Diskusie - 4646. stránka fóra
4
Aké kombo je podľa vás lepšie ?
http://muziker. sk/gitarove-komba/tranzistorove-komba/soundking_ak-30-gr. html toto čisto nové ? alebo toto z bazáru : http://hudba. bazos. sk/inzerat/11495698/Cort-EVL-K4. php Otvor fórum »
6. 1. 2012 20:11
6
Converse
Prosím vás, vedel by mi dakto pomôcť s tým, ako mám vyčistiť tú bielu gumu na spodku conversov, ale bola zas biela? Vkuse sa mi špiní a do práčky to nechcem dať, pretože sa mi vyperie... Otvor fórum »
6. 1. 2012 20:07
72
Zákon
Ahoj.. neviem ako dať názov tomu čo sa chcem spýtať..hmm to čo potrebujem je pár odpovedí na moje otázky neviete o stránkach alebo fórach alebo diskusiách alebo o niečom na internete kde píšu o jednoducho ..kokos vôbec ma nenapadne ako... Otvor fórum »
6. 1. 2012 19:53
38
Ako mám zistiť či chce somnou chalan chodiť?
Asi pred trištvrte rokom ma strašne chcel jeden chalan, ale ja som proste nebola pripravená na vzťah tak som mu povedala, že teraz nie. Stále sme sa rozprávali a boli sme v pohode. Nedávno sme boli... Otvor fórum »
6. 1. 2012 19:51
35
Budeme mať niekedy technologiu , ktorá nám pomôže cestovať v čase ?
Dilatácia času je experimentalne potvrdený jav, ktorý hovorí, že rýchlejšie pohybujúcim sa telesam plynie čas pomalšie, ako stojacim, či pomalším. Už len na to, aby sme mohli vidieť odchylku za desatinnou čiarkou je ale... Otvor fórum »
6. 1. 2012 19:21
6
Miesta na návštevu v Brne
Chystáme sa na výlet do Brna a viem, že medzi tunajšími ľuďmi sa nájde dosť veľa takých, čo tam študujú, takže predpokladám, že vedia aj poradiť, čo tam naozaj stojí za videnie. Prípadne ak... Otvor fórum »
6. 1. 2012 19:14
55
Koľko máte momentálne neprečítaných TS? (*Prečo?)
6. 1. 2012 19:07
78
ANJ/NEJ Bratislava, Prešov, Nitra,,. a iné (prekladatelstvo)
Prosim Vas, nie je tu niekto kto studuje dané odbory ANJ & NEJ prekladatelstvo a tlmocnictvo, a nema nejake testy a povinnu literaturu na prjimacky? :-) vopred dakujem Otvor fórum »
6. 1. 2012 18:39
5
Vie niekto zistiť heslo?
Potrebovala by som zistiť heslo na e-mail, resp. vie niekto či sa to vôbec dá? Otvor fórum »
6. 1. 2012 18:24
73
Alkohol a zena
Ahojte , mam 15 a opil som kamaratku aby mi ho pokurila a teraz s a mi vsetci smeju ze to robim len s opitymi. Porad, co mam robit ? :-( Otvor fórum »
6. 1. 2012 18:22
1
Preposielanie
Ahojte, neviete alebo nepoznate nikoho kto preposiela zasielky z UK?nechcem ziadne firmy len sukromnu osobu. Dakujem vopred Otvor fórum »
6. 1. 2012 18:05
14
Je tu niekto, kto je dobry z english a pomoze mi opravit chyby? Dakujem za ochotu
Bojnice castle is without doubt one of the most impressive places I have ever visited. It is a Romantic castle with Gothic and Renaissance castle elements built in the 12th century. In... Otvor fórum »
6. 1. 2012 17:54
17
Akým spôsobom často dýchate?
6. 1. 2012 17:50
12
Math Rock
poznáte, počúvate? ak áno ktoré kapely sú vaše najobľúbenejšie? Otvor fórum »
6. 1. 2012 17:21
38
6
Ako si nastavím Google ako domovskú stránku ???
Na môj notebook sa dostal ocino a akosi to poprekrúcal. Teraz mám Ask ! Ako to zmením ?? Zachránite ma :D Otvor fórum »
6. 1. 2012 16:54
4
Názov hry
Nevie niekto z vás, ako sa volá tá Japonská hra, kde ľudí rozosmievajú, ale oni sa nesmú smiať? Otvor fórum »
6. 1. 2012 16:36- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 6 Akej farby máte dnes socks
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže