tam boli predosle roky, ci sa oplati ist pozriet celkovo :DD dakujem :P Otvor fórum »
5. 2. 2012 16:01
27
Uz ste sa začali učit na maturity ????
Uz ste sa začali učit na maturity ???? Otvor fórum »
5. 2. 2012 15:43
7
Roztok do vlasov - Alpicort
Hey... baby.. teda možno aj chalani, neviem :D Od kožnej mám Alpicort na vypadávanie vlasov, pretože to, čo sa s nimi deje momentalne je dost hrozostrasne... Má tu... Otvor fórum »
5. 2. 2012 15:33
25
Babenky,,poradte neake typy na osetrovanie vlasov,,aby boli hladke a leskle a abz neboli nepoddajne a neposobili ako seno
Ahojky..pouzivam tak 1´-2 x do tyzdna aj balzam alebo kondicioner... ale predsa..poradte dake znacky alebo olejceky....alebo kury Otvor fórum »
5. 2. 2012 15:30
2
Univerzita Karlova, Tlmočníctvo a prekladateľstvo
Nemecký jazyk pre medzikultúrnu komunikáciu. Bol niekto na DOD???. ja ano ale toto som prepásol..:D..a potrebujem informácie... čo tam hovorili?:) Otvor fórum »
5. 2. 2012 15:22
34
Čo vaše geografické znalosti?
Minule na kraji cesty zastavilo auto, vykláňajúc sa z okienka na mňa po rusky mladík kričal otázku, kadiaľ na prešov. Pochopila som, ale v tom momente som zabudla rovnako po rusky ako cestu do prešova, ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 14:57
2
Rovnolahlost
Zajtra pisem pisomku a ne a ne vyriesit tento priklad :( "Je dany stvorec ABCD. AB=5cm a vnutri stvorca bod M, ktory lezi na BD a od B je... Otvor fórum »
5. 2. 2012 14:53
44
Sodoma gomora velebnosti!
Taj a komentujte :D:D:D:D http://www. mojevideo. sk/video/12c66/orgie_v_kostole. html Otvor fórum »
5. 2. 2012 14:03
36
Viete sa korčuľovať???
- viem sa korčuľovať len na ľade
- viem sa korčuľovať len na kolieskových
- neviem sa korčuľovať ani na ľade, ani na kolieskových
Ďalšie možnosti »
5. 2. 2012 14:00- viem sa korčuľovať len na kolieskových
- neviem sa korčuľovať ani na ľade, ani na kolieskových
Ďalšie možnosti »
17
1. raňajky, 2. raňajky / prvá večera, druhá večera
Používate tieto výrazy ? :-) btw kto by uhádol odkiaľ ich mám ? :D Otvor fórum »
5. 2. 2012 13:04
23
Daj mi nejakú otázku
Ahojte, viem že to je asi somarina, ale napadlo mi, že si zalozim jeden zosit v ktorom budem zachytavat niektore casti mojho zivota, ktore pre mna nieco znamenali aebo podobne. Ved po desiatkach rokoch moze byt zaujimave citat svoje... Otvor fórum »
5. 2. 2012 13:03
21
Máte nejaké talizmany??
Ja mám 3 také talizmany a verím v ich silu.. jedným z nich je zapaľovač od kamoša zo Škótska.. malá figúrka od najlepšieho kamoša a moje ružové ponožky(a to ružovú nezmášam)..a vždy keď ma čaká nejaká ťažká skúška mám aspoň... Otvor fórum »
5. 2. 2012 12:57
8
Akú FIFU hrávate najčastejšie na PC ?
5. 2. 2012 12:52
22
Kdo ma dotykovy mobil
5. 2. 2012 12:09Univerzita veterinárneho lekárstva a farmácie
prosim vas....neviete niekto..ako mam sformulovat potvrdenie o absolvovani veterinarnej praxi?? Otvor fórum »
5. 2. 2012 11:53- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Uz si si strkal prst do riti?