Diskusie - 4571. stránka fóra
8
Tyranie zvierat a kosher jedlo
Organizacii na ochranu zvierat je omnoho viac ako na ochranu ludi. Inak paradox ze vela tychto organizacii na ochranu zvierat je zidovskych, pritom zidia su priekopnici v muceni zvierat - Pred Hitlerom zviera zaziva podrezali, zavesili a... Otvor fórum »
25. 1. 2012 14:46
19
Ktorá vás najviac dostala?
25. 1. 2012 13:49
20
Bankovy manazment na BIVS
Ludkovia ma niekto nejake skusenosti s touto skolou, alebo referencie, ? Celkom zaujimavy odbor, ale ziadnu reflexiu byvalych ci sucasnych studentov som nikde nevedel najst. Dakujem za kazde info ; ) Otvor fórum »
25. 1. 2012 13:46
6
Môžem naraz študovať denne aj externe?
Nevie niekto, či môžem chodiť naraz na dennú formu na VŠ, aj na externú? A otázka dva: Môžem naraz študovať na nadstavbe (na šš) a na VŠ (externe) ? Otvor fórum »
25. 1. 2012 12:34
22
Vy a Rímske právo
Tak čo právnici , podeľte sa som mnou o vaše skúsenosti s týmto predmetom . Bolo to pre vás ťažké/ľahké , spravili ste na prvýkrát a pod. Pýtam sa aj preto , že ja s... Otvor fórum »
25. 1. 2012 00:24
24
Ako skloňujete slovo "fake"???
Používate toto slovo? Nechávate ho v pôvodnom tvare alebo ho skloňujete? Ak hej, tak podľa akého vzoru? Je mužského alebo stredného rodu? toto trápne fórum vzniklo na základe iného trápneho fóra, ale... Otvor fórum »
24. 1. 2012 23:41
25
Fejky
myslím si, že fejky sú veľmi trápna záležitosť, ktorej podliehajú nudiaci sa ľudia a tí, ktorých osobnosť vykazuje známky psychopatie. máte podobný názor? Otvor fórum »
24. 1. 2012 23:10
41
Sledovanie políciou?
No takže poznám jedného chlapca, ktorý má 14 rokov. Tvrdí, že (asi pred mesiacom) sa doma dosť veľmi opil, prišla mu domov mama a zistila, že je opitý. A že vraj zavolala... Otvor fórum »
24. 1. 2012 23:00
5
Tra la la
Mam o 6 dni skúšku a mňa ti chitá chrípka z teplotami. Nedá sa mi nič ani učiť, som nahnevaní na tých vedcov čo vymysleli tuto chorobu, aby zarábali na nás. Otvor fórum »
24. 1. 2012 22:26
18
Poradte mi ako sa mam odlubit od Dievčata ktoru velmi lubim
Tak som sa zamiloval do jednej kamošky chodime sem tam spolu vonku ju odprevadzam domov dobri priatelia ale nastal problem že som sa do nej zamiloval a velmi ju lubim musim mysliet stale na nu ale pred nedavnom som... Otvor fórum »
24. 1. 2012 22:19
59
Keď niečo jete a spadne vám to na zem,,.
- zodvihnem to a hneď zjem
- zodvihnem to, ofúkam a zjem
- zodvihnem to, umyjem a zjem
Ďalšie možnosti »
24. 1. 2012 21:58- zodvihnem to, ofúkam a zjem
- zodvihnem to, umyjem a zjem
Ďalšie možnosti »
28
Ked sa pozriete na hviezdy, viete si tam nájsť súhvezdia ?
24. 1. 2012 21:50
11
Otazka ohladom strednej skoly
caute, mam otazku.. som deviatak na zakladke a coskoro idem na strednu.. bavi ma pocitacova grafika (webdizajny, atd..) a chcel by som ist na nejaku dobru skolu zameranu na taketo veci.. rozmyslal som o polygrafickej kedze inu som... Otvor fórum »
24. 1. 2012 21:31
11
Most do krajiny Terabithia
Potrebujem vediet ci je aj dvojka toho filmu alebo knihy..... pls poradte a kde to najdem Otvor fórum »
24. 1. 2012 21:30- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 3 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 4 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?