No takže poznám jedného chlapca, ktorý má 14 rokov.
Tvrdí, že (asi pred mesiacom) sa doma dosť veľmi opil, prišla mu domov mama a zistila, že je opitý. A že vraj zavolala políciu, a že ho "dala sledovať" a to takto : policajti mu zobrali notebook, o
to je neskutočná somarina máš právo na súkromie ... aj keby si mal 2 alebo 20.. mohli by ho sledovať , odpočúvať keby bol možno nejaký mafián alebo by pôsobil v organizovanom zločine a ešte že policajti ti niečo na deň zoberú
@pes231345 ak ma problémi zo sledovaním kamoš, tak ho vopchaj pod plechové koryto a riadne po ňom jebni krompáčom!!! ..........chalan sa spamatá a bude znova normálny .......filip
@pubertslatinocelny hovorí sa tomu ozvena... a dosť pravdepodobne preto že to ozvena aj je
zapni si telefón na reprák keď s niekým voláš a keď budeš počuť ozvenu toho o čom sa bavíte tak vieš že ťa sledujú
Neviem či tak aj na nových telefónoch pretože ja keď som fúkal tak som nemohol mať nič čo má hodnotu viac ako 10 € ale myslím že by to malo fungovať tak či tak
No ja som mu nenaletel na to mu vravim to nemozu nie? Že je to picovina absolutna. A on ze mozu mozu s nim sa hadat neda mi vravel ze island je v amerike a ja ze odkial to ma a on ze proste vie kokot je to
Inak, my sme mali v partii tiež jedného takého, ale jemu prejebalo z pika Proste chlapcovi jedného dňa preskočilo a začal nám vyprávať že bankomaty fungujú na otlačok prsta, jeden z lokálnych dílerov mu je dlžný 5k a podobné kokotiny
Jedného dňa sa s bejzbalovou pálkou pobral na úrad práce a dosť zaujímavým spôsobom začal presviedčať že budova patrí jemu.
Skončilo to tak že na sračky rozmlátil jednu kanceláriu a z okna vyšmaril moniktor ktorým preliačil auto
Mne hovorili ze ked zlizem tu masticku na herpesy tak mozem zomriet , lebo stala 560 milionov na tu dobu a SR bolo v srabe tak nechceli plytvat , sranda nie?
Aj keby tak uvidia akurat péčko si myslim.
Inak google ma ulozene vsetko co si kedy hladala takze , vacsinu veci aj tak ludia robia cez google tak policii je to na chuja. Aj tak mozu mat o kazdom vsetko staci si to vyziadat. Alebo to je len v USA? (ROFL)
bol by niekto taky mily a vysvetlil mi vyznam toho cirnobieleho obrazku s tym chalanom ktoreho ma kazdy treti clovek aj 5x nacapeneho v komentari?dakujem
Na jednú stranu je to pravda že polícia nesluži na to aby ti pomáhala a chránila a na druhú stranu vlády kontroluju každý komentár každého človeka lebo inštitúcie potrebuju mať kontrolu nad nami... Na druhú zase by som nejakémuz 14 ročnému sopliakovy takúto hovadinu neveril...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
povedz mu nech nefetuje
to je tá najväčšia kokotina akú som kedy počul
Keď ti budú chcieť kontrolovať hovory, internetovú komunikáciu, etc. tak to dokážu spraviť tak aby človek nemal šajn (ach)
Ale ak odpočúvajú telefón tak sa to dá zistiť riadne ľahko
moje deti sa maju na co tesit ale tak poriadok musi byt
hej hej
zapni si telefón na reprák keď s niekým voláš a keď budeš počuť ozvenu toho o čom sa bavíte tak vieš že ťa sledujú
Neviem či tak aj na nových telefónoch pretože ja keď som fúkal tak som nemohol mať nič čo má hodnotu viac ako 10 € ale myslím že by to malo fungovať tak či tak
Jedného dňa sa s bejzbalovou pálkou pobral na úrad práce a dosť zaujímavým spôsobom začal presviedčať že budova patrí jemu.
Skončilo to tak že na sračky rozmlátil jednu kanceláriu a z okna vyšmaril moniktor ktorým preliačil auto
Aj v správach na jojke bol!
Aj keby tak uvidia akurat péčko si myslim.
Inak google ma ulozene vsetko co si kedy hladala takze , vacsinu veci aj tak ludia robia cez google tak policii je to na chuja. Aj tak mozu mat o kazdom vsetko staci si to vyziadat. Alebo to je len v USA? (ROFL)
poznal som jedneho co tvrdil ze za 2 hodiny na mopede dosiel do ameriky