Diskusie - 4583. stránka fóra
7
Pomôžte mi pls
Neviete nejakú stránku z ktorej by som vedela stiahnuť zvuky na mobil ? :D Ale tie že Volá ti , .... Díks Otvor fórum »
21. 1. 2012 23:17
15
Rýchloliečenie
Narazil som na tréningu rýchlosťou cca 50km/h do plota na lyžiach (neviem či ten šport poznáte ale v skratke motorkár ťahá lyžiara... niečo ako klasický motocross len máte za sebou na lane lyžiara ), narazil som si ruku tak... Otvor fórum »
21. 1. 2012 23:07
65
Korzety a podväzky
Neviem ako Vám ale mne to príde riadne elegantné, sexy a hlavne riadne pohodlné. Neviem teším sa na Vaše odpovede, dojmy a všetky ostatné dobré pre oko potešiteľné slová ... :) Otvor fórum »
21. 1. 2012 22:43
8
Neviete kde najdem ???
Neviete kde najdem stranku kde spevak speiva tu pesničku a napises si tam nejake meno o on ho tam zaspieva a pise tam aj to meno ??? plssss Otvor fórum »
21. 1. 2012 22:27
10
Ako je platene roznasanie regionpress?
ahojte neviete prosim ako je plkatene roznasanie regoinalnych novin....regionpress (banskobystricko, bratislavsko, zilinsko... ) najlepsie za kus alebo za mesiac Otvor fórum »
21. 1. 2012 22:25
2
Hráte na nejaký nástroj? Ak áno tak na aký a ako dlho ?
Ja hrám na gitaru, ukulele a akusticku basu. Gitara 3 roky, ukulele a basa 2 Otvor fórum »
21. 1. 2012 22:22
20
Dekorácie
Moja " detská izba " je maximálne nudná alebo obyčajná?. Úplne obyčajné farebné steny, nábytok posteľ ... Aké tam máte doplnky aby bola krajšia, výraznejšia, zaujímavejšia? Otvor fórum »
21. 1. 2012 22:06
18
Hrčka za uchom
Ahojte, našiel som si za uchom bolestivú hrčku. Neviete čo to môže byť? Vopred ďakujem za odpovede Otvor fórum »
21. 1. 2012 21:52
83
Od kolkatich rokov si honite ?
ja si honim od druhej triedy na zakladke a neviem ci je to normalne :D :D Otvor fórum »
21. 1. 2012 21:51
26
Niečo podobné ako film love?
Strašne sa mi lubil film love.. a hcela bysom si pozret niečo podobné.. poznáte niekto niečo?? dikičko:P Otvor fórum »
21. 1. 2012 21:13
19
Vírus
Poradíte nejaký program alebo stránku kde vytvorím nejaky vírus po pošlem ho niekomu email alebo ju pošlem niekomu na FB do chatu ? Diky :) Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:59
11
Pieseň
Dosť často ju hrávajú v rádiu, spieva to žena v češtine o tom aký má skvelý život, akého má skvelého muža alebo také niečo... neviete o akú pieseň ide??... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:56
18
Čo tu najčastejšie robíte?
- Všetko, čo sa tu dá
- Keď niečo potrebujem, zakladám fórum - chodím si sem po rady...
- Čítam fóra, iba tak...
Ďalšie možnosti »
21. 1. 2012 20:54- Keď niečo potrebujem, zakladám fórum - chodím si sem po rady...
- Čítam fóra, iba tak...
Ďalšie možnosti »
1
Nová hra na internete pre Vás
Ahoj, dnes som zalozil novu hru na internete je to akysi druh online hier o Mafiach. Tu je adresa na tuto moju novu hru: [URL]http://www. mojemafie. cz/JKMafia[/URL] ... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:50
3
Gossip girl online
Neviete kde by som si pozrela seriál Gossip girl (Super drbna) online 2. sériu. Najlepšie cz alebo sk dabing, aj o niečo viete dajte mi vedieť. (na zkoukni to mi to nejde) :D Ďakujem :) Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:48
14
Robia revízori dpb aj v nedelu?
ja som nemal to šťastie stretnúť revízora mhd v nedelu a zaujímalo by ma to... možno to tu niekto vie ale má tatka/dedka revízora :D Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:47- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 4 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 5 Ako sa navzájom poznáme?
- 6 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 7 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 8 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 9 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 10 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?