Diskusie - 4564. stránka fóra
20
Zmena nálady v noci
Ahooj mali ste už zmenu nálady v noci teda skoro každu noc ? hm u mna skoro každu noc mi je do plaču nijaké blbé to je :( Otvor fórum »
27. 1. 2012 12:58
9
Web
Čo si myslíte o tejto stránke http://www. coverpower. comule. com ? Na normálnej doméne sa pracuje :D Otvor fórum »
27. 1. 2012 11:39
14
Ako sa zbaviť nafúknutého brucha??
Baby, prosím poraďte... Vždy, keď mám krámy tak mám nafúknuté brucho... Normálne mi to dáko neprekáža, ale zajtra idem na ples.. Ak máte dáke triky a tipy budem moc vďačná... A chalani prosím vás zdržte sa zbytočných... Otvor fórum »
27. 1. 2012 11:23
2
Neviete náhodou tú pesničku?
http://www. youtube. com/watch?v=NGe4bDn85vk& feature=related Otvor fórum »
27. 1. 2012 10:54
39
Netradičné, zaujímavé miesta pre rande ?
Ahojte, viem že v podstate je jedno kde so svojou láskou ste, hlavne že ste spolu, ale celkom rada by som raz za čas vybehla zo zabehnutých koľají, kino, prechádzka, pizzérka a podobne a... Otvor fórum »
27. 1. 2012 10:11
2
.. poskytovateľ
Aký sú najlepší a najlacnejší poskytovatelia . sk domén. Otvor fórum »
27. 1. 2012 09:18
22
Aké TV stanice sledujete najradšej? - prieskum
27. 1. 2012 08:19
5
Praca v USA
Boli ste už niekto pracovať v USA ? Poznáte dobrú agentúru ? Čo ste tam robili ? Otvor fórum »
27. 1. 2012 07:26
8
Doplň vetu,,. (Príbeh)
Určite poznáte hru, keď každý doplní jednu vetu a z viet potom má vzniknúť príbeh... :D Každý doplní za sebou iba jednu vetu. V každej z viet musíte použiť jedno zo slov: Marinovaný, Slonovina,... Otvor fórum »
27. 1. 2012 00:32
19
Sherlok serial
pozerate tento serial? Co si o nom myslite?.... podla mna je to jeden z najlepsich serialov, aky som kedy videla:P http://www. csfd. cz/film/281729-sherlock/ odporucam :) Otvor fórum »
27. 1. 2012 00:22
4
Prosím, pomôžte mi s raždím
chcela by som prejsť na kúrenie tuhým palivom. bola som v neďalekom lesíku, vyhliadla som si tam suché halúzky a potrebovala by som s nimi pomôcť. nájde sa tu dobrá duša v podobe láskavého mladého pána, ... Otvor fórum »
26. 1. 2012 23:41
8
Stužková slávnosť v zahraničí
Ahojte Vedel by mi niekto poradiť aké majú v okolitých krajinách slávnosti pred maturitou a ako sa volajú v danom jazyku? Mám na mysli Rakúsko, Maďarsko, Česko... Prípadne nejaké linky na zahraničné stránky... Otvor fórum »
26. 1. 2012 23:15
59
Názor chlapov na oblejšie ženy
Tak by ma zaujímalo aký je váš názor. POZOR však, nejdem teraz riešieť priamo VÁHU. Tá sa tu rieši každý týždeň. Nejde ani tak o velkosť stehien a podobne, ako o to, že keď... Otvor fórum »
26. 1. 2012 23:11
53
Prezili by ste keby niekto z Vasej rodiny chodil na birdz ? (mama, otec, surodenec)
Ja asi nie , nemohol by som pisat co sa mi zachce a podobne ,, napr. ani na FB som si nepridal moju sestru lebo nechcem aby videla co robim na nete Otvor fórum »
26. 1. 2012 22:26
64
Aké meno je podla vás najkrajšie? chalanské aj dievčenské
u mňa je to Tomáš a Vanesa Otvor fórum »
26. 1. 2012 21:59
49
Môže sa introvert zmeniť na extroverta?
Ak by sa typický utiahnutý melancholik chcel stať spoločenským a vždy veselým extrovertom, ak by sa o to snažil, mohol by sa ním fakt stať? Podľa vás? Alebo by to bola len akási pretvárka, ... Otvor fórum »
26. 1. 2012 21:54- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 2 Ako sa navzájom poznáme?
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?