Diskusie - 4535. stránka fóra
7
Prosím o pomoc s jednou pesničkou
Ahojte rád by som zistil názov jednej pesničky ale viem len tolko že sa v nej bozkáva zarastený muž so ženou a všade naokolo je sneh ďakujem za odpoveď :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 04:20
68
Najobľúbenejšia slovenská hudobná skupina?
4. 2. 2012 01:51
15
Pravda
http://www. youtube. com/watch?v=FdiLdO7-T9c It´s HOLY True ! :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 00:25
68
Oplatí sa dať šancu človeku, ktorý vás toľko krát sklamal, no predsa ho máte stále tak radi?
Človek vás raní..vy ani neviete ako..odpustíte, dáte druhú šancu sklame, no vy ho máte stále radi... a prosí o ďalšiu šancu Otvor fórum »
3. 2. 2012 23:38
32
Budete v nedelu pozerať Na telo s Norou Mojsejovou ?
3. 2. 2012 23:27
45
Spoznavanie krajin
Chceli by ste navstivit nejaku vzdialenejsiu menej atraktivnu a menej znamu krajinu, ktora nepatri medzi top destinacie? cize mam na mysli kludne aj taku, ktora je zaostala, chudobna pripadne politicka situacia nie je prave najpriaznivejsia. ak... Otvor fórum »
3. 2. 2012 22:25
12
Na aké predmety v škole sa mám zamerať, ak chcem pracovať s nehnuteľnosťami ?
Podnikanie s nehnuteľnosťami.... Vlastne čo na to musím vedieť :) Prosím zdrže sa blbých komentárov :) Otvor fórum »
3. 2. 2012 22:25
39
2
Battlefield 3 (ako vznikla hudba)
Ako "vznikla" hudba do traileru Battlefield 3? Neviete? Tak tu to máte! http://www. youtube. com/watch?v=mqfKenfssrk& feature=player_embedded#! :D Otvor fórum »
3. 2. 2012 22:22
26
Fotky
Milé babenky. Predstavte si, že by ste dostali lukratívnu ponuku nechať sa nafotiť pre pánsky časopis, napr. Brejk. Priali by ste to? Otvor fórum »
3. 2. 2012 22:15
9
Comeback Madonny Give me all your love! Čo na ňu hovorite?
http://www. youtube. com/watch?v=cItHOl5LRWg&feature=youtu. be Otvor fórum »
3. 2. 2012 22:06
46
Pôjdete voliť? (tí čo môžete)
ak hej tak koho? a ak nie, tak prečo? :D Otvor fórum »
3. 2. 2012 21:35
16
Zvuk v pocitaci
ahojte..potrebovala by som poradit ohladne zvuku na pocitaci... vobec mi nefunguje zvuk..(nejde mi prehrat nic na youtube, nejde skype, nejde nic)... skusala som to cez ovladaci panel nastavit ale iba mi napisalo ze zvukove nastaveni neexistuje... pls poradt Otvor fórum »
3. 2. 2012 21:29
33
Čo robíte doma keď ste chorí?
ja sa nudím, a som stále na pc-fb, filmy, s prestávkami na jedlo a na lieky.. :D Otvor fórum »
3. 2. 2012 21:11
6
Online film
dá sa niekde ešte pozerať zadarmo online filmy? či už nikde? pozerala som na filmonline. sk ale už ani to nejde... ani iné som nenašla..viete o niečom? napr. film Vymedzený čas Otvor fórum »
3. 2. 2012 20:24
13
Animácie
cawees....chcel by som sa naučiť vytvárať nejaké animácie pomocou ľahkého programu napríklad: adobe flash alebo aj náročnejších ...... toho kto by ma to naučil odmenil by som ho paltbou ... na jednu hodinu 50 alebo 100 € ... Otvor fórum »
3. 2. 2012 20:22
7
Jungle
poradte nejaky dobry jungle alebo spon nieco co sa na to podoba. . Otvor fórum »
3. 2. 2012 20:17- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 DOMÁCA ÚLOHA
- 4 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Uz si si strkal prst do riti?