Diskusie - 4577. stránka fóra
12
O kom robiť projekt na HV ?
Mame urobiť projekt o ľubovolneom spevakovi , spevacke alebo skupine :) Otvor fórum »
23. 1. 2012 15:51
13
Chudnutie
Čaute, včera som začal zo sebou niečo robiť. Ako mám začať, nejakou dietou?? Cvičením ?? Na komplexy nie som zvedavý. ; ) KAŽDÚ RADU UVÍTAM ! :) Otvor fórum »
23. 1. 2012 15:49
9
Hra,,.
ludia ako sa vola ta hra, kde tyrate postavičku? hadzete po nej rozne predmety, rezete ju, tahate ju za ruky/nohy... na android... Otvor fórum »
23. 1. 2012 15:37
5
Prijímacie skúšky
Keď sú dátumy v určitom rozpätí , napríklad 15. 3-20. 3 a na druhej VŠ sú od 11. 3-19. 3, uchádzač si vyberá dátum , ktorý mu vyhovuje alebo ako sa to robí, aby sa dve skúšky navzájom... Otvor fórum »
23. 1. 2012 15:27
3
Studium vo Viedni
Studuje tam niekto? teda na vyske samozrejme... ze to nie je prechadzka ruzovou zahradou, to mi je jasne :D Len by som mala par otazok, ktore som na internete nevypatrala. Bola by som vdacna, ak by... Otvor fórum »
23. 1. 2012 15:21
3
Učiteľstvo telesná výchova- angličtina/ španielčina na UKF Nitra
Chcela som sa spýtať či je štúdium veľmi náročné a ako je to s medzifakultnými vzťahmi. A presuny z Pedagogickej f. na filozofickú? Fakulty sú od seba ďaleko? V Nitre sa veľmi nevyznám.. Na štúdium ANJ je potrebná... Otvor fórum »
23. 1. 2012 15:13
10
Ako často ste na PC ?
23. 1. 2012 15:05
17
Sociálna antropológia
Studuje niekto tento odbor? beru tam totiz bez primaciek a neviem ci mam sancu sa tam dostat, znamky nemam najlepsie a v podmienkach prijatia som sa vpodstate nic nedozvedela len viem, ze sa uprednostnuje maturita z AJ B2... Otvor fórum »
23. 1. 2012 14:05
5
Aký driver potrebujem,,,,?
Keďže v tejto oblasti nie som veľmi zbehlá... potrebovala by som pomôcť..pri kúpe novej tlačiarne som inštalačné CD nainštalovala do staršieho notebooku kde je Windows 7 32-bitový a všetko fungovalo. Avšak potrebujem nainštalovať to aj do novšieho notebook Otvor fórum »
23. 1. 2012 13:07
46
Co si myslite o Matovicovi a Obycajnych ludoch?
tak otazka je dana....prosim vase nazory a bolo by dobre aj odovodnit... Otvor fórum »
23. 1. 2012 12:01
8
Práca na doma
WAZZUB je nový internetový fenomén , domovská stránka, výkonný vyhľadávač, ktorý bude oficiálne spustený 1. 7. 2012. Bude to prvá globálna spoločnosť, ktorá platí svojim užívateľom. Je to akoby Vám dnes Google dával peniaze... Otvor fórum »
23. 1. 2012 11:56
2
Vyhliadkové lety v BA
čawte máte niekto skúsenosti alebo ak ste uz boli ... s vyhliadkovymi letmi v Bratislave ? MAx 10 minut do 60ecok ??? Dakujem za pomoc Otvor fórum »
23. 1. 2012 11:36
36
Pracovný pohovor
Predstavte si, že sa uchádzate o prácu vedúceho smetiarskej čaty. Vašou úlohou je piatimi , max 10 vetami presvedčiť majitela firmy, že ste pre túto prácu ten najlepší. S použiťím... Otvor fórum »
23. 1. 2012 10:07
35
Keby ste si mali vybrať len jeden song, aký by bol váš úplne najobľúbenejší EVER?
Ja len tak, nudím sa a nemám čo počúvať, tak reku dajte nápady :D Otvor fórum »
23. 1. 2012 09:47
111
Birdz stretko
Keďže sú tu ľudia, ktorý zakladajú fóra len preto, aby tam dali vetu typu : "Tak zorganizujte niekto Birdz stretko", :D:D ..ale čo už sú všelijaký ľudia aj d. bnutý ale dobre. ... Otvor fórum »
23. 1. 2012 09:08- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?