Dokázali by ste sa s niekym zoznámiť osobne, tak jednoducho, ako cez internet (birdz,fóra,hry...)? Príklad, vedeli/nehanbili by ste sa rozkecať niekoho neznámeho na zástavke a súčasne sa s ním aj zoznámiť?
ja sa vlastne ani cez net s nikym moc nebavim a nazivo no jedine ak ten dotycny pozna nekoho koho poznam ja alebo ked som v inom stave ako povedala @ravenna13 len horsie je ze v takom pripade si na toho cloveka na druhy den uz nepamatam
Záleží to od situácie. Ak sa niekto len tak rozpráva a hovorí nejakú nepresnosť, alebo niečo o čom viem, že nie je pravda, tak vtedy hej. Ale inak nie Určite sa neprihovorím človeku, čo len tak niekde ticho stojí/sedí a nepoznám ho
nedávam sa do reči s cudzími ľuďmi. Ale zhoda okolností, že by som sa predsa len. Konverzácia by sa rozvíjala. Tak v pohode. Ale ešte sa mi to nestalo.
robí mi to veľký problém, s ľuďmi sa len tak nerozprávam, to oni sa skôr stále chcú rozprávať so mno (väčšinou staré babky), mám problém osloviť aj známeho človeka, nielen neznámeho...
až na ten rozdiel, že sa ťažko zoznamujem aj na nete
Neviem, či by mi to robilo problém, pretože vždy sa nájde vôl, čo sa do debaty so mnou pustí, a to dokonca aj vtedy, keď na to nemám najmenšiu chuť. Ale napríklad nemám problém zájsť v rozhovore ...a tak ďalej ... celkom na hranu, len preto, aby som ho mohla niekedy niekde zneužiť a v konečnom dôsledku zarobiť na ňom
dokázal, ale väčšinou nevidím dôvod prečo to robiť, narozdiel od internetu. keď na niekoho pozriem na ulici, vidím ako vyzerá, vidím jeho tvár. keď "na niekoho pozriem" na nete, tak vidím v prvom rade čo si myslí, jeho myšlienky. ľuďia ma zaujímajú na základe toho čo si myslia, nie na základe toho ako vyzerajú. (samozrejme AJ na základe toho, ale... zaujímavé rozhovory sa nevedú o pekných tváričkách, ale o zaujímavých myšlienkach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
cez internet takmer vôbec
až na ten rozdiel, že sa ťažko zoznamujem aj na nete
a možné odpovede "áno" a "nie".
Jedine ak by bolo vo mne určité množstvo vodky