@rothschild mám 15 ročného kamaráta ktorý hackuje wifiny, portály... má vlastný internetový prehliadač a komunikačný program.. tak sa zobuď ty, stačí byť trochu šikovný
@rothschild ale funguje, existujú generátory vírov, až na to že všetko čo generujú sú veci ktoré antivíry dávno poznajú a odchytia, plus tie generátory väčšinou obsahujú trojanov... keby sa mi chcelo hľadať tak by som chlapcovi aj hodil link nech si tým zasviní počítač
Už dlhšie som sa tomu nevenoval, mám jeden rozpracovaný, ale to je skôr ovládanie druhého PC, bez vedomia užívateľa Teraz ako vieš, mám iné veci na starosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
on sa ti tam napojí nech máš akékoľvek heslo...
v prvom rade pochop aspon zaklady PHP a nasledne mozes hladat chyby cez ktoré by si mohol preniknut
Už dlhšie som sa tomu nevenoval, mám jeden rozpracovaný, ale to je skôr ovládanie druhého PC, bez vedomia užívateľa Teraz ako vieš, mám iné veci na starosti