Ja mám 3 také talizmany a verím v ich silu.. jedným z nich je zapaľovač od kamoša zo Škótska.. malá figúrka od najlepšieho kamoša a moje ružové ponožky(a to ružovú nezmášam)..a vždy keď ma čaká nejaká ťažká skúška mám aspoň jeden z nich zo sebou a vždy mi
na maturity a na prijímačky na výšku som mala so sebou slona, ktorého som dostala od kamarátky... doma mám kopu slonov, kopu anjelov a kopu polodrahokamov
ak idem na skúšku (to je skôr rituál ako talizman) vždy mám červené nohavičky a aspoň jeden zo šťastných šperkov, či už prsteň od krstnej alebo niektoré zo kryštálových srdiečok alebo šťastné náušnice
Este som mala kozeny stvorlistok z Vys. Tatier, ten som darovala niekomu; a privesok netopiera z Nizkych Tatier Ten som mala na krku asi rok vkuse, tiez ho uz nenosim.
Inak si kreslim srdiecka na zapastie, ak si chcem nieco pamatat, menim si so spoluziackou prstene pred odpovedou a mam penazenku narvanu listkami ZSR so sentimentalnou hodnotou.
no mam od stryka taky strieborny krizik z kamienkom, fakt pekne je to, ale neviem ho najst :/ ale vzdy ked ho mam na sebe, tak sa mi akosi viacej dari..
Neviem či je to talizman, ale všade kam idem, vláčim so sebou Santala...plyšového modrého ježka, čo som dostala tuším na 15tku od kamošky a...už doň plakalo toľko ľudí, že ho nemôžem normálne prať, lebo by sa zmazali spomienky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neviem ci tomu verim, vacsinou je to len placebo efekt podla mna
ak idem na skúšku (to je skôr rituál ako talizman) vždy mám červené nohavičky a aspoň jeden zo šťastných šperkov, či už prsteň od krstnej alebo niektoré zo kryštálových srdiečok alebo šťastné náušnice
Este som mala kozeny stvorlistok z Vys. Tatier, ten som darovala niekomu; a privesok netopiera z Nizkych Tatier Ten som mala na krku asi rok vkuse, tiez ho uz nenosim.
Inak si kreslim srdiecka na zapastie, ak si chcem nieco pamatat, menim si so spoluziackou prstene pred odpovedou a mam penazenku narvanu listkami ZSR so sentimentalnou hodnotou.
:/
a kameň v tvare srdca keď sa lepšie zapozeráte...
Ten,,talizman,, je len tvoje presvedcenie, ze ti prináša stastie... :S