caute, mam otazku.. som deviatak na zakladke a coskoro idem na strednu.. bavi ma pocitacova grafika (webdizajny, atd..) a chcel by som ist na nejaku dobru skolu zameranu na taketo veci.. rozmyslal som o polygrafickej kedze inu som ani poriadne nenasiel..
mne napr. polygraficku mama zakazala, lebo ze at skola ma proste zlu vedomostnu uroven.. tak som na elektrotechnickej teraz a nepride mi tam tiez ta uroven nejaka uzasna ale gympel zas podla mna bez vysokej nema buducnost a niekedy ani s vysokou.. hmmm
chodila som na polygraficku a je to tam o nicom, akoze mas ze 6 dni teoria kde mas normalne predmety a odborne a potom 4 dni prax, ale vacsina tych majstrov co ta vyucuju na praxi o tom moc nevedia a ked sa nieco opytas povedia ti akurat najdi si tutorial na nete co dokazes spravit aj doma. A ked si aj nieco vytvoril jednotky vacsinou dostali ti ktory to mali co najviac osrdieckovane a s andelikmi a gyc cez gyc Vlastne grafiku sa tam podla mna naucili robit len ti ktory mali o to zaujem a venovali sa tomu aj mimo skoly, cize si kupovali knihy o tvorbe grafiky, pozerali na internete trendy v grafickom dizajne a podobne, ale v tomto ti polygraficka prilis nepomoze. Ale v BA je este jedna graficka skola, zevraj o dost lepsia ale zas ta je sukroma
1.Nechcem zabiť 2 hodiny cestovaním(čo by som ale ešte dokázala prekusnúť)
2.Nemá dobrú povesť, všetci(väčšina) na ňu nadáva
No a keď sa to dá dokopy, nemám záujem.
A šak ja raz aj tak budem s tou grafikou vedieť robiť. A budem dobrá! Len sa niekedy dokopať k Photoshopu a otvoriť nejaký tutoriál
A tá rada? Prihlášku si tam daj. Ale skús aj niečo iné, rozhodneš sa potom podľa toho kam ťa príjmu (inak napr. ja využívam všetky 4 prihlášky, fakt nechápem ľudí čo si dávajú len jednu či dve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nie jak ja (ach)
» www.birdz.sk/diskusie/polygr...
Na polygrafickú nejdem preto:
1.Nechcem zabiť 2 hodiny cestovaním(čo by som ale ešte dokázala prekusnúť)
2.Nemá dobrú povesť, všetci(väčšina) na ňu nadáva
No a keď sa to dá dokopy, nemám záujem.
A šak ja raz aj tak budem s tou grafikou vedieť robiť. A budem dobrá! Len sa niekedy dokopať k Photoshopu a otvoriť nejaký tutoriál
A tá rada? Prihlášku si tam daj. Ale skús aj niečo iné, rozhodneš sa potom podľa toho kam ťa príjmu (inak napr. ja využívam všetky 4 prihlášky, fakt nechápem ľudí čo si dávajú len jednu či dve