Diskusie - 4560. stránka fóra
11
Henna farba na vlasy
Prosím vás, máte niekto skúsenosť s Hennou??? Vraj je to prírodná farba, ale počula som aj, že ak si s ňou raz zafarbím vlasy potom musím používať len Hennu, lebo by mi to mohlo nejako zreagovať.... Otvor fórum »
28. 1. 2012 16:28
26
Ako bojujete s podrazdenostou a nervozitou vy?,,ake mate tipy a triky?
Kazdy byvame podrazdeni..nervozni..nikedy viac niekedy menej... Otvor fórum »
28. 1. 2012 16:11
13
Tip na tábor
Ahoj , s kamarátkou chceme ísť do tábora a potrebujeme poradiť, máte niejake tipy na dobré teenagerske tábory s ktorými máte skúsenosti ?? Otvor fórum »
28. 1. 2012 15:51
8
Kunsthistória (dejiny umenia) - Vysoká škola
Dá sa to niekde študovať na Slovensku? A aké sú podmienky prijatia Poprípade reštaurátorstvo okrem Bratislavy (VŠVU)? Ďakujem :) Otvor fórum »
28. 1. 2012 15:33
10
Tablet
Ahojte , mám tablet Prestigio Multipad. Sťahovala som si film do neho a zamrzol mi. Už skoro 2 hodiny a nedá sa mi ani vypnúť. :(( Prosím čo mám robiť? Otvor fórum »
28. 1. 2012 15:20Neviete mi niekto poradit ako to vyzera v kupeloch Sklene teplice?Konkretne v ustrednom dome?
Ludia hladam niekoho kto bol v kupelov sklennych tepliciach. Konkretne v Ustrednom dome. Idem tam totiz na liecebny pobyt a chcem vediet ako to tam vyzera a ako to hodnotia ludia ktori tam boli. Otvor fórum »
28. 1. 2012 14:53
30
Ako to mám riešiť?
mam priatela z ineho mesta, ktore je priblizne 30km vzdialene a kvoli tejto vzdialenosti nemozeme by spolu cez skolu lebo nie je cas, tak uz asi 3 mesiace chodievame k sebe niekedy na vikendy. teraz to asi... Otvor fórum »
28. 1. 2012 14:26
9
Medicína v angličtine
Keď niekto študuje medicínu v česku v angličtine tak v akom jazyku potom praxuje? resp. musí sa potom učiť všetky veci v angličtine(+ latinčina, to je jasné), ale aj v češtine?? Dik za odpovede:) Otvor fórum »
28. 1. 2012 14:12
11
Do koľko mm sa zrastie dierka v uchu?
no máte to už v názve tak komentujte! :D Otvor fórum »
28. 1. 2012 14:00
29
Koho idete voliť a prečo?
Voľby sa blížia, strán je nejak veľa, každý si len sľubuje....A čo z toho? Tak sa len pýtam, koho idete voliť, koho považujete najviac dôveryhodného, kto nás najmenej ošklbe a dá Slovensko dokopy. Nesledujem... Otvor fórum »
28. 1. 2012 13:40
5
Poznáte význam skratiek EFSF, EFSM a ESM?
EFSF EFSM EFS... Tých skratiek je toľko, až má človek pocit, že europolitici nás chcú vážne zmiasť. Síce viem, čo jednotlivé skratky znamenajú, neviem, či predstavujú tri alebo dve rozdielne veci.... Otvor fórum »
28. 1. 2012 13:15
2
Danove priznamnie k dani z nehnutelnosti
prosim vas kde by som mohla najsta nejaký priklad pre vyplnenie tlačiva k dani z nehnutelnosti prosim ... Otvor fórum »
28. 1. 2012 13:14
9
22
Náročnosť štúdia v českom jazyku
Chcel by som sa opýtať tých čo chodia na VŠ do Česka. Je ťažké robiť skúšky, práce ... v češtine ? Nerobí vám to problémy ? Poprípade či je ťažké nájsť si program v žiadanom odbore vyučovaný... Otvor fórum »
28. 1. 2012 12:34- 1 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 2 Uz si si strkal prst do riti?
- 3 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 4 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 5 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Ako sa navzájom poznáme?
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 9 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- zlý
- neutrálny, pre každého , čo si už nepamätá :D
Hlasuj »